Trendhim

Kaikki arvostelut

Trendhim

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Trendhim

Pukeutuminen on aina todella tärkeää ihmisille, sama se minne päin maailmaa menetkin. Tapa, jolla pukeudut, kertoo ihmisille paljon sinusta ja tilaisuudesta, johon pukeudut ja miten. Se, miten ilmaiset itseäsi, tulee pukeutumistyylistäsi. Mutta ei vain se, jopa asusteet, jotka puet, edistää oman tyylisi löytämistä ja ilmaisemista. Saatat löytää asusteita monesta eri myymälästä, mutta verkkokauppa, joka erikoistuu asusteiden myymiseen, voi auttaa sinut löytämään paremmin etsimäsi tai ehkä jopa jotain parempaa. Tässä Trendhim on täydellinen vaihtoehto. Trendhim on yritys, joka myy asusteita miehille. Heillä on valtava valikoima asusteita, joista valita ja he ovat ylpeitä ainutlaatuisista suunnitteluistaan. Mutta voiko heihin luottaa? Entä millainen heidän myymänsä tuotteiden laatu on? Onko heillä laaja valikoima eri tuotteita, joista voit löytää haluamasi? Ovatko heidän tuotteensa kohtuullisen hintaisia? Kuinka kauan menee, että pääset käsiksi ostoksiisi niiden ostopäivästä? Opi lisää yrityksestä lukemalla arvosteluja ja mielipiteitä Trendhimin edellisiltä asiakkailta. Tämä voi auttaa sinua päättämään, haluatko käyttää rahaa tällä sivustolla vai jätätkö sen mieluummin väliin.

Tietoa Trendhimistä
Trendhim on yritys, joka myy laajaa valikoimaa asusteita ja koruja yksinomaan miehille. He myyvät huippulaadukkaita miesten asusteita, jotka ovat muodikkaita ja luotettavia. Yritys varmistaa myös, että heidän tuotteensa ovat kohtuullisen hintaisia kaikille. Trendhim uskoo laajan valikoiman ja tuotteiden tarjoamiseen, jotka eivät ole saatavilla mistään muualta. Tuotteet ovat suunniteltuja Tanskassa, ja löytyvät 13 ainutlaatuisen nimikkotavaramerkeistä. Kaikilla heidän tuotteillaan on oma tarinansa kerrottavanaan ja he uskovat siihen, että jokaisella tuotteella on oma ainutlaatuinen tarinansa. Trendhim on perustettu vuonna 2007 13 ainutlaatuisella merkillä ja yli 1 600 tuotteella valikoimassaan. Kaikki tuotteet suunnittelevat heidän oma suunnittelutiiminsä Tanskassa ja tuotteet ovat saatavilla vain Trendhimistä. He tekevät yhteistyötä säännöllisesti suurten yritysten kanssa, luoden mukautettuja tuotteita joko logolla tai ilman, voit itse valita. Heillä on uusia kokoelmia sivustollaan todella usein ja he julkaisevat myös hyödyllisiä artikkeleita, jotka ohjeistavat sinua päätöksissäsi kun haluat pukeutua eri tilaisuuksiin asianmukaisesti.

Palvelut
Trendhim tarjoaa paljon eri tuotteita ja alennusmyyntejä sivustollaan. Heidän tuotteensa sisältävät muun muassa laukkuja, vöitä, rusetteja, rannekoruja, kalvosinnappeja, korvakoruja, hansikkaita, hattuja, rintaneuloja, kaulakoruja, kravaatteja, taskuliinoja, sormuksia, huiveja, aurinkolaseja, henkseleitä, solmionpidikkeitä, lompakkoja ja kelloja. He myyvät myös erilaisia paitoja, joita voidaan yhdistellä paidanpidikkeiden kanssa. Tuotteet toimitetaan ilmaiseksi, jos tilaus ylittää 75$. Sivustolta voit ostaa myös parranhoitopakkauksia, partashampoota ja monia muita, jotka ovat parranhoitokategoriassa. 

Trendhimin palautuskäytäntö on 365 päivää kaikille tuotteille, sama se mikä ongelma on, löydät enemmän tietoa tästä heidän sivustoltaan. He myyvät tuotteita myös tukkukauppana. He toimittavat yli 1 500 tuotetta tukkuhinnoilla ja yleensä toimittavat ne 3 - 5 työpäivässä. Tilaukset voidaan maksaa käyttäen maksukortteja kuten VISA, MasterCard, American Express and e-lompakkoa, PayPal. Siinä tapauksessa, että kohtaat ongelman tai sinulla on kysyttävää tuotteista, heidän asiakaspalvelunsa on auki 9.00 - 17.00 EST arkisin. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös tilata heidän uutiskirjeensä, jolloin saat tietoa alennuksista viikoittain.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko ostanut vielä mitään Trendhimiltä? Jos olet, millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan? Löysitkö kaiken etsimäsi heidän sivustoltaan? Millainen heidän tuotteiden valikoimansa on? Luuletko, että heidän asusteensa ovat tarpeeksi laadukkaita ja täyttävät kaikki vaatimuksesi? Kuinka pitkään meni, että sait tuotteen kotiisi? Kohtasitko ongelmia ja jouduitko ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa? Jos jouduit, millainen se oli? Selvittivätkö he ongelmasi tai kysymyksesi? Jätä puolueeton arvostelusi tähän, joka auttaa muita tietämään hieman lisää Trendhimistä ja heidän palveluistaan.