PatPat

Kaikki arvostelut

PatPat

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo House of Brandon

House of Brandon

43 arvostelut

Jokainen rakastaa uusien asujen pukemista päälle ja niiden näyttelemistä ystävilleen ja tuttavilleen ja on aina hyvä ...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

PatPat

Etsitkö lapselle muotia ja vaatteita? Verkossa on saatavilla monia erilaisia kauppoja, jotka myyvät tuotteita myös lapsille. Valikoima kasvaa koko ajan ja uusia kauppoja tulee markkinoille koko ajan. Monien kauppojen joukosta voi olla välillä vaikea löytää juuri sitä oikeaa kauppaa itsellensä. Hyvä tapa hakea vahvistusta omille päätöksille on tutustua verkkokauppaan ja lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu kertoo yleensä enemmän kuin, mitä voisit löytää verkkokaupan omilta sivuilta. Saat tietoa esimerkiksi, miten tilaaminen on sujunut ja ovatko tuotteet olleet niin laadukkaita kuin luvattiin. Voit tämän lisäksi tutustua erilaisiin verkkokauppoihin meidän sivuillamme. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa oman ostopäätöksesi tueksi. Tällä sivulla kerromme PatPat verkkokaupasta ja mitä sieltä voi ostaa. Käymme myös läpi, miten voit tilata tuotteita ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit näiden tietojen jälkeen tehdä oman päätöksesi haluatko tilata tuotteita PatPat verkkokaupasta.

Tietoa PatPat
PatPat on perustettu vuonna 2014 kahden ystävät toimesta Kaliforniassa. Yrityksen perustamisen aikaan oli suuri tarve tuoda markkinoille muodikkaita ja käytännöllisiä vaate vaihtoehtoja lapsille. Tämän seurauksena ystävät perustivat verkkokaupan, josta äidit voivat löytää hyviä tarjouksia muodista ja vaatteista itselleen ja lapsilleen. Verkkokauppa on osa Interfocus Inc. yritystä, jolla on yli 900 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 34 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut PatPat
PatPat verkkokaupasta voit ostaa muotia ja vaatteita niin äideille kuin lapsille. Verkkokauppa erikoistuu lasten vaatteisiin ja voit löytää valikoimasta paljon erilaisia tuotteita lapsille. Valikoimassa on muun muassa tuotteita vastasyntyneille ja vauvoille, taaperoille ja lapsille. Tuotteista löytyy niin yläosia, alaosia, ulkovaatteita, alusvaatteita, uima-asuja, potkupukuja ja paljon tuotteita erilaisten hahmojen kuvilla. Naisille löytyy tuotteita niin plus koossa kuin tavallisissa. Valikoimaa on paljon ja lisäksi saatavilla on äitiystuotteita kuten rintaliivejä, toppeja ja muuta.

Haluamansa tuotteet voi lisätä verkkokaupassa ostoskoriin, josta voi siirtyä tekemään tilausta. Kassalla voit muokata vielä tilausta ennen maksuvaiheeseen siirtymistä. Maksuvaiheessa lisätään omat henkilökohtaiset tiedot ja toimitusosoite. Toimitusosoitteen lisäksi valitaan toimitukselle toimitustapa. Toimitustavaksi voi valita tavallisen kuljetuksen, joka kestää noin 5-12 työpäivää tai nopeutetun toimituksen, joka kestää noin 3-7 työpäivää. Toimitusvaihtoehdot vaihtelevat maittain, joten ne on hyvä selvittää ennakkoon. Toimitukset voi maksaa joko luottokortilla tai PayPal maksuvaihtoehdoilla. Kaikkien tietojen syöttämisen jälkeen voi hyväksyä tilauksen ja tilausvahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiin.

Jos tilaamisen aikana tai muuten tulee kysyttävää voi olla yhteydessä PatPat asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu toimii verkkokaupan tukisivuston yhteydessä. Tuki sivulla valitaan ensin aihe, jota kysymys koskee ja tämän jälkeen seurataan annettuja kysymyksiä eteenpäin. Jos vastausta ei ole saatavilla valmiin tuen kautta ohjataan käyttäjä täyttämään kysymyslomake, jonka avulla voi olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Suositukset, valitukset ja vinkit PatPat
Tuotteiden tilaaminen ensimmäistä kertaa ulkomailta voi askarruttaa monia. Tämän takia on hyvä, jos jostain saa tietoa ja kokemuksia verkkokaupasta ja millaista sieltä on ostaa tuotteita. SuomiArvostelut sivuilla oikeat käyttäjät kertovat omista kokemuksistaan verkkokauppojen kanssa. Jos sinä olet ostanut tuotteita PatPat verkkokaupasta, niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Kaikki palaute on tärkeää ja auttaa toisia käyttäjiä. Voit myös itse käydä lukemassa muiden palautteita ja saada niistä hyödyllistä tietoa. Tämän lisäksi voit vertailla yrityksiä meidän sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat kaupat ja parhaimmat tarjoukset. Suosittelemme myös lukemaan tarkoin verkkokaupan toimitus- ja käyttöehdot, jotta mikään ei tule yllätyksenä.