Reima

Kaikki arvostelut

Reima

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Reima

Laadukkaista lasten vaatteista on aina pulaa, koska lastenvaatteiden pitää kestää kaikkia olosuhteita, mitä Suomen maassa vuoden aikana löytyy. Aktiiviset lapset tarvitsevat vaatteet, jotka kestävät kaikki villeimmätkin leikit ja niiden tulee olla myös toimivia. Nykyään myös tyyli ja muoti on monen äidin tai isän mielessä, kun lapsille katsotaan vaatteita. Mietitkö sinä, mistä löytyisi juuri oikeat vaatteet Suomen olosuhteisiin? Verkko on tottakai pullollaan kauppoja, missä on huimat valikoimat lastenvaatteita laidasta laitaan. Voit tutustua tämän sivun kautta Reima.com verkkokauppaan. Millainen kauppa se on? Mitä tuotteita sieltä löytyy? Miten tuotteiden tilaaminen ja maksaminen onnistuu? Käymme näitä asioita läpi ja voit myös tutustua käyttäjiemme kommentteihin ja arvioihin Reima.com verkkokaupasta. Ota selvää ja voit sen jälkeen tehdä päätöksen lähdetkö hankkimaan tuotteita tästä kaupasta.

Tietoa Reima.com
Reima.com on suomalaisen yritysen Reima Oy:n verkkokauppa. Yritys on perustettu vuonna 1944 Kankaanpäässä, jossa yritys alkoi valmistaa vanhoista armeijan lumipuvuista vaatteita. Siitä asti yritys on tehnyt vaatteita koko perheelle. Reiman vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Aasiassa. Vaatteita myydään yli 70 maassa ympäri maailmaa. Reiman valmistamaa äitiyspakkausta viedään myös ulkomaille ja verkkokauppatoimintaa yrityksellä on Euroopassa, Venäjällä, Kiinassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Reima Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 69,2 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksellä oli 192.

Reima.com tuotteet ja palvelut
Verkkokaupasta löytyy hyvä valikoima lastenvaatteita vauvoille, taaperoille, lapsille ja koululaisille.
Tuotevalikoimassa on ulkovaatteet, takit, housut ja haalarit, paidat ja t-paidat, hupparit, colleget, mekot, farkut, shortsit, verkkarit, lämpökerrastot, kengät ja asusteet. Lämpökerrastoja on saatavilla villaisina ja fleece kankaalla. Kenkiä löytyy myös niin talvikenkiä kuin sandaaleja ja kumisaappaita. Asusteissa on valikoima pipoja ja hattuja, hanskoja ja rukkasia sekä sukkia ja tekstiilinhoito tarvikkeita. Verkkokaupasta löytyy myös hyvä valikoima sadevaatteita.

Ostaminen onnistuu normaalin ostoskorin kautta ja vaatteiden ostamiseen apuna on kokotaulukot ja oikean koon valitsemisen oppaat. Oppaita on saatavilla myös kenkien ostoon, vaatteiden pesuun ja hoitoon sekä sään mukaiseen pukeutumiseen. Tilaamisen yhteydessä voi perustaa asiakastilin, jonka jälkeen sieltä voi seurata omien tilausten etenemistä. Tilauksiin lisätään 4,95 euron toimituskulut paketin koosta riippumatta ja yli 100 euron tilaukset lähtevät toimituskuluitta. Toimitusaika on keskimäärin 6-7 työpäivää mutta se voi vaihdella jos toimituskohde on syrjässä. Verkkokaupassa on maksutapoina Klarna checkout palvelu ja lasku sekä tili vaihtoehdot, luottokortit, verkkopankit. Tilaaja voi myös liittyä Reima Friends jäseneksi. Jäsenenä saa etuja ja kuukausittaisen tarjouksen. Sinut voidaan myös kutsua testaamaan ja kehittämään uusia tuotteita ja jäsenenä kauden uutuudet tulee näkyville ennen muita. VErkkokaupan lisäksi Reimalla on jälleenmyyjiä ympäri Suomen.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@reima.com tai puhelimella numeroon 09 856 861 39. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-15. Verkkokaupassa on myös yhteydenottolomake ja yrityksen muut yhteystiedot Suomessa ja muissa maissa. Asiakaspalvelu osiosta löytyy myös useimmin kysytyt kysymykset, josta löytyy suosituimmat artikkelit, tietoa maksamisesta, tilaamisesta, tuotteista ja palautuksista. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus niiden vastaanottamisesta. Vaihto ja reklamaatio sekä muissa asioissa on oltava asiakaspalveluun yhteydessä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Reima.com
Oletko ostanut tuotteita Reima.com verkkokaupasta. Jos olet niin olisimme iloisia, kun kertoisit meille kokemuksistasi. Miten tilaaminen onnistui? Saitko tuotteet ajallaan? Oliko asiakaspalvelu hyvää? Suomiarvostelut sivuilla on käyttäjien rehellisiä arvioita eri toimijoista ja nämä arviot ja kommentit auttavat kaikkia ostopäätöstä tehdessä. Jätä siis oma suositus, valitus tai vinkki Reima.com verkkokaupan toiminnasta. Voit myös lukea muiden kokemuksista ja päätä sen jälkeen haluatko ostaa tuotteita kyseisestä kaupasta.,