SuomiArvostelut

  Arvostelut Babyshop

  Vauvat yleisesti vaativat paljon huomiota ja huolenpitoa. Ja sama pätee myös kaikkiin asioihin, joita tarvitset pitääksesi huolta vauvasta. Tarvitset tuotteita, jotka ovat hyväksi vauvalle, mutta ovat myös käteviä ja kohtuullisen hintaisia sinulle. Mutta onko sinulla tarpeeksi aikaa mennä myymälään ja ostaa kaikki asiat, joita tarvitset, kaikki samalla kun koetat pitää huolta vauvastasi? Eikö olisikin paljon helpompaa löytää myymälä, joka myy kaikkia tuotteita, joita tarvitset, kaikki yhden katon alla? Babyshoplupaa tarjoavansa yksinomaisen shoppailukokemuksen kaikilla tuotteilla, joita tulet tarvitsemaan lapsellesi. Mutta millaisia tuotteita voit löytää tästä kaupasta? Kuinka kestäviä heidän huonekalunsa ovat ja kuinka pitkään ne kestävät käyttöä? Millaista asiakaspalvelua he tarjoavat, ovatko he ystävällisiä? Ratkaisivatko he ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti? Opi lisää Babyshopista muilta asiakkailta, jotka ovat jo tehneet ostoksia myymälässä kun he kertovat koko ostoskokemuksestaan. Lue heidän mielipiteitään ja kommenttejaan saadaksesi paremman idean siitä, mitä Babyshop tarjoaa.

  Tietoa Babyshopista

  Babyshop on kauppa, joka myy tarvikkeita vauvoille ja muita tuotteita. Se on perustettu vuonna 2006 ja se pyrki olemaan paras online-myymälä pohjoismaissa lasten vaatteille. He tarjoavat yksinomaisen ostoskokemuksen asiakkailleen laajan valikoiman huippulaadukkaiden merkkien kautta.

  Voit löytää ylettömän määrän vaatteita vauvoille kuten vauvojen hameita, sukkia, takkeja, hattuja, mekkoja, housuja ja monia muita. Tähän kategoriaan sisältyy myös äitiysvaatteetja raskaudenaikaiset vaatteet. Imettämiseen, heillä on ratkaisuja, jotka saattavat olla hyödyllisiä sinulle. Pullot, pidikkeet, huivit, imetyssuojat ja musliinikankaat ovat osa minkä vain vanhemman kotitaloutta. Ja tässä ei ole kaikki, mitä Babyshop tarjoaa sivustollaan. Suuntaa heidän sivustolleen ja selaa heidän tuotekategorioitaan, jotka sopivat sinun ja vauvasi tarpeisiin.

  Palvelut

  Babyshopin palveluita voit hyödyntää heidän sivustonsa kautta. Heillä on monia kategorioita, jossa tuotteet lajitellaan iän, merkin, tyypin ja tarpeen mukaan. Heillä on kausittaisia asusteita ja päivittävät ne aina kauden tarpeiden mukaan. Lastenvaunujen, turvaistuinten, lelujen ja muiden seasta löydät myös äitiysvaatteita. Babyshop tarjoaa monia maksutapoja, jotka varmistavat, että maksuprosessi on mahdollisimman vaivatonta ja helppoa käyttää. Voit käyttää kortteja kuten VISA, MasterCard tai Eurocard maksaaksesi ostoksesi. Voit myös käyttää suoraa maksutapaa siirtääksesi rahan suoraan pankiltasi, joka on tietysti yksinkertaista ja turvallista.

  Kaikilla ostetuilla tuotteilla Babyshopista on 30 päivän palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen heidän tuotteisiinsa, mutta muista, että kaikkien hintalappujen ja sinettien on oltava ehjiä ja joitakin tuotteita ei voida palauttaa terveys- ja hygieniasyistä, joihin sisältyvät alusvaatteet, tutit jne. Palautus on helppoa ja todella vaivatonta. Sinun täytyy vain täyttää palautuslomake, liimata se pakettiisi ja viedä se haluamallesi kuljetuspalvelulle ja lähettää tuote palautusosoitteeseen. Voit myös tilata heidän uutiskirjeensä, jossa he kertovat viikoittain uusista saapuvista tuotteista ja Babyshopin viimeisimmistä tarjouksista. Voit myös ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsalähettämällä pyynnön sivustolla, jossa voit kertoa tilausnumerosi ja he vastaavat sinulle heti kun vain mahdollista.


  Tässä Babyshop esittelee vuoden 2019 Ramadan-kokoelman.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo ollut Babyshopin asiakas aikaisemmin? Haluaisimme kuulla lisää sinun kokemuksestasi heidän kanssaan. Kuinka mukavia heidän vauvan vaatteensa olivat. Entä turvaistuimet? Pitikö lapsesi tuotteista, jotka tilasit sivustolta? Kuinka täsmällisiä tilaamasi tuotteen koot olivat? Entä kuinka pitkään Babyshopilta meni, ennen kuin sait tilaamasi tuotteet kotiovellesi? Jos sinun täytyi käyttää asiakaspalvelua, kerro meille lisää siitä, kuinka he kohtelivat sinua ja kuinka nopeasti he ratkaisivat ongelmasi tuotteen kanssa. Jätä meille arvostelu tähän kertoaksesi muille vanhemmille ja asiakkaille siitä, kuinka Babyshop toimii.

  Babyshop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Harhaanjohtavaa markkinointia

  Myyvät Bugaboo renkaita hintaan 49 euroa/2 kpl. Postissa tuli vain yksi. Soitin perään, pahoittelivat väärää tietoa sivuilla, sanoivat, että jos tilaat toisen, niin saat sen hintaan 49 euroa ilman postikuluja. Kerroin, että tämä on mielestäni harhaanjohtavaa markkinointia, jolloin minulle lyötiin luuri korvaan.

  : Matias Keisanen14-12-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Babyshop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Babyshop luotettava yritys?

  Babyshop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Babyshop tarjoaa?

  Babyshop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Babyshop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.