SuomiArvostelut

  Arvostelut Granit

  Viime vuosina sosiaalisessa mediassa ja sisustuslehdissä on villinnyt uudenlainen sisustustyyli, josta puhutaan usein nimellä minimalismi. Lasiset kukkaruukut, kivestä tehdyt saippua-alustat, neutraalit värit ja luonnonmateriaalit ovat joitakin esimerkkejä suuntauksista, jotka kuvastavat tätä muoti-ilmiötä.
  Kyseisessä tyylissä piilee eräänlainen luksuksen vivahde, jota on pyritty hyödyntämään tuotteiden ylihinnotteluun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että luonnollisuuteen pyrkivästä sisustuksesta tulisi välttämättä maksaa maltaita.
  Kohtuuhinnoilla arjen luksusta pohjoismaisille asiakkaille tuo Granit. Sisustusliikkeeltä löytyy useita myymälöitä eri osista Suomea, mutta ostoksia voi tehdä myös netin välityksellä. Millaisia liikkeen tuotteet ovat? Vastaako niiden laatu esineiden kaunista ulkonäköä? Kerro oma kokemuksesi Granit-ostoksista tällä välilehdellä!

  Tietoa Granit-kaupasta

  Granit & Förvaring AB on ruotsalainen kodin sisustukseen keskittyvä kauppa. Siltä löytyy verkkokaupan ohella useita kivijalkamyymälöitä Suomesta, Norjasta, Ruotsista ja Saksasta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli yli 31 miljoonaa euroa. Granitin nettovarallisuus oli tuolloin noin 14 miljoonaa euroa.
  Vuonna 2019 yrityksen johtoon tuli Caroline Hjelte, jolta kokemusta kaupan alalta löytyy jo yli 20 vuotta. Tehtävään hän siirtyi Lagerhaus-kaupan toimitusjohtajan tehtävästä. Ennen tätä Hjelte työskenteli vuonna 2006 perustamansa Rut & Circle -yrityksen parissa.

  Verkkokauppa ois auki

  Granit tuotevalikoima

  Granit tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kodin sisustusesineitä ja tarvikkeita. Tyyliltään nämä ovat modernin minimalistisia, joskin hinnaltaan järkeviä. Yrityksen valikoima kaikessa laajuudessaan löytyy kätevästi sen verkkokaupasta, vaikka halutessaan vierailla voi toki myös Espoon, Oulun, Turun, Tampereen tai Helsingin myymälöissä.
  Verkkokauppaa selaavalla on hyvä olla perustasoinen englanninkielen taito, sillä tuotekategoriat ja -tiedot on annettu englanniksi. Joitakin tuotteita tilatessa kannattaa olla tarkkana, sillä esimerkiksi kalentereja löytyy kaupasta saksan ja ruotsin kielillä.
  Sivuston tarjonta koostuu pääasiassa yrityksen itse valmistamista tuotteista. Vihkoista ja kynistä saattaakin bongata Granitin minimalistisen tyylikkään logon, vaikka vaaseista ja muista sisustusesineistä nämä on jätetty pois näkyvistä.
  Kaupasta löytää voi kaikkea makuuhuoneen matoista työtarvikkeisiin ja kukkaruukkuihin. Minimalistiseen tyyliin sopivasti kaupasta voi ostaa myös luonnollisista aineista valmistettuja, käsin tehtyjä palasaippuoita. Itseään hemmotella voi toki pehmeillä petivaatteilla tai uudella kylpytakilla.
  Verkkokaupan hyväksymiä maksutapoja ovat Visa- ja Mastercard -kortit sekä Klarna. Tilauksen toimitusaika on noin 10-14 arkipäivää, ja noutopisteestä haettuna maksaa alkaen viitisen euroa. Kotiinkuljetuksesta veloitetaan kymmenen euron maksu.
  Yksityishenkilöiden tekemiin Granit-tilauksiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus. Ajan katsotaan alkavan paketin noudosta tai, kotiinkuljetuksen tapauksessa, vastaanottamisesta. Asiakaspalveluun yhteyttä saa sähköpostiosoitteella service.finland@granit.com.
  Granit on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja rohkaisee asiakkaitaan jakamaan kuvia kaupan tuotteista etenkin Instagramissa. Sisustusideoita voi löytää täältä hashtagilla ”granitway” tai suuntaamalla verkkokaupan INSTASHOP-osioon.
  Oli sitten haussa piristys kylpy-, makuu- tai olohuoneeseen, työpaikalle, puutarhaan tai kaappeihin, löytyy Granitin laajasta valikoimasta jokaiselle jotakin. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero, ja hintataso on verrattavissa tavallisiin sisustusliikkeisiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Granit-kaupan toimintaan liittyen

  Oletko jo itse tehnyt ostoksia jossakin Granitin kivimyymälässä tai yrityksen verkkokaupassa? Millaisia tuotteita päädyit ostamaan? Trendikkyys toimii monelle yritykselle tekosyynä huonolle laadulle tai korkeille hinnoille. Onnistuuko Granit näiden ongelmien välttämisessä?

  Minimalistinen sisustustyyli

  on ollut kuluneen vuosikymmenen suosituin sisustustrendi. Miten olet itse sisällyttänyt tämän omaan kotiisi? Ehkäpä kotisi ei ole pelkkiä valkoisia pintoja, mutta löysit silti Granitilta jotain silmääsi miellyttävää?
  Jouduitko palauttamaan jonkin ostamasi tai tilaamasi tuotteen? Oliko asiakaspalvelu suomenkielistä ja helposti tavoitettavissa? Toisinaan palautusten tai palautteiden tekoa hankaloittaa kielimuuri.
  Olit sitten Granitilta saamastasi palvelusta kiitollinen tai näet siinä parantamisen varaa, on arvostelustasi suuri apu! Näin muut ostoa harkitsevat asiakkaat tietävät, mitä kaupalta voi odottaa.

  Granit
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Granit

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Granit luotettava yritys?

  Granit on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Granit tarjoaa?

  Granit on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia, Huonekalut & Kodintavara, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Granit-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.