SuomiArvostelut

  Arvostelut Razer

  Kun olet vaativa pelaaja, normaalit tietokone- tai elektroniikkakaupasta ostettavat laitteet eivät vain olet tarpeeksi. Sinun täytyy ajatella eri komponentteja; emolevyjä, kovalevyjä tai näytönohjaimia. Tai saatat tarvita erityisen hiiren tai näppäimistön, jotka usein vaativat sen, että tietokoneet voivat pyörittää raskaampia pelejä. Etsitkö siis uutta kannettavaa tietokonetta, joka on tehty erityisesti pelaamiseen tai uutta pelinäppäimistöä, -hiirtä tai -kuulokkeita? Vai etsitkö loistavaa lahjaa jollekin, joka on rakastunut online-pelaamiseen? Ehkä Razerilla on juuri se, mitä etsit. Mutta millaisia kannettavia, hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita he tarjoavat? Ovatko ne oikeasti kaiken sen hypetyksen arvoisia? Kuinka helppoa uuden kannettavasi asentaminen on ja voivatko ne pyörittää kaikkia viimeisimpiä ja vaativimpia pelejä? Onko heidän asiakaspalvelunsa luotettavaa kun tarvitset apua? Vain asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet tuotteita Razerilta, voivat kertoa heidän tuotteistaan. Lue heidän arvostelujaan, mielipiteitään ja kommentteja saadaksesi idean siitä, mitä odottaa heidän tuotteiltaan ja ovatko ne kovalla työllä ansaitun rahasi arvoisia.

  Tietoa

  Razer on elektroniikkakauppa, joka keskittyy nimeomaan PC-pelaajiin. Kauppa on perustettu vuonna 2005. Yrityksellä on yli 15 kauppaa ympäri maailman, mutta he keskittyvät enimmäkseen verkkokauppaan. Heidän kaupastaan löydät tietokoneita, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen, ja tietysti monitoreita. Jos et halua kuljettaa tietokonettasi mukanasi joka paikkaan, tai matkustat paljon, kannettava tietokone voisi olla paras vaihtoehto sinulle. Sivustolta löydät myös pelihiiriä ja -näppäimistöjä sekä Razerin oman puhelimen, nimeltään Razer Phone. Ja tietysti haluat, että äänen laatu pelatessasi on paras mahdollinen. Tämän takia Razerilla on eri äänilaitteita, mutta myös kuulokkeita. Sivustolta voit löytää myös kunnostettuja laitteita, jolloin voit säästää paljon rahaa, Razer on tarkistanut nämä tuotteet ja ne toimivat moitteettomasti. Tyypillisesti näille kunnostetuille tuotteille annetaan 1 vuoden takuu.

  Videolla Razerin virallinen YouTube-kanava esittelee Razer Blade 15 -kannettavan.

  Palvelut
  Razerilla

  on monia tuotteita, joista voit valita. Kannettavan tietokoneen kategoriasta löydät Razer Blade 15 eri laitteistolla, esimerkiksi 4K touch -näytöllä tai eri näytönohjaimilla (tyypillisesti GeForce 2070 tai 2060), Razer Blade Stealth 13, Razer Blade Pro, Razer Blade Stealth V4 ja monia muita. Tietokoneet sisältyvät tähän samaan kategoriaan ja sisältävät Razer Core X ja Razer Core X Chroma. Pelihiiristä löydät suosituimmat Razer Mamban joko langattomana tai langallisena, DeathAdder, Abyssus, Naga Trinity, Lancehead, Viper ja jopa vasenkätiset pelaajat voivat pelata mukavasti Razerin tuotteiden avulla. Heille on tehty erityisesti Razer Deathadder left-hand Edition. Näppäimistöistä löydät Razer BlackWidow, BlackWidow Elite, joista on monia eri variaatioita, Huntsman ja Huntsman Elite, Cynosa Chroma, Ornata Chroma ja Razer Turret Xbox One -konsoleille. Kun tulee kuulokkeisiin, Razerilla on parasta laatua, Razer Kraken, HammerHead Duo, Nari ja Nari Ultimate ja Tiamat. Tältä sivustolta voit ostaa myös kaiuttimia kuten Razer Nommo ja Leviathan. Sivusto tarjoaa myös päällyksiä konsoleille, hiirimattoja, mikrofoneja, WiFi-reitittimiä, jalustoja kuulokkeille ja jopa kissan korvia Razer Kraken -kuulokkeeseen. Razerilta löydät kaiken, jonka tarvitset pelaamiseen. Jos jostakin syystä vastaanottamasi tuote ei vastaa odotuksia, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote ja se on palautettava alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa.


  Kiitokset, vinkit ja valitukset

  Pelaatko jo pelejä omalla Razerin tietokoneellasi tai kannettavallasi? Mitä ajattelet tuotteiden laadusta, entä toimivatko ne odotusten mukaisesti? Ovatko tuotteet mielestäsi ylihinnoiteltuja vai juuri sopivia? Ovatko pelihiiret ja -näppäimistöt mukavia käyttää? Suosittelisitko merkkiä ystävillesi? Mitä voit kertoa meille Razerin asiakaspalvelusta ja toimitusajoista? Pyydämme sinua kirjoittamaan arvostelusi ja kertomaan mielipiteesi tuotteista, asiakaspalvelusta ja kokemuksestasi. Kertomalla omasta kokemuksestasi voit auttaa muita tekemään päätöksen, kun he ajattelevat jonkin tuotteen ostamista sivustolta.

  Mitä asiakkaat ajattelevat Razerista? Lue ja kirjoita arvosteluja heidän kannettavista tietokoneistaan, kuulokkeistaan ja pelihiiristään!

  Razer
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Razer

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Razer luotettava yritys?

  Razer on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Razer tarjoaa?

  Razer on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Razer's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""