Envato

Kaikki arvostelut

Envato

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Offerilla

Offerilla

11 arvostelut

Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyysero...

Logo Your Surprise

Your Surprise

1 arvostelut

Arvostelut YourSurprisesta Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym&aum...

Envato

Nykypäivänä internet tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaiseen toimintaan. Monet meistä hankkii päivätöiden ohella lisätuloja verkossa tai tekevät täysin kaikki työt verkon kautta. Oletko sinä kiinnostunut lisätulojen hankkimiseen oman työsi ohella? Tähän on monia mahdollisuuksia verkossa. Jos sinulla on jotain osaamista itselläsi voit myydä sitä useissa eri palveluissa. Osaaminen voi olla suunnittelua, käännöksiä, valokuvia tai mitä vaan. Voit myös tienata omilla verkkosivuilla tai blogilla, johon voit tarvita ammattimaista sisältöä. Tärkeää on tietää, missä palvelussa omaa osaamista kannattaa myydä ja mistä hankkia itselle sisältöä. Hyvä tapa selvittää, mikä palvelu toimii on lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Arvostelu kertoo nopeasti, onko kyseessä luotettava palveluntarjoaja. Voit tutustua SuomiArvostelut sivuillamme erilaisiin yrityksiin. Tällä sivulla kerromme sinulle lisätietoa Envato nimisestä yrityksestä. Mitä tuotteita ja palveluita Envato tarjoaa? Miten heidän palveluitaan voi käyttää ja miten olla yhteydessä heihin, jos tulee jotain kysyttävää. Voit tämän jälkeen helposti tehdä oman päätöksesi haluatko käyttää kyseisen yrityksen palveluita.

Tietoa Envato
Envato on verkkoalusta, joka tarjoaa kaikkea, mitä tarvitaan luovan projektin toteuttamiseen. Palvelussa tarjotaan sisältöä loputtomasti edulliseen hintaan ja samalla palvelussa on mahdollisuus myydä luovia tuotteita, työkaluja ja osaamista. Yrityksellä on yli 2 miljoonaa käyttäjää vuosittain ja liikevaihto palvelun kautta on yli miljardi. Perheyrityksessä työskentelee yli 600 ihmistä ympäri maailman ja sillä on toimistot USA:ssa, Oceaniassa ja Meksikossa.

Tuotteet ja palvelut Envato
Envato sivustolla on kolme eri osa-aluetta, joista voi hankkia sisältöä omiin projekteihin. Envato elements, Envato market ja DIY maker. Envato elements tarjoaa suuren määrän erilaista sisältöä. Valikoimassa on videoita, video pohjia, musiikkia, ääniefektejä, grafiikkaa, esitelmien pohjia, kuvia, fontteja ja lisäosia sekä paljon muuta. Palvelussa on mahdollista hankkia itselleen ilmainen tili tai maksullinen tilaus. Ilmaisessa tilissä on mahdollista ladata 12 kohdetta ilmaiseksi jokaisen kuukauden aikana. Maksullinen tilaus on alkaen 14,5 euroa kuukaudessa ja se sisältää pääsyn kaikkeen sisältöön. Ladattavan sisällön määrä riippuu maksullisesta paketista.

Envato market sivuilta löydät itsellesi ammattimaisia Wordpress teemoja & verkkosivujen pohjia, mihin tahansa projektiin. Pohjia voi selata eri osa-alueiden kautta ja jokaisen pohjan voi ostaa erikseen palvelun kautta yksittäistilauksena. Voit myös ryhtyä myymään omaa sisältöä palvelun kautta. Voit luoda sivustolle oman tilin, josta pystyt myymään sisältöä kaikille käyttäjille. Voit myydä koodia, videoita, musiikkia ja audiota, verkkosivujen teemoja, kuvia ja 3d-malleja. Omille tuotteille voit asettaa haluamasi hinnan palvelussa ja markkinoida tuotteita myös alennuksilla tai kampanjoilla. 

Palveluiden käytön tueksi on käytössä foorumi, jossa on paljon tietoa eri toiminnoista ja niiden käytöstä. Lisäksi tukisivustolla voi tutustua oppaisiin ja ohjeisiin palvelun käytöstä. Jokaiselle sivustolle ja palvelulle löytyy oma tukisivusto, josta löytää apua. Foorumeilta voi kysyä omia kysymyksiä ja tarvittaessa voi kirjautumisen jälkeen olla myös yhteydessä tukeen sähköpostilla.

Suositukset, valitukset ja vinkit Envato
Oletko sinä myynyt tuotteita tai palveluita verkossa? Tai oletko ostanut tuotteita Envato palvelusta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla sinun kokemuksista. Millaista palvelun käyttö on ollut? Onko kaikki toiminut hyvin? Sivuillamme käyttäjät voivat antaa palautetta erilaisten palveluntarjoajien palveluista ja sivustoista. Palautteen avulla toiset käyttäjät voivat tehdä oikeita päätöksiä ja palveluntarjoajat pystyvät kehittämään omia palveluitaan eteenpäin. Suosittelemme myös vertailemaan erilaisia yrityksiä sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi juuri oikean palvelun sekä parhaat mahdolliset tuotteet ja tarjoukset. Muista myös aina käydä lukemassa tarkasti palvelun käyttöehdot, jotta vältyt yllätyksiltä palvelua käyttäessäsi.