Jotex

Kaikki arvostelut

Jotex

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
Ahvaloulla@gmail.com

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mitään muuta en ole saanut kuin tilausvahvistuksen, tavallinen verkko-ostos olisi jo kotona.


Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Jotex

Jotex on ruotsalainen sisustustuotteiden verkkokauppa, joka tarjoaa huonekaluja, valaisimia, sisustustarvikkeita ja verhoja. Etsitkö sisustustuotekauppaa, joka on sekä pohjoismaalainen että ottaa huomioon ympäristön ja pyrkii toiminnallaan ympäristöystävällisiin valintoihin? Jotex panostaa toiminnassaan vihreämpään verkkokauppaan ja niinpä se voi olla vastaus toiveisiisi. Jätä arvostelu Jotexista ja auta muita asiakkaita löytämään heille sopiva verkkokauppa. Olitko tyytyväinen Jotexin tarjoamaan ja palveluun vai jäikö jossain asiassa toivomisen varaa? 

Tietoa Jotexista 
Jotex on ruotsalainen yritys, jonka tarina alkoi 50 vuotta sitten. Jotexin perusti Sven-Åke Johansson, joka sai idean verhojen asiantuntijayrityksestä ja hänen mielestään jokaisella on oikeus kauniiseen kotiin, jonka voi sisustaa edullisesti. Jotexin nimi on yhdistelmä Sven-Åken sukunimeä Johansson ja ruotsin kielen sanaa textil. Jotexin alkutaipaleella Sven-Åke kiersi esittelemässä tilauskuvastoa eri paikkakunnilla, jotta ihmiset voisivat tehdä tilauksensa. Pian kysyntä kuitenkin kasvoi ja yritys kasvoi.  

Vuonna 1970 valikoima kasvoi käsittämään myös vuodevaatteet, jotka ovat helppohoitoisia, eikä niitä tarvitse silittää tai mankeloida ja menestys oli taattu. Tuotteiden tilaaminen oli helppoa ja tuotteet olivat edullisia. Hinnat pysyivät edullisena, koska yritys pysyi postimyyntiyrityksenä. Vuonna 2009 Jotexista tuli osa Ellos Groupia ja toiminta oli laajentunut myös muihin pohjoismaihin, Suomeen ja Norjaan. Jotexilla oli tässä vaiheessa jo 20 työntekijää. 1997 Jotexin valikoima siirtyi verkkoon ja ensimmäinen kotisivu julkaistiin. Nykyään Jotexin valikoimassa on myös huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustarvikkeita.  

Jotexin verkkosivuilta löydät paljon insipiraatiota sisustamiseen esimerkiksi vaikuttajien valintoja ja uusimpia trendejä. Jotex tarjoaa kuvien muodossa ideoita siitä, miten saat kotisi sisustettua mukavasti ja edullisesti. Jotex tarjoaa affiliate-palvelua, jonka avulla kotisivun tai blogin omistaja voi saada etuja asiakkaiden ohjaamisesta Jotexin sivuille. Koska Jotexin tuotteet voivat olla hyvinkin suuria, tarjoavat he kotiinkuljetusta kookkaille tuotteille, esimerkiksi huonekaluille. Voit seurata lähetyksesi matkaa verkossa sähköpostiin lähetettävän lähetystunnuksen avulla. Jotex tarjoaa myös ohjeita sisustamiseen esimerkiksi verhojen valintaan ja mitoitukseen. 

Jotexin periaatteet  
Jotexille kestävä kehitys on yksi tärkeimmistä arvoista. Jotex käyttää useita  eri sertifiointeja varmistaakseen, että he pystyvät tarjoamaan suuren valikoiman tuotteita, jotka on tuotettu ihmisiä ja ympäristöä ajatellen. Jotexin tuotteiden tulee olla korkeiden vaatimusten mukaisia, jäljitettäviä ja kestävästi tuotettuja. Tuotteet tulee sertifiointien mukaan tarkastaa ja täyttää tietyt vaatimukset.  

Jotex panostaa kestäviin toimituksiin, jotta oman kodin sisustaminen olisi mahdollisimman ympäristöystävällistä ja päämääränä heillä onkin vihreämpi verkkokauppa. Jotex ilmastokompensoi jokaisen verkkokaupasta tilatun ja varastolta lähetetyn tilauksen, koska jokainen verkkokauppatoimitus vaikuttaa osaltaan hiilijalanjäljen syntyyn. Ilmastokompensointi ei aiheuta asiakkaalle lisäkustannuksia.  

Jotexilla kestävä kehitys näkyy tuotteissa. Jotex tarjoaa GOTS-seritifioidun ZACK-perussarjan, jolla voit sijata vuoteesi vastuullisesti. GOTS-merkintä takaa, että puuvilla täyttää sosiaaliset ja ympäristöä koskevat vaatimukset. Kaikki puuvillaan vaiheet viljelystä puuvillan poimintaan ovat valvottuja myös työolojen osalta. Jotexin valikoimissa on ekologisesta puuvillasta valmistettuja tyynyliinoja ja lakanoita, joissa käytetty puuvilla on viljelty ilman torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua. Vuodesta 2017 kaikki Jotexin puuvillatekstiilit ovat olleet BCI-sertifioituja. BCI työskentelee puuvillantuotannon parantamisen puolesta ja edistää myös puuvillanviljelijäiden olosuhteita. BCI on lyhenne Better Cotton Initiativesta.  

Jotex työskentelee myös jätteen vähentämiseksi ja pyrkii uudelleen käyttämään materiaaleja ja viallisia tuotteita, jotka eivät sovellu myytäviksi. Jotex tekee yhteistyötä Textiles for Recycling Initiativen kanssa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Jotex tarjoaa myös kierrätettyjen mattojen valikoiman, joka vähentää uusien luonnonvarojen käyttöä, sillä ne on valmistettu PET-pulloja kierrättämällä. PET-pullot kierrätetään tekstiilikuiduiksi ja näin vanha materiaali saa uuden elämän.