Acer

Kaikki arvostelut

Acer

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Acer

Tietokone tai läppäri kuuluu nykyään melkein jokaiseen talouteen. Useassa taloudessa niitä on jopa enemmän kuin yksi. Valmistajia ja tietokonebrändejä on todella monia. Yksi tietokoneita valmistava ja suunnitteleva yritys on Acer. Mietitkö Acer verkkokaupasta läppärin, tietokoneen tai jonkun muun oheislaitteen ostoa? Onko Acer luotettava ja onko heillä nopea toimitus? Lue Suomiarvostelut verkkosivulta ensin mitä muut Acerilta ostaneet ovat sanoneet heidän palvelustaan sekä verkkokaupastaan. Näin voit selvittää, kannattaako sinun ostaa Acerin verkkokaupasta! 
 
Mikä on Acer?
Acer on elektroniikkayritys, joka valmistaa muun muassa tietokoneita, läppäreitä, palvelimia, puhelimia ja tietokoneiden näyttöjä. Acer on taiwanilainen yritys. Suomessa toimii Acer Finland Oy, joka on perustettu vuonna 1996. Acerin pääkonttori on Xizhissä Taiwanissa. Yritys perustettiin vuonna 1976 ja alun perin sen nimenä oli Multitech, mutta hieman yli kymmenen vuotta perustamisen jälkeen nimi vaihdettiin Aceriksi, joka se on edelleen. 

Acerilla on suomenkieliset verkkosivut sekä asiakaspalvelu. Acerilta löytyy myös sosiaalisen median tilejä esimerkiksi Facebookista, Twitteristä sekä YouTubesta. Acerin asiakaspalvelusta löytyy erikseen myyjille tuki sekä tekninen tuki, jos vaikka koet ongelmia tietokoneessasi. 

Acerin tuotteet
Acer myy erilaisia tietotekniikka- ja elektroniikkatuotteita. Sen tunnetuimpia tuotteita ovat esimerkiksi Acer Aspire -sarjan teitokoneet, Ferrari -sarjan tietokoneet sekä erilaiset työasemat. Acerin verkkokaupasta löytyy tuotteita useassa eri kategoriassa. He myyvät muun muassa Acer kannettavia, näyttöjä, oheislaitteita sekä esimerkiksi pelaamiseen tarkoitettuja tuotteita kuten pelitietokoneita ja oheislaitteita. 

Voit selata tuotteita kategorioiden perusteella tai sitten etsiä tuotteita hakupalkin kautta. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi Acerin ultraohuista kannettavista tai Acerin Chromebookeista, sinun kannattaakin katsoa tuotteita tarkemmin ja vertailla, mikä sopisi tarpeeseesi parhaiten. Esimerkiksi kannettavan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota prosessoriin, akun kestoon, kannettavan kokoon sekä painoon. Sinun onkin hyvä miettiä etukäteen, mitä varten ostat tietokonetta. Jos se tulee vain netin selailua varten, halvempi ja pienemmällä teholla toimiva kannettava voi olla riittävä. Puolestaan työhön tai pelaamiseen tarvitsee huomattavasti paremmalla prosessorilla ja näytönohjaimella varustetun tietokoneen tai kannettavan.
 
Acerin verkkokaupasta osto, toimitus ja palautus 
Voit ostaa Acerin läppäreitä, tietokoneita tai muita oheistuotteita suoraan Acerin verkkokaupasta. Tuotteita kuitenkin myydään myös monissa muissa kaupoissa kuten elektroniikkakaupoissa ja elektroniikan kivijalkaliikkeissä. Acerin verkkokaupasta ostaessa, sinun tulee lisätä tuotteet ostoskoriin ja siirtyä sitä kautta kassalle. Kun tuotteet on maksettu, saat tilausvahvistuksen ja myöhemmin myös toimitusvahvistuksen sähköpostiisi. Acerin verkkokaupassa on ilmainen pikatoimitus

Acerin verkkokaupassa on myös ilmainen palautus. Voit palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Huomaa kuitenkin, että vastaat itse palauttamisesta sekä siihen liittyvistä kuluista. Sinun tulee ottaa Acerin asiakaspalveluun yhteyttä palautuksen tekemiseksi. Kun tuote vastaanotetaan, palautuksen ja hyvityksen käsittelyssä kestää tyypillisesti noin 7-10 arkipäivää. Jos muutat mielesi ostosta jo ennen kuin se on lähetetty, voit myös peruuttaa tilauksen puhelimitse 30 minuutin sisällä oston tekemisestä.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Acerista 
Oletko ostanut Acerin tuotteita tai tilannut heidän verkkokaupastaan? Jaa meille kokemuksesi Acerin tuotteista sekä heidän verkkokaupasta. Onko heillä asiantunteva asiakaspalvelu? Onko Acerin tuotteet laadukkaita ja onko Acer luotettava? Kuinka nopeasti tuote tuli kotiisi? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi Aceriin liittyen. Tämä voi auttaa jotakuta muuta ostoa miettiviä päättämään, kannattaako Acerin verkkokaupasta ostaa.
 
Jos taas mietit Acerilta ostoa etkä ole varma voiko Aceriin luottaa, lue ensin Suomiarvostelut sivuilta muiden kirjoittamia arvosteluja yrityksestä! Näin saat lisätietoa yrityksestä ja siitä, onko heiltä ostaminen järkevää.