Nordic Green Energy

Kaikki arvostelut

Nordic Green Energy

50% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Nimimies
Meillä on ollut Nordic Green Energyltä sähkösopimus jo varmaan 3-4 vuotta. Ei ole ollut mitään isompia ongelmia ja hinta on ollut hyvä. Uusiutuvia energianlähteitä (tai näin ainakin luvataan) ja hi...Lue lisää
J
Jokke
usean vuoden jo asiakkaana, eipä oikeastaan hirveästi mitään valittamista, ennen sopimuksen päättymistä tulee aina uus tarjous... tarjouksessa parantamisen varaa ainoastaa hinnassa Lue lisää
S
S
Haluan korostaa, että aina kannattaa käyttää omaa järkeä, harkita asioita rauhassa ja olla antamatta tietoja heti puhelimessa. Itse annoin hetken huumassa myyjälle tietoja, jotta voidaan tehdä sopi...Lue lisää
J
jo.heinalk
Eivät vastaa mihinkään yhteydenottoihin, sopimuksen alkamispäivä vääristetty kuukautta myöhemmäksi ettei tarvitse toimittaa kiinteähintaista sähköä kun pörssihinnat ovat korkeat..Lue lisää
M
Myyjillä huijaukset mielessä
Huijari firma, yrittää myydä sähkösopimuksia väärillä perusteilla. Yritti myydä sähkösopimusta talveksi vaikka meillä määräaikainen sopimus joka loppuu vasta maaliskuun lopussa. Lue lisää

Kaikki arvostelut (10)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Meillä toiminut

  Meillä on ollut Nordic Green Energyltä sähkösopimus jo varmaan 3-4 vuotta. Ei ole ollut mitään isompia ongelmia ja hinta on ollut hyvä. Uusiutuvia energianlähteitä (tai näin ainakin luvataan) ja hinta ovat olleet ratkaiseva tekijä miksi ollaan pysytty asiakkaina.
  Puoli vuotta ennen sopimuksen loppumista tuli soitto, jossa hinta tippui ihan merkittävästi edelliseen kauteen nähden, joten jatkettiin sopparia.

  Paska firma. Vievät ihmisten rahat kalliilla sopimuksilla ja irtisanominen on vaikeaa, kun eivät vastaa viesteihin. Välttäkää Nordic Green Energy firmaa ja niiden myyjiä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakkaana jo monta vuotta

  usean vuoden jo asiakkaana, eipä oikeastaan hirveästi mitään valittamista, ennen sopimuksen päättymistä tulee aina uus tarjous...
  tarjouksessa parantamisen varaa ainoastaa hinnassa


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sähkösopimus

  Haluan korostaa, että aina kannattaa käyttää omaa järkeä, harkita asioita rauhassa ja olla antamatta tietoja heti puhelimessa. Itse annoin hetken huumassa myyjälle tietoja, jotta voidaan tehdä sopimus. Sopimusta saisi harkita kaksi viikkoa. Annoin myös hetun, jonka antamista olisi tietysti itseni pitänyt osata harkita paremmin.

  Sopimus tuli sovitusti sähköpostiin, mutta siinä oli joitain vääriä tietoja, kuten esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen kesto 36 kk, vaikka puhelimessa oltiin keskusteltu 24 kk ajasta.

  Kun googlasin yhtiön, tuli paljon huijausotsikkoja vastaan ja pelästyin. Päätin, etten halua olla missään tekemisissä yhtiön kanssa. Soitin siis kahden viikon peruutusajan sisällä, ja mukava asiakaspalvelija vastasi ja perui sopimuksen. Pyysin myös puhelimessa kirjallisen vahvistuksen (sähköpostiin), että sopimus on peruttu. Toisen tähden yhtiö saa siis tämän mukavan asiakaspalvelijan ansiosta.

  Sähkön hinnoista ja Nordic Green energyn hintoja en osaa kommentoida, mutta kahden tähden arvion he saavat sopimuksen peukaloimisilla ja hetun kysymisillä. Myyjä oli periksiantamaton, mutta onhan se toki heidän työtään. Jään odottamaan, jäikö tämä tähän vai yritetäänkö sieltä vielä myöhemmin väittää, että olisi jotain sopimusta voimassa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  kiinteähintainen 24kk

  Eivät vastaa mihinkään yhteydenottoihin, sopimuksen alkamispäivä vääristetty kuukautta myöhemmäksi ettei tarvitse toimittaa kiinteähintaista sähköä kun pörssihinnat ovat korkeat..


