Ifolor

Kaikki arvostelut

Ifolor

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Pimp my Booty

Pimp my Booty

0 arvostelut

Arvostelut PinkmyBootystä Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym...

Logo Laatukoru

Laatukoru

0 arvostelut

Laatukoru valmistaa ja myy koruja kaikille ihmisille elämän tärkeisiin hetkiin. Tunnettujen merkkien lisäksi yrityksellä o...

Logo Cyber Florist

Cyber Florist

0 arvostelut

Useimmat yritykset ovat tänä päivänä siirtäneet myyntiään verkkoon. Tuotteita löytyy laidasta laitaan ...

Logo fernsnpetals

fernsnpetals

0 arvostelut

Kukkien tai lahjojen valitseminen voi olla raskasta puuhaa ja ideat loppuvat helposti kesken. Tänä päivänä on onneksi my&o...

Ifolor

Tilanne on tuttu monelle: puhelimen muisti pullistelee valokuvia! Kuvista ei kuitenkaan ole paljon iloa, jos ne asuvat ainoastaan puhelimen uumenissa. Siksi monet meistä haluavatkin edelleen teettää kuvat aidoiksi printtikuviksi, jotka voi järjestellä albumeihin tai vaikka kehystää. Nykyään kuluttajien ei myöskään tarvitse tyytyä pelkkiin perinteisiin valokuviin, vaan omat kuvat voi halutessaan tulostaa vaikka kahvimukiin, avaimenperään, seinäkalenteriin ja lukemattomiin muihin esineisiin. Mutta mitä kautta näitä kuvatuotteita kannattaa tilata? Vaihtoehtoja on tarjolla paljon ja valinta voi tuntua vaikealta. Siksi suosittelemme lukemaan arvostelut ja kokemukset, joita muut asiakkaat ovat kirjoittaneet ennen kuin teet ensimmäisen tilauksesi. Tältä sivulta löydät tietoa ja arvosteluja Ifolorista, joka tarjoaa monipuolisia kuvapalveluita. 

Esittelyssä Ifolor
Ifolor on kuvapalvelu, jonka kautta asiakkaat voivat tilata erilaisia kuvatuotteita, printtikuvista kalentereihin ja useisiin muihin käyttöesineisiin. Ifolorin historia ulottuu miltei sadan vuoden päähän, aina vuoteen 1926 asti. Tuolloin Eino ja Aini Partanen perustivat Valokuvatarpeisto Helios Fotografiska Magasin -valokuvaamon Hankoon. Nykyään yritys toimii Keravalla. Yrityksen pitkään historiaan on mahtunut monia merkittäviä hetkiä, kuten niin sanotun kymppikuvan kehittäminen vuonna 1976. Tätä suosikkituotetta printataan yhä miljoonittain joka vuosi. Suomen lisäksi Ifolor toimii myös Sveitsissä, Saksassa, Itävallassa ja Ruotsissa. Ifolorille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka takaa, että yrityksen tuotteet valmistetaan Suomessa ja että yritys työllistää Suomessa.

Valokuvat
Ifolorilta voi tilata monipuolisesti valokuvia, joko yksittäin tulostettuina tai valmiiksi kuvakirjoiksi taitettuna. Valokuvista on saatavilla neljä eri kokoa: 10, 11, 13 tai 20 cm. Lisäksi kuviin on mahdollista valita joko kiiltävä tai mattapinta. Perinteisten valokuvien lisäksi Ifolorin valikoimasta löytyy myös 10 x 10 cm kokoisia neliökuvia ja valkoisilla reunuksilla trimmattuja retrokuvia. 

Kuvakalenterit ja -kortit
Valokuvien lisäksi yksi Ifolorin päätuotteista ovat omista kuvista teetettävät kalenterit. Asiakas valitsee ja lataa palveluun ne valokuvat, joiden haluaa kalenterissa esiintyvän. Tarjolla on esimerkiksi seinä-, kuukausi-, pöytä- ja perhekalentereita. Valokuvat on mahdollista teettää myös esimerkiksi joulu- tai onnittelukorteiksi, joihin voi valita mukaan oman painetun tervehdyksen.

Ifolorin muut kuvatuotteet
Ifolor ei tarjoa pelkästään perinteisiä valokuvia, vaan niiden lisäksi palvelusta voi tilata omista kuvistaan erilaisia sisustustuotteita ja lahjoja. Valokuvista voi teettää esimerkiksi canvas- ja sisustustauluja ja julisteita, joita voi käyttää kodin ainutlaatuisina sisustuselementteinä. Lahjatuotteina kuvista voi tilata esimerkiksi mukeja, palapelejä, tyynyjä, hiirimattoja ja niin edelleen. 

Tilaaminen ja toimitus
Ifolorin tuotteiden tilaaminen onnistuu yrityksen verkkokaupan välityksellä. Verkkokaupassa voit ladata palveluun ne kuvat, joista haluat tuotteita tilata. Ifolorilla on myös oma Ifolor Designer -ohjelma, jonka voi ladata yrityksen sivuilta. Ohjelman avulla voit suunnitella omat kuvatuotteesi. Lisäksi tilauksen voi tehdä Ifolorin oman mobiilisovelluksen kautta.  Maksutapoina toimivat yleisimmät maksukortit, verkkomaksu sekä lasku. Tilauksen toimituksesta vastaa useimmissa tapauksissa Posti, joka toimittaa tilaukset yleensä pikkupakettina tilaajaan postilaatikkoon. Jos kyseessä on isompi tilaus, joka ei mahdu postilaatikkoon, Posti toimittaa tilauksen lähipostiin, josta tilaaja voi noutaa sen. Tuotteiden valmistusaika vaihtelee tuoteryhmittäin. Valmistusajan lisäksi tulee huomioida toimitus Postin välityksellä, joka kestää noin 2 - 5 työpäivää. 

Ifolor - Arvostelut, kommentit ja vinkit
Ifolorilla on takanaan pitkä historia ja monella meistä on omaa kokemusta yrityksen palveluista. Oletko sinäkin tilannut valokuvia tai muita kuvatuotteita Ifolorilta? Jos olet, haluaisimme kuulla mielipiteesi. Olitko tyytyväinen tuotteiden laatuun? Oliko Ifolorilta tilaaminen mielestäsi helppoa? Jos tarvitsit apua, vastasiko Ifolorin asiakaspalvelu nopeasti ja avuliaasti? Kirjoita oma arvostelusi ja auta muita käyttäjiä ymmärtämään Ifolorin palveluita paremmin. Jokaisesta arvostelusta ja kokemuksesta on hyötyä!