COS

Kaikki arvostelut

COS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

COS

Muodin verkkokauppoja on satoja, ellei tuhansia kansainvälisesti. Niitä on eri tarpeisiin: etsit sitten edullisempaa, kalliimpaa tai laadukkaampaa vaatetta. Yksi verkkokauppa on COS, joka on osa ruotsalaista H&M konsernia. Kiinnostaisiko sinua ostaa COSilta vaatteita tai asusteita? Sinun kannattaakin lukea arvosteluja COSista, jotta tiedät, onko sivu luotettava ja onko sieltä tilaaminen helppoa. Suomiarvostelut verkkosivuilta löydät monia muodin verkkokauppoja, joista voit lukea muiden kuluttajien kirjottamia arvosteluja.

Mikä COS on?
COS on vaatebrändi ja vaateliike, joka on osa H&M Groupia. COSin ensimmäinen myymälä avattiin Lontooseen, Regent Streetille vuonna 2007. Myöhemmin COS laajensi verkkokauppaan sekä myymälöitä avautui muihinkin maihin. Verkkokauppa aukesi vuonna 2011. Suomessa COSilla on liike Aleksanterinkadulla. Myös COS verkkokauppa palvelee Suomessa.

COS brändin ajatuksena on luoda klassikoita ja vaatekaappien kulmakiviä. Osa tuotteista on hyvin klassisia ja osa klassisia pienellä tvistillä. COSin tavoitteena on tehdä vaatteita, jotka kestävät aikaa niin muodin kuin laatunsakin puolesta. COSilla on yli 270 myymälää ympäri maapalloa, se palvelee melkein 50:ssä maassa ja sen verkkokauppa puolestaan palvelee melkein 40:ssä maassa. COSilla on vaatteita niin miehille kuin naisillekin.

Mitä COS myy?
COS myy naisten ja miesten vaatteita verkossa ja kivijalkamyymälöissä. Vaatteet ovat tyyliltään klassisia, moderneja sekä design vaatteita. COSilla on omia mallistoja sekä vaatesuunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa tehtyjä yhteistyömallistoja. Verkkosivuilla vaatteita löytyy naisille ja miehille, eri kategorioissa. Vaatteita on niin neuleita, toppeja, mekkoja sekä housuja. Lisäksi COSin valikoimasta löytyy myös asusteita kuten kenkiä, hattuja, lompakoita tai bikineitä. COS on tunnettu siitä, että tuotteet ovat pääosin laadukkaista materiaaleista kuten nahasta, Kashmirista, villasta, mohairista tai vaikka silkistä valmistettuja.

Tuotteita voi selata kategorioittain tai etsiä hakupalkin kautta. Lisäksi voit halutessasi järjestää tuotteet esimerkiksi hinnan tai uutuuden mukaan. COSin vaate- ja asustevalikoima on melko laaja. Siispä jos haluat vaikka tietystä materiaalista kuten Kashmirista tai silkistä valmistettuja vaatteita, voit rajata tulokset näiden filtterien avulla.

COS verkkokaupan toimitus- ja palautusehdot
Tuotteet toimitetaan joko kotiin toimituksena tai ne voidaan toimittaa myös noutopisteeseen. COSin tilaukset toimittaa joko Budbee, Schenker, Posti tai DