Nordic Green Energy

Kaikki arvostelut

Nordic Green Energy

55% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Nimimies
Meillä on ollut Nordic Green Energyltä sähkösopimus jo varmaan 3-4 vuotta. Ei ole ollut mitään isompia ongelmia ja hinta on ollut hyvä. Uusiutuvia energianlähteitä (tai näin ainakin luvataan) ja hi...Lue lisää
J
Jokke
usean vuoden jo asiakkaana, eipä oikeastaan hirveästi mitään valittamista, ennen sopimuksen päättymistä tulee aina uus tarjous... tarjouksessa parantamisen varaa ainoastaa hinnassa Lue lisää
R
Roger Köhler
Hyvä palvelu ja seuranta-applikaatio.Lue lisää
S
S
Haluan korostaa, että aina kannattaa käyttää omaa järkeä, harkita asioita rauhassa ja olla antamatta tietoja heti puhelimessa. Itse annoin hetken huumassa myyjälle tietoja, jotta voidaan tehdä sopi...Lue lisää
J
jo.heinalk
Eivät vastaa mihinkään yhteydenottoihin, sopimuksen alkamispäivä vääristetty kuukautta myöhemmäksi ettei tarvitse toimittaa kiinteähintaista sähköä kun pörssihinnat ovat korkeat..Lue lisää

Kaikki arvostelut (11)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Meillä toiminut

  Meillä on ollut Nordic Green Energyltä sähkösopimus jo varmaan 3-4 vuotta. Ei ole ollut mitään isompia ongelmia ja hinta on ollut hyvä. Uusiutuvia energianlähteitä (tai näin ainakin luvataan) ja hinta ovat olleet ratkaiseva tekijä miksi ollaan pysytty asiakkaina.
  Puoli vuotta ennen sopimuksen loppumista tuli soitto, jossa hinta tippui ihan merkittävästi edelliseen kauteen nähden, joten jatkettiin sopparia.

  Paska firma. Vievät ihmisten rahat kalliilla sopimuksilla ja irtisanominen on vaikeaa, kun eivät vastaa viesteihin. Välttäkää Nordic Green Energy firmaa ja niiden myyjiä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakkaana jo monta vuotta

  usean vuoden jo asiakkaana, eipä oikeastaan hirveästi mitään valittamista, ennen sopimuksen päättymistä tulee aina uus tarjous...
  tarjouksessa parantamisen varaa ainoastaa hinnassa


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Tunti spot

  Hyvä palvelu ja seuranta-applikaatio.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sähkösopimus

  Haluan korostaa, että aina kannattaa käyttää omaa järkeä, harkita asioita rauhassa ja olla antamatta tietoja heti puhelimessa. Itse annoin hetken huumassa myyjälle tietoja, jotta voidaan tehdä sopimus. Sopimusta saisi harkita kaksi viikkoa. Annoin myös hetun, jonka antamista olisi tietysti itseni pitänyt osata harkita paremmin.

  Sopimus tuli sovitusti sähköpostiin, mutta siinä oli joitain vääriä tietoja, kuten esimerkiksi määräaikaisen sopimuksen kesto 36 kk, vaikka puhelimessa oltiin keskusteltu 24 kk ajasta.

  Kun googlasin yhtiön, tuli paljon huijausotsikkoja vastaan ja pelästyin. Päätin, etten halua olla missään tekemisissä yhtiön kanssa. Soitin siis kahden viikon peruutusajan sisällä, ja mukava asiakaspalvelija vastasi ja perui sopimuksen. Pyysin myös puhelimessa kirjallisen vahvistuksen (sähköpostiin), että sopimus on peruttu. Toisen tähden yhtiö saa siis tämän mukavan asiakaspalvelijan ansiosta.

  Sähkön hinnoista ja Nordic Green energyn hintoja en osaa kommentoida, mutta kahden tähden arvion he saavat sopimuksen peukaloimisilla ja hetun kysymisillä. Myyjä oli periksiantamaton, mutta onhan se toki heidän työtään. Jään odottamaan, jäikö tämä tähän vai yritetäänkö sieltä vielä myöhemmin väittää, että olisi jotain sopimusta voimassa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  kiinteähintainen 24kk

  Eivät vastaa mihinkään yhteydenottoihin, sopimuksen alkamispäivä vääristetty kuukautta myöhemmäksi ettei tarvitse toimittaa kiinteähintaista sähköä kun pörssihinnat ovat korkeat..


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En ostanut

  Huijari firma, yrittää myydä sähkösopimuksia väärillä perusteilla. Yritti myydä sähkösopimusta talveksi vaikka meillä määräaikainen sopimus joka loppuu vasta maaliskuun lopussa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Suoramyynnillä huijattu

  Sopimus piti alkaa jos olin loisteen asiakas ja mitä en ollut. asiakirjat lähetittiin väärään sähköpostiin, laskut löysivät kuitenkin viestillä puhelimeen. Jään innolla odottamaan miten reklamaatiossa käy.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ihmettelen suuresti

  Sain sähköpostiini määräaikaisen sähkösopimuksen, vaikka en ole ollut missään yhteyksissä kyseiseen yritykseen.
  Minulla on voimassaoleva sopimus toisen yrityksen kanssa ja mikä naurettavinta, uusi "sopimukseni" on miltei 2c/kWh korkeampi kuin nykyinen.
  Täyttää ID varkauden tunnusmerkit!!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  valtakunnallinen suomessa, vain arvostelu.

  yleisesti valtakunnalliset sahkontoimittajat helpottavat arkiasiointia. Kaikki sähkosopimukset on oma energia sivuston alla. omistat sitten paljon kiinteistoja tai muuta yritystoimintaa. Palvelu helpottaa omaa arkea.

  En ole viela tilannut mutta tutustunut yritykseen. vaikuttaa jarkevalta.

  Sain sähkösopimustarjouksenne. Ihmettelen, että teettekö pilaa vai pidättekö kovin tyhmänä.
  Kuukausimaksut verkkoakusta 15€/kk, energiasta 3,8€/kk. Yhteensä 18,8€/kk x 12 kk = 225,6
  Meidän sähkönkulutus on noin 3300kWh/a, sen saa melkein miltä yhtiöltä tahansa tuolla 225,6€ hinnalla.
  Tarjouksenne mukaan meille ei olisi juuri lainkaan hyötyä aurinkovoimalastamme. Tarjouksessanne ei ole edes sähköpostiosoitetta tämän lähettämiseen.
  Emme siis jatka tällä tarjouksellanne.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijaamisen ammattilaiset

  Meillä on sama tarina kun Vanhuksen omaisella ja taistellaan edelleen.
  Meillekin luvattiin sopimus kirjeenä postilaatikkoon, mutta ei ole vielä tullut...syksystä asti... Ja ei tullut pitkään laskuakaan, vai huomautus että maksattehan heti korotettua sumaa, tähh? Jono asiakaspalveluun kestä 1,5 tuntia ja asiakaspalvelijat ovat hyvin opetettu sanomaan roolisanansa.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo Fortum

Fortum

1 arvostelut

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...