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En ostanut

  Huijari firma, yrittää myydä sähkösopimuksia väärillä perusteilla. Yritti myydä sähkösopimusta talveksi vaikka meillä määräaikainen sopimus joka loppuu vasta maaliskuun lopussa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Suoramyynnillä huijattu

  Sopimus piti alkaa jos olin loisteen asiakas ja mitä en ollut. asiakirjat lähetittiin väärään sähköpostiin, laskut löysivät kuitenkin viestillä puhelimeen. Jään innolla odottamaan miten reklamaatiossa käy.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ihmettelen suuresti

  Sain sähköpostiini määräaikaisen sähkösopimuksen, vaikka en ole ollut missään yhteyksissä kyseiseen yritykseen.
  Minulla on voimassaoleva sopimus toisen yrityksen kanssa ja mikä naurettavinta, uusi "sopimukseni" on miltei 2c/kWh korkeampi kuin nykyinen.
  Täyttää ID varkauden tunnusmerkit!!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  valtakunnallinen suomessa, vain arvostelu.

  yleisesti valtakunnalliset sahkontoimittajat helpottavat arkiasiointia. Kaikki sähkosopimukset on oma energia sivuston alla. omistat sitten paljon kiinteistoja tai muuta yritystoimintaa. Palvelu helpottaa omaa arkea.

  En ole viela tilannut mutta tutustunut yritykseen. vaikuttaa jarkevalta.

  Sain sähkösopimustarjouksenne. Ihmettelen, että teettekö pilaa vai pidättekö kovin tyhmänä.
  Kuukausimaksut verkkoakusta 15€/kk, energiasta 3,8€/kk. Yhteensä 18,8€/kk x 12 kk = 225,6
  Meidän sähkönkulutus on noin 3300kWh/a, sen saa melkein miltä yhtiöltä tahansa tuolla 225,6€ hinnalla.
  Tarjouksenne mukaan meille ei olisi juuri lainkaan hyötyä aurinkovoimalastamme. Tarjouksessanne ei ole edes sähköpostiosoitetta tämän lähettämiseen.
  Emme siis jatka tällä tarjouksellanne.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijaamisen ammattilaiset

  Meillä on sama tarina kun Vanhuksen omaisella ja taistellaan edelleen.
  Meillekin luvattiin sopimus kirjeenä postilaatikkoon, mutta ei ole vielä tullut...syksystä asti... Ja ei tullut pitkään laskuakaan, vai huomautus että maksattehan heti korotettua sumaa, tähh? Jono asiakaspalveluun kestä 1,5 tuntia ja asiakaspalvelijat ovat hyvin opetettu sanomaan roolisanansa.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huh, työläs irtisanoutuminen

  Valitettavasti ei ole mahdollista huonompi arvosana. 8.2 puhelinmyynti vanhukselle ja luvattiin kirjeenä kaupan vahvistus. Ei ollut saatu kirjettä ja 26.2 sosiaalityöntekijä avusti perumisessa nettilomakkeella, mutta 4.3 tuli tieto ette peruminen kelpaa, koska tiedoissa (pakollisena tietoina) omaisen sähköposti ja uskottiin ettei vanhus ole itse perumista tehnyt. Ei vieläkään kirjettä. 4.3 peruminen puhelimitse vanhuksen kanssa asiakaspalveluun ja tieto, että perumisaika on päättynyt 14 vrk myyntipuhelusta, eli 3.3 eikä vaadi mitään kirjallista vahvistusta - Mutta "tulivat vastaan" ja ystävällisyyttään hyväksyivät perumisen. Että miten meni niinku omasta mielestä? Ei kovin luotettavaa. Piste siitä, että käyttävät markkinoinninestoa (Robinson).

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo Sähkömittari

Sähkömittari

0 arvostelut

Sähkön tarjouskilpailu on yksi tuottavimmista tavoista tavalliselle kotitaloudelle säästää suuria summia rahaa joka v...

Logo Fortum

Fortum

0 arvostelut

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

Logo Oomi

Oomi

0 arvostelut

Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

Logo Kotimaan Energia

Kotimaan Energia

0 arvostelut

Nykyelämämme pyörii teknologian ympärillä. Siksi sähkö onkin ruoan, asuinpaikan ja veden ohella yksi pä&aum...

