Lenovo

Kaikki arvostelut

Lenovo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Lenovo

Oletko ostamassa uutta tietokonetta, mutta et oikein tiedä, mikä olisi paras merkki, jolta hankkia kone tai muita teknologiatuotteita? Oletko jo aiemmin hankkinut Lenovon tuotteita ja haluat kertoa muille kokemuksestasi? Jätä arvostelu ja kerro muille tietokoneen hankintaa harkitseville olitko tyytyväinen Lenovon tuotteisiin vai jättivätkö ne toivomisen varaa? 

Tietoa Lenovosta
Lenovo on esimerkiksi tietokoneita tarjoava teknologiayritys, jolla on omien sanojensa mukaan maailman laajin teknologiatuotevalikoima. Lenovo on rekisteröitynyt Hongkongiin ja sen pääkonttori sijaitsee siellä. Lenovolla on tutkimus-, toiminta-, valmistus-, ja myyntikeskuksia ympäri maailman. Lenovon visio on älykkään teknologian tarjoaminen kaikille ja yrityksen valikoimassa on tuotteita, ohjelmistoja, palveluita ja ratkaisuja, joita Lenovo tarjoaa maailmalle. Lenovon mukaan yritykset, ihmiset, yhteisöt ja kansat tarvitsevat heidän tuotteitaan saavuttaakseen potentiaalinsa. Yritykset ovat tänä päivänä jatkuvassa muutostilassa ja miettivät mitä ne tekevät ja miten ja tässä älykäs tekniikka on avainasemassa. Lenovo on yksi Fortune-lehden maailman arvostetuimmista yrityksistä ja Fortune Global 500 –teknologiayritys. Lenovo ajattelee ja toimii maailmanlaajuisesti ja uskoo, että läpimurtojen tekemiseen tarvitaan kaikenlaisia ihmisiä ja näkökulmia. Lenovolla on henkilöstöä yli 63 000 ihmistä ja yritys toimii 180 markkinalla. Lenovo on sitoutunut GSMA:n digitaaliseen julistukseen, joka kiteytttää teknologia-alan arvot ja vaikuttaa eettisen digitaalisen tulevaisuuden luomiseen. Jokaisen tulisi saada äänensä kuuluviin yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella ja siksi Lenovo onkin liittynyt Valuable 500 –liikkeeseen.  

Lenovon toiminta
Lenovo on kehittänyt liiketoimintaansa yli kolmen vuosikymmenen ajan ja on samalla tukenut useita organisaatioita, esimerkiksi koulutuksen, vähittäiskaupan, terveydenhuollon, valmistuksen, asiantuntijapalvelujen ja logistiikan aloilla. Lenovo on auttanut näitä toimialoja hyödyntämään teknologiaa uusilla tavoilla ja tuomaan älykkäitä laite-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja osaksi liiketoimintaansa. Lenovo käyttää investointejaan tutkimukseen ja kehitykseen. Lenovo toivoo tutkimuksen avulla ymmärtävänsä paremmin ihmisten käyttäytymistä ja saada oivalluksia, jotka edistävät asiakaskeskeisten tuotteiden kehittämistä. Tämä painopiste on johtanut useisiin tunnustuksiin, joista yksi on Fast Companyn myöntämä parhaat työpaikat innovaattoreille –maininta 2020. Lenovon tutkimustoiminta toimii 2-5 vuoden ja 5-10 vuoden aikajänteellä. Lenovolla on tutkimus- ja kehityspisteitä 15 maassa esimerkiksi Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa.  

Lenovo rakentaa tekoälyn innovaatioekosysteemiä tekemällä yhteistyötä teollisten, akateemisten ja muiden kumppanien kanssa tietyillä alueilla ja sovelluksissa kuten älykkäät avustajat, älykkäät palvelut, älykäs valmistus, älykäs päätöksenteko ja älykäs terveydenhuolto. Lenovo kehittää keskeisiä 5G-teknologioita mobiiliviestinnän tulevaisuuden parantamiseksi ja osallistuu kansainvälisten 5G-standardien kehittämiseen sekä työskentelee keskeisten vakiopatenttien parissa. Lenovon palvelinkeskustoiminnalle kehitetään uusinta laskenta-alustaa ja virtualisointitekniikoita sekä toimitetaan järjestelmätason pilvipalvelinratkaisuja. Lenovo rakentaa mikrotietokeskuksia, jotka integroivat laitteistot, ohjelmistot ja tieto- ja laskentatekniikan. 

Lenovo ja kestävä kehitys
Lenovo on ottanut toiminnassaan huomioon myös kestävän kehityksen ja tähtää perinteisten ajatusmallien ja pakkausmateriaalien muuttamiseen. Lenovo käyttää pakkauksissaan biomateriaaleja kuten bambua ja sokeriruokoa. Näin Lenovo voi pienentää pakkausten kulutusta, jätteiden määrää ja hiilidioksidipäästöjä. Lenovo on sitoutunut maapallon hyvinvointiin ja pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja pienentämään hiilijalanjälkeään. Lenovo on vähentänyt pakkaustensa materiaaleja 3,1 tonnia vuodesta 2008 lähtien. Lenovo on muuttanut ThinkPad-sarjan pakkausmateriaalin 100% biohajovaan tai kierrätettävään materiaaliin. 

Lenovo uskoo, että organisaation ja yhteiskunnan menestys riippuu siitä, että monimuotoiset yritykset saavat osansa talouskasvusta ja Lenovon tavoitteena onkin maksimoida monimuotoisten yritysten osallistuminen kehittämällä liiketoimintasuhteita tällaisten yritysten kanssa. Tämä yhteistyö edistää innovaatioita ja turvaa myyntiä. Lenovo toimii Yhdysvalloissa yhteistyössä useiden kansallisten ja alueellisten järjestöjen kanssa ja tämän toiminnan kautta Lenovo osallistuu tapahtumiin, jotka luovat mahdollisuuksia monimuotoisille yrityksille.