Daniel Wellington

Kaikki arvostelut

Daniel Wellington

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Daniel Wellington

Asusteet ovat tunnetusti helppo tapa päivittää asu kuin asu. Ja tottahan se on: asusteilla vaihtamalla nuutunutkin asukokonaisuus näyttää taas astetta skarpimmalta. Kellot ovat monen muodista kiinnostuneen intohimo ja useilla sosiaalisen median muotivaikuttajalla tuntuu olevan uusi kello lähes jokaista asua varten. Haaveiletko itse samasta? Siinä tapauksessa olet luultavasti etsimässä sinulle parhaiten sopivaa kellomerkkiä. Daniel Wellington on yksi vaihtoehto - mutta sopiiko se juuri sinulle? Lue kokoamme tietopaketti tästä kellomerkistä ja nappaa muiden käyttäjien vinkit ja arviot Daniel Wellingtonista!

Esittelyssä Daniel Wellington
Daniel Wellington on ruotsalainen kellomerkki. Kellojen lisäksi merkki myy myös koruja. Yrityksen perusti Filip Tysander vuonna 2011. Yrityksen päämaja sijaitsee Tukholmassa. Tarinan mukaan Tysander inspiroitu Daniel Wellington -nimisestä brittimiehestä, jonka tapasi matkoillaan. Miehen huoliteltu tyyli ja erityisesti hänen käyttämänsä rannekellot tekivät Tysanderiin vaikutuksen ja innoittivat häntä perustamaan oman kellomerkkinsä. Tänä päivänä Daniel Wellington -kelloja myydään yli 25 maassa. Merkin kelloja on myyty yli 6 miljoonaa kappaletta. Daniel Wellington hyödyntää markkinoinnissaan tehokkaasti sosiaalisen median eri kanavia ja tuotteiden kohderyhmänä ovat nuoremmat käyttäjät. Merkin kellot suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan Kiinassa. 

Daniel Wellington kellot
Daniel Wellingtonin valikoimaan kuuluu miesten ja naisten kelloja. Rannekelloja on saatavilla kolmella erilaisella rannekkeella: NATO, nahka ja verkko. NATO-rannekkeen valmistusmateriaali on polyesteri. Itse kellot ovat väriltään joko ruusukultaisia, hopeisia tai kultaisia. Kellojen valmistusmateriaalina toimii kahdesti kiillotettu ruostumaton teräs. Kelloista on saatavilla eri kokoja. Koko viittaa kellotaulun halkaisijaan. Jos et ole varma, minkä koon haluan, brändin verkkosivuilta löytyy tarkka koko-opas. Kaikki Daniel Wellington -kellot on suunniteltu ajattomiksi ja minimalistisiksi. Lisäksi kellojen ranneke on mahdollista vaihtaa, mikä lisää kellojen monipuolisuutta. Kelloilla on kahden vuoden takuuaika, joka kattaa kellon mahdolliset valmistusvirheet. 

Korut 
Kellojen lisäksi Daniel Wellington myy myös koruja. Brändin koruvalikoimaan kuuluu sormuksia, rannekoruja, korvakoruja ja kaulakoruja. Samoin kuin kellot, myös suuri osa koruista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja useimmat korut ovat saatavilla ruusukullan, hopean ja kullan värisinä. Myös korujen suunnittelu vastaa kellojen ajatonta designia. Brändin verkkosivuilta löytyy ohjeet oikean sormuskoon valitsemiseen. 

Tilaaminen ja toimitus
Daniel Wellington -tuotteita voi tilata merkin omasta verkkokaupasta. Brändillä on suomenkielinen verkkokauppa, jossa kaikki hinnat on ilmoitettu euroina. Maksutapoina toimivat Visa-, AMEX- ja Mastercard-korit. Lisäksi tilauksen voi maksaa Klarna-laskulla. Verkkokaupasta tilatuille tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joka alkaa siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Daniel Wellington toimittaa maailmanlaajuisesti. 

Asiakaspalvelu ja sosiaalinen media
Daniel Wellingtonin asiakaspalveluun saa yhteyttä monen kanavan kautta. Voit joko soittaa, lähettää sähköpostia tai lähettää viestin sivustolta löytyvän chat-toiminnon kautta. Sivustolta löytyy myös laaja Usein kysyttyä -osio. Lisäksi brändi on aktiivinen sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä ja YouTubessa. Daniel Wellington tekee myös aktiivisesti yhteistyötä useiden eri some-vaikuttajien kanssa, jotka usein tarjoavat seuraajilleen alennuskoodeja brändin tuotteisiin. 

Daniel Wellington - Kiitokset, valitukset ja vinkit 
Koristaako omaa rannettasi Daniel Wellington -kello? Ehkä olet nähnyt näiden kellojen vilahtavan sosiaalisessa mediassa ja haluaisit lukea muiden käyttäjien arvosteluja ennen kuin tilaat omasi? Olitpa sitten merkin uskollinen fani tai vasta tutustumassa Daniel Wellingtonin kelloihin, olet tullut oikeaan paikkaan! Jos sinulla on omakohtaista kokemusta brändin tuotteista ja palveluista, voit jättää oman arviosi ja kertoa kokemuksistasi. Jos vasta harkitset brändin tuotteiden ostamista, muiden käyttäjien arviot auttavat sinua tekemään oikean ostopäätöksen. Kaikki osapuolet siis voittavat!