Oomi

Kaikki arvostelut

Oomi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kotimaan Energia

Kotimaan Energia

0 arvostelut

Nykyelämämme pyörii teknologian ympärillä. Siksi sähkö onkin ruoan, asuinpaikan ja veden ohella yksi pä&aum...

Logo Fortum

Fortum

0 arvostelut

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

Logo Lumo Energia

Lumo Energia

0 arvostelut

Lumo Energia Oyj on kotimainen, vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä t...

Logo Sähkömittari

Sähkömittari

0 arvostelut

Sähkön tarjouskilpailu on yksi tuottavimmista tavoista tavalliselle kotitaloudelle säästää suuria summia rahaa joka v...

Oomi

Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä vaiheessa, kun postilaatikkoon kolahtava lasku alkaa näyttää huolestuttavan isolta. Onneksi nykyään on helppo etsiä tietoa eri sähköyhtiöistä ja vaikka vaihtaakin sähkösopimusta suoraan verkossa. Ongelma onkin lähinnä siinä, miten valita itselleen parhaiten sopivin vaihtoehtoa kaikkien tarjolla olevien palveluiden lomasta. Ehkä olet jo kuullut Oomista ja mietit nyt, mitä palveluita tämä yhtiö oikein tarjoaa ja onko se mistään kotoisin? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tältä sivulta löydät kattavat tiedot sekä rehelliset arvostelut Oomista. 

Oomi - Tietoa yrityksestä
Oomi on suomalainen sähkönmyyntiyhtiö, joka perustettiin huhtikuussa 2020. Yhtiön omistajia ovat erilaiset paikalliset sähköalan yhtiöt: Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti sekä sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Oomi myy asiakkailleen sähkösopimuksia sekä lisäksi aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspalveluita. Oomin toimitusjohtajana toimii Tuomas Oksanen. Yrityksen kotipaikka on Vantaa ja lisäksi sillä on toimipisteitä Lahdessa, Porissa, Oulussa ja Kempeleessä. Oomi toimii maanlaajuisesti ja sillä on tällä hetkellä yli 400 000 asiakasta. Yhtiö korostaa toimivansa laajalla alueella mutta silti paikallisesti, sillä sen toiminta perustuu nimenomaan alueellisiin sähköyhtiöihin ja näiden paikallistuntemukseen ja ammattiosaamiseen. 

Oomin tuotteet
Oomin taustalla on joukko perinteisiä ja paikallisia sähköalan yhtiöitä ja siten Oomin päätuotteena ovatkin sen kuluttajille ja yritysasiakkaille myymät sähkösopimukset. Oomin kautta voi tehdä sähkösopimuksen joko omaan kotiin tai yritykselle. Oomin verkkosivuilla on huomioitu myös sähkösopimusta laativat taloyhtiöt ja isännöitsijät. Oomin kautta on mahdollista ostaa sähköä, jolle on myönnetty alkuperäistakuu-sertifikaatti. Tämä Finextra Oy:n myöntämä sertifikaatti takaa, että sähkö on tuotettu uusituvista energialähteistä. Näitä ovat esimerkiksi aurinko-, tuuli- ja vesivoima. Lisäksi Oomi tarjoaa palveluita aurinkopaneeleihin ja sähköautoihin liittyen. Yhtiö myy paketteja, johon kuuluu kaikki mitä asiakas tarvitsee aurinkosähkön käyttöönottoa varten. Lisäksi Oomi tarjoaa sähköautojen latauspisteen asennuksia avaimet käteen -palveluna.  

Oomin palvelut
Yksityisasiakkaat voivat tehdä Oomin sähkösopimuksen suoraan netissä yhtiön omilla verkkosivuilla. Myös pienet yritykset voivat tehdä sähkösopimuksen Oomin kanssa suoraan verkossa. Suurempien yritysten, joilla on isompi sähkönkulutus, tulee sen sijaan lähettää Oomille tarjouspyyntö sähkösopimuksen laatimiseksi. Verkkosivujen kautta saa myös lisätietoa aurinkopaneeleista ja sähköautoista sekä ykityis- että yrityskäyttöön. Lisäksi voit tehdä Oomin verkkosivuilla tarjouspyynnön näihin palveluihin liittyen. Jos sinulla on kysymyksiä, voit soittaa Oomin asiakaspalveluun arkipäivinä klo 8 - 18. Vaihtoehtoisesti voit lähettää Oomille viestin verkkosivuilta löytyvän kaavakkeen kautta. Oomilla on myös erillinen muuttopuhelin, jonka kautta voit solmia nopeasti sähkösopimuksen uuteen kotiin, kun olet muuttamassa. Jos olet jo Oomin asiakas, voit myös kirjautua sisään palveluun ja tarkastella omia sähkösopimustietojasi verkossa. Palvelusta näkyvät kaikki asiakkaan sähkönkulutustiedot, sopimustiedot ja tuoreimmat laskut.

Oomi - Kokemuksia ja arvioita yrityksestä
Toivomme, että näistä Oomista kokoamistamme tiedoista on sinulle hyötyä. Tiedämme kuitenkin, että yritysesittelyjä paljon arvokkaampia ovat aidot arviot ja kokemukset Oomin muilta asiakkailta. Jos siis olet Oomin nykyinen asiakas tai olet aiemmin käyttänyt Oomin palveluita, me tarvitsemme juuri sinun apuasi! Kirjoita rehellinen arvio omasta asiakaskokemuksestasi Oomin kanssa ja auta muita käyttäjiemme ymmärtämään Oomin palveluita paremmin. Oliko sähkösopimuksen tekeminen Oomin kanssa helppoa? Millaisia kokemuksia sinulla on Oomin asiakaspalvelusta? Onko sinulla kokemusta Oomin aurinkopaneeli- tai sähköautopalveluista? Suositteletko Oomia palveluntarjoajana vai pitäisikö muiden välttää tätä yhtiötä? Kirjoita arvio ja kerro mielipiteesi!