7 Yritykset

Halpa Sähkö

...

  Halpa Sähkö

  Ketkä ovat halvimmat ja edullisimmat energiantoimittajat? Onko halvat energiantoimittajat todella niin halpoja, vai onko piilotettuja kuluja, jotka pitäisi ottaa huomioon? Kuinka asiakaspalvelu toimii? Onko todella toimittaja, joka pystyy täyttämään lupauksensa, olemalla sekä hapla että hyvä? Lue todellisista kokemuksista, mielipiteistä, arvosteluista ja valituksista, asiakkailta, jotka tekivät tämän ennen sinua. 


  Logo UPM Energy
  Logo Ilmatar

  Ilmatar

  16 arvostelut

  Oletko ympäristötietoinen ja haluat tulla osaksi sitä? Kiinnostaako sinua ympäristöystävällinen sähkö?...

  Logo Kotimaan Energia

  Kotimaan Energia

  0 arvostelut

  Nykyelämämme pyörii teknologian ympärillä. Siksi sähkö onkin ruoan, asuinpaikan ja veden ohella yksi pä&aum...

  Logo Fortum

  Fortum

  0 arvostelut

  Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

  Logo Lumo Energia

  Lumo Energia

  0 arvostelut

  Lumo Energia Oyj on kotimainen, vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä t...

  Logo Oomi

  Oomi

  0 arvostelut

  Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

  Logo Sähkö Mittari

  Sähkö Mittari

  0 arvostelut

  Sähkön hinta nousee jatkuvasti ja sillä on yhä enemmän vaikutusta omaan henkilökohtaiseen arkeemme. Kulutamme yhä...

  Halpa Sähkö

  Kannattaako aina valita halvin energiantoimittaja? Onko tärkeää saada hyvää asiakaspalvelua, vai riittääkö, että saat halpaa sähköä kotiisi? Tällaisten kysymysten esittäminen on tärkeää ,jotta voit tehdä oikean päätöksen ja valita parhaimman energiantoimittajan. 

  Usein valitsemme halvimman vaihtoehdon ostamistamme tuotteista ja palveluista, ja taloudellisesti se on kannattavaa sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä. Se, mikä on viime kädessä paras vaihtoehto, ei kuitenkaan aina riipu hinnasta; Joskus tietyn halvan energiantoimittajan valinta ei myöskään ole niin kustannustehokasta.

  Mistä tiedän, kannattaako halpaa energiaa hankkia?
  Monet valitsevat tuotteensa ja palvelunsa sen mukaan, minkä yrityksen asiakaspalvelu on parasta. Tällä tavalla voi välttää stressiä ja vaivaa, joka syntyy, jos jotain menee vikaan. Ennen energiantoimittajan valintaa on tärkeää, että mietit, mikä on sinulle tärkeää. Haluatko säästää rahaa, välttää stressiä tai ehkä valita ympäristön kannalta parhaan vaihtoehdon?

  Miten löydän halvimman sähkön?
  Vertailemalla eri yrityksiä voit selvittää, mikä yritys tarjoaa halvinta sähköä ja saada samalla parasta asiakaspalvelua. Muista kuitenkin, että monet yrityksen tuotteet sisältävät usein erikoistarjouksia ja alennuksia hinnoissa, jotka kuitenkin voivat olla kalliimpia kuin alun perin odotit. Joskus sinulle ei välttämättä anneta sitä, mitä luvattiin, ja sopimukseen kirjataan korkeampi hinta.Siksi olemme keränneet yleiskatsauksen yrityksistä, jotka tarjoavat halpaa energiaa, jotta voit vertailla energiantoimittajia ja löytää niistä parhaimman.