9 Yritykset

Sähkö

...

  Sähkö

  Oletko miettinyt mikä sähkönjakelija olisi sinulle paras? Mitä sinun on pidettävä mielessä, kun allekirjoitat uutta sähkösopimusta ja onko sähköntoimittajien välillä todella eroa? Onko sähkösopimuksen siirtäminen helppoa ja mitä kokemuksia siitä on muilla käyttäjillä? Meiltä löydät katsauksen erilaisiin sähköntoimittajiin, jotka tarjoavat erityyppisiä energialähteitä. Kannattaa miettiä, mikä sähkötyyppi sopii sinulle parhaiten, ja lukemalla muiden käyttäjien asiakasarvostelut löydät helposti oikean toimittajan.  

   


  Logo Helen
  Logo Sähkömittari

  Sähkömittari

  0 arvostelut

  Sähkön tarjouskilpailu on yksi tuottavimmista tavoista tavalliselle kotitaloudelle säästää suuria summia rahaa joka v...

  Logo Ilmatar

  Ilmatar

  17 arvostelut

  Oletko ympäristötietoinen ja haluat tulla osaksi sitä? Kiinnostaako sinua ympäristöystävällinen sähkö?...

  Logo Kotimaan Energia

  Kotimaan Energia

  0 arvostelut

  Nykyelämämme pyörii teknologian ympärillä. Siksi sähkö onkin ruoan, asuinpaikan ja veden ohella yksi pä&aum...

  Logo Nordic Green Energy

  Nordic Green Energy

  10 arvostelut

  Sähkö voi olla erittäin kallista ja siitä voi tulla oikea taakka, sillä hinta vaihtelee päivittäin. Se on yksi t...

  Logo Fortum

  Fortum

  1 arvostelut

  Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

  Logo Lumo Energia

  Lumo Energia

  0 arvostelut

  Lumo Energia Oyj on kotimainen, vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä t...

  Logo Sähkö Mittari

  Sähkö Mittari

  0 arvostelut

  Sähkön hinta nousee jatkuvasti ja sillä on yhä enemmän vaikutusta omaan henkilökohtaiseen arkeemme. Kulutamme yhä...

  Logo Oomi

  Oomi

  0 arvostelut

  Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

  Sähkö

  Nykyään käytännössä kaikki ihmiset maan päällä ovat riippuvaisia sähköstä enemmän tai vähemmän. Kylmemmissä maissa sähköntarve on suurempi, koska sitä käytetään paljon lämmityksessä. Suomessa ihminen käyttää paljon sähköä vuodessa verrattuna ihmisiin maissa, joissa sähkön tarve on pienempi.

  Sähkö on energiamuotona yksi energianlähde. Energialähteet on jaettu kahteen pääryhmään: uusiutuvat energialähteet ja uusiutumattomat energialähteet. Uusiutuvia energialähteitä, joita kutsutaan usein myös nimellä vihreä energia, ovat aurinko, tuuli ja vesi. Uusiutumattomia energialähteitä ovat hiili ja öljy, ja kuten nimi kertoo, nämä energialähteet kuluvat loppuvat aikanaan. 

  Miten valita sähköntoimittaja?
  Kun olet valitsemassa sähköntoimittajaa, kannattaa kysyä ensin itseltään, mitä energialähdettä haluaa käyttää. Energialähteen valinta voi vaihdella tarkoituksen ja henkilökohtaisen mielipiteen takia esimerkiksi ympäristöasiat; monet ihmiset valitsevat vihreän energian, koska tämän tyyppinen energia on uusiutuvaa ja huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Toiset taas valitsevat uusiutumattoman energian mielestään parempana vaihtoehtona. Vihreä energia voi olla hieman kalliimpaa kuin uusiutumaton energia kuten öljy, mikä tarkoittaa, että monet ihmiset valitsevat fossiiliset polttoaineet omaan sähköntuotantoon.

  Kun valitsemme toimittajaa, haluamme tietysti vertailla eri hintoja, jotta saamme parhaan ja halvimman vaihtoehdon. Kannattaa muistaa, että toimittajan valinnassa ei ole aina kysymys pelkästään hinnasta ja energian tyypistä, vaan myös asiakaspalvelun ystävällisyydellä ja luotettavuudella on merkitys. Asiat eivät aina mene suunnitellusti ja kun ongelmia tulee laskujen tai sopimusten kanssa, on tärkeää, että toimittaja voi auttaa sinua kysymyksissä. Kun allekirjoitata sopimusta uuden toimittajan kanssa, voi olla hyvä tietää etukäteen, toimiiko asiakassuhde yrityksen kanssa sujuvasti. Onko sopimuksen allekirjoittaminen helppoa? Kuinka irtisanominen toimii määräaikaisilla sopimuksilla ja voitko vaihtaa sähkön energialähteen helposti? Onko palvelussa piilotettuja maksuja ja onko kyseinen yritys luotettava? Nämä kysymykset on hyvä kysyä itseltään ennen toimittajan valitsemista. Lukemalla käyttäjien todellisia arvosteluja sivuillamme, pystyt vertailemaan ja löytämään juuri sinulle sopivan toimittajan.