Swarovski

Kaikki arvostelut

Swarovski

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Swarovski

Kukapa meistä ei kaipaisi hieman kimmellystä elämäänsä? Harmaan arjen keskellä ajatus kimaltavista koruista voi tuntua hyvin houkuttelevalta. Ennen kuin huomaatkaan, olet jo syvällä nettikauppojen valikoimassa etsimässä taas uusia säkenöiviä koruja lisättäväksi kokoelmaasi! Kuulostaako tutulta? Jos olet säihkyvien korujen ja huippumuodin ystävä, olet varmasti jo kuullut Swarovski-korumerkistä. Kaipaat kuitenkin ehkä enemmän tietoa tästä yrityksestä, ennen kuin tilaat heidän tuotteitaan ensimmäistä kertaa? Ei huolta: tältä sivulta löydät kattavasti tietoa ja asiakkaiden rehellisiä arvioita korumerkistä nimeltä Swarovski!

Esittelyssä Swarovski
Swarovski on itävaltalainen korumerkki. Yritys on nimetty perustajansa Daniel Swarovskin mukaan. Swarovski perustettiin vuonna 1895 ja sen päämaja sijaitsee Wattensin kaupungissa Itävallassa, lähellä Innsbruckia. Swarovski valmistaa erilaisia lasituotteita laatukristalleista, mutta on tänä päivänä tunnettu erityisesti koruista ja asusteista. Swarovskin tuotteet ovat keskeinen osa populaarikulttuurin historiaa ja brädin koruja on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa Aamiainen Tiffanylla, Herrasmiehet pitävät vaaleaveriköistä ja Titanic. Swaroski on tehnyt pitkään yhteistyötä Victoria's Secret - merkin kanssa ja brändin tuotteissa ovat esiintyneet muun muassa Madonna ja Rihanna. Swarovskin liikevaihdoksi arvioidaan noin 2,7 miljardia euroa. 

Swarovski tuotteet
Swarovski on parhaiten tunnettu koruistaan, joissa käytetään Swarovskille tunnusomaisia kristalleja. Swarovski myy kaulakoruja, rannerenkaita, korvakoruja ja sormuksia. Korujen lisäksi Swarovski myy myös kelloja ja muita asusteita. Swarovskin asusteosastolta löytyy esimerkiksi aurinkolaseja, kyniä, laukkuja, hiusasusteita ja avaimenperiä. Vaikka trendikkäät korut ovat nykyään Swarovskin tunnetuin tuote, merkki myy lisäksi myös erilaisia sisutustuotteita. Brändin sisutustuotteisiin kuuluvat muun muassa kristalleilla koristellut valokuvakehykset, kynttiläjalat, lasit, astiat ja magneetit. Swarovski tekee myös yhteistyötä eri brändien kanssa ja valikoimasta löytyy myös esimerkiksi Disney, Warner Bros., Kris Bear figuureja ja muita suosittuja hahmoja. Lisäksi Swarovski valmistaa esimerkiksi horoskooppimerkkien ja kiinalaisten symbolien inspiroimia tuotteita. 

Swarovski palvelut 
Swarovskin tuotteita voi tilata Suomeen brändin kansainvälisestä verkkokaupasta. Verkkokaupan kieli on englanti ja kun valitset toimituspaikaksi Suomen, tuotteiden hinnat näytetään euroina. Sivustolla on mahdollista liittyä Swarovskin postituslistalle sekä luoda oma käyttäjätili sivustolle. Swarovskin verkkokaupassa voi maksaa usealla eri maksutavalla. Verkkokaupassa hyväksytään maksutapoina Visa, Mastercard, American express ja Dinners club -maksukortit. Lisäksi voit maksaa tilauksesi Paypalin, Trustlyn, Klarnan, Google payn tai Apple Payn kautta. Oma verkkokauppansa lisäksi Swarovskilla on useita virallisia jälleenmyyjäliikkeitä Suomessa. Voit tarkistaa lähimmän liikkeen sijainnin sivustolta löytyvän hakukoneen kautta. Swarovskin asiakaspalveluun saa yhteyttä puhelimitse tai avaamalla chat-ikkunan Swarovskin verkkosivuilla. Samoilta sivuilta löytyy myös laaja "usein kysyttyä" osio, josta voi myös olla apua. 

Toimitus ja palautukset 
Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusajaksi arvioidaan noin 3 - 5 arkipäivää tilauksen käsittelyn ja postittamisen jälkeen. Kaikkien Swarovskin Euroopan tilausten toimituksista vastaavat Swarovskin kumppanit GLS ja TNT. Voit seurata tilauksesi etenemistä Swarovskin verkkosivujen kautta. Swarovski tarjoaa koruille ja muille tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusten käsittely tapahtuu verkkosivuilta löytyvän portaalin kautta. 

Swarovski - Kokemuksia, arvosteluja ja vinkkejä
Swarovski on tunnettu nimi - mutta ovatko brändin tuotteet ja palvelut maineensa arvoisia? Jos sinulla on omakohtaista kokemusta yrityksen tuotteista ja palveluista, osaat vastata tähän kysymykseen paremmin kuin kukaan muu. Onko Swarovski korujen hinta-laatusuhde mielestäsi kohdallaan? Onko yrityksen verkkokauppa mielestäsi käyttäjäystävällinen? Jos sinun on pitänyt palauttaa tuotteita, miten kuvailist palautusprosessia ja vuorovaikutusta Swarovskin asiakaspalvelun kanssa? Kerro meille! Rehelliset arviot suoraan asiakkailta auttavat yrityksiä kehittämään palvelujaan. Lisäksi asiakaspalaute auttaa muita käyttäjiä tekemään parempia ostopäätöksiä. Tässä yhtälössä kaikki siis voittavat!