Nordic Green Energy

Sähkö voi olla erittäin kallista ja siitä voi tulla oikea taakka, sillä hinta vaihtelee päivittäin. Se on yksi tärkeimmistä osista yhteiskuntaamme ja tarvitset sähköä käyttääksesi elektronisia laitteita. Ilman sähköä et siis voisi käyttää jääkaappiasi, pyykinpesukonettasi, astianpesukonettasi, valojasi, televisioasi tai jopa matkapuhelintasi. Oikean sähkön tarjoajan valitseminen voi säästää sinulle melko paljon rahaa vuosittain. Yksi yrityksistä, jotka tarjoavat sähköä, on Nordic Green. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Miten heidän palvelunsa eroavat muista samankaltaisista yrityksistä? Ovatko heidän hintansa reiluja ja kohtuullisen hintaisia? Auttavatko he todella sinua säästämään rahaa vuosittain? Onko heillä asiakaspalvelutiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa? Haluatko tietää enemmän siitä, miten tämä yritys voi auttaa sinua säästämään rahaa sähköstä? Lue asiakkaiden arvosteluja ja opi kaikista tosiasioista, jotka ovat tarpeellisia jos haluaisit käyttää Nordic Greenin palveluita.

Tietoa Nordic Greenistä
Nordic Green on norjalaisen Troms Kraft-energiaryhmän tytäryhtiö ja se on yritys, joka pyrkii tarjoamaan alhaisen hintaisia sähköratkaisuja, jotka ovat räätälöity joko kotiisi tai yrityksellesi. Yritys tarjoaa sähköntuotantoa, jakeluverkkoja, sähköä rakennustyömaille ja sähkön myymistä asiakkailleen Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. He sijoittavat myös myynnin ja uusiutuvan energian kehittämiseen. 

Nordic Green aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja sen päämaja on Vaasassa sekä se on tarjonnut kilpailullisia sähkön hintoja sekä erinomaisia palveluita kaikille asiakkailleen. Ei ole väliä missä päin Suomea asut, voit saada sähkösopimuksen kerrostaloihin, paritaloihin, kesämökeille, rivitaloihin ja omakotitaloihin. He tarjoavat sekä määräaikaisia sekä toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Voit myös löytää kiinteän hintaisia kuukausittaisia sähkösopimuksia, jotka ovat täydellisiä pienemmille projekteille! Nordic Green tarjoaa kolmea eri mittaustapaa, yleissähköä, Yö & Päivä -sähköä ja kausisähköä.

Nordic Greenin palvelut
Voit vierailla Nordic Greenin verkkosivustolla hyödyntääksesi heidän palveluitaan ympäri Suomen 24/7 ja tilata heidän vihreän sähkön sopimuksensa vain yhdellä klikkauksella ja vain muutamassa minuutissa. Voit myös vertailla sopimusten hintoja heidän kotisivullaan käyttäen heidän laskintaan laskeaksesi vuosittaisen hinta-arvion kodillesi. Jos sinulla on kysyttävää sähkön hinnoista, sopimuksista, laskutuskausista tai mitä vain muita kysymyksiä, voit aina ottaa heihin yhteyttä puhelimitse. Jos haluaisit hankkia uuden tilauksen kotiisi tai toimistoosi, voit täyttää sopimuksen, jonka löydät heidän sivustollaan. Olemassa on myös omistautunut sivu kaikille usein kysytyille kysymyksille, joita aikaisemmat asiakkaat ovat kysyneet. Näiden avulla voit saada vastaukset kysymyksiisi ilman, että joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Nordic Greenin sivustolla on myös blogi, jossa löydät artikkeleita, jotka puhuvat sähkön hinnasta, ohjeita sähkösopimuksista ja monia muita. Voit myös tilata Nordic Green Energy -uutiskirjeen pysyäksesi ajan tasalla yrityksen toiminnasta Pohjoismaissa ja saadaksesi tietoa sähkömarkkinoista ja sähkön hintojen muuttumisesta.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Käyttääkö oma kotisi jo Nordic Greeniä sähkön tarjoajana? Haluaisimme todella tietää, voitko auttaa meitä kertomalla omasta mielipiteestäsi yrityksestä ja millaisia palveluita he tarjoavat. Kerro meille kaikki kokemuksestasi kirjoittamalla arvostelusi siitä, kuinka heidän palveluidensa hyödyntämisen prosessi meni. Kuinka pitkään yritykseltä meni, että sait sähköt kotiisi sen jälkeen kun teit sopimuksen? Oliko heidän palveluunsa siirtyminen helppoa ja vaivatonta? Oletko kohdannut mitään ongelmia kuten sähkökatkoja tai riittämätöntä sähköä käyttäessäsi heidän palveluitaan? Kuinka nopeasti he selvittivät kaikki ongelmasi tai vastasivat kaikkiin kysymyksiisi? Oletko tyytyväinen heidän palveluunsa? Kuinka heidän asiakaspalvelunsa toimi? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita asiakkaita päättämään, tulisiko käyttää juuri Nordic Greenin palveluita tai siirtyä tämän yrityksen palveluihin toiselta sähkön tarjoajalta.