SuomiArvostelut

  Arvostelut Halti

  Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisesti ja hyvin. Kuitenkin on hankalaa löytää välillä laadukkaita vaatteita sekä urheiluun ja retkeilyyn, joten mitä voisi tehdä? Halti voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Haltista

  Halti on kotimainen ulkoilubrändi, jonka toiminnassa yhdistyvät pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Inspiraatio siis tekemiselle tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto. Pohjoinen luonto on opettanut Haltille siitä, mitä haastavat ja muuttuvat olosuhteet todella ovatkaan.Luontoon perustuvaan kokemukseen ja osaamiseen pohjautuen Halti on tehnyt erilaisia tuotteita kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin maastoihin yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella, sillä vuonna 1976 Halti perustetaan. Halti tuotemerkin perustaja on Juhani Hyökyvaara. Haltin asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@halti.fi ja sen 9 - 15 puhelinpalvelu toimii numerossa 09 8520 8288.

  Haltin tuotteet ja palvelut
  Haltin tuotteet jakautuvat viiteen eri ryhmään riippuen käyttäjien tarpeista. Lisäksi merkittävässä roolissa tuotteissaon DrymaxX®, joka on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä erikoiskalvo, joka on Haltin oman kehityksen tulosta, joka antaa tuulen- sekä veden kestävyyden neljässä eri kategoriassa eri vaatteille: 1) DrymaxX® Ultimate 2) DrymaxX® All Weather 3) DrymaxX® Classic 4) DrymaxX® Lite. Ensimmäinen ryhmä on Halti Outdoor, joka on Haltin ydintuoteryhmä. Sitä, mistä Halti on lähtenyt liikkeelle. Ne ovat korkeatasoisia ja teknisiä vaatteita, jalkineita ja varusteita retkeilyyn vuodenajasta riippumassa. Skiwear-Mallisto eli Haltin laskettelutuotteet sopivat lumiurheilulajeihin. Skiwear-malliston kehittämisessä on ollut myös yhteistyössäuseita laskettelun ammattilaisia vuosien aikana Halti Active Lifestyle on sekä urbaania että luonnollista. Siinä on pyritty tyylikkyyteen ja selkeään muotokieleen, joka yhdistää luonnon ja kaupungin ja jossa laadukkaat ja säänmukaiset vaatteet, kengät ja varusteet soveltuvat sekä miehille että naisille. Haltin baselayerit eli alusvaatemallisto on jaettu Hardcore- ja Comfort- kategorioihin. Tekniset Hardcore- kerrastot ja alusvaatteet sopivat urheiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Comfort-sarjan tuotteet sopivat arkiliikuntaan ja vapaa-aikaan. Halti vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Youtubessa, Facebookissa, Snapchatissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Halti tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista, mutta ennen kaikkea 10 % etukoodin liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi. Halti myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden verkosta tilattaessa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Haltista
  Ovatko Haltin tuotteet laadukkaita? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Verkkokaupan perustaminen WooCommercella - mitä tarvitset?

  Halti
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Erittäin hyvä

  Halti on erittäin luotettava brändi ja he palvelevat asiakkaita todella hyvin.

  : Niina18-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Halti

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Halti luotettava yritys?

  Halti on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Halti tarjoaa?

  Halti on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Halti-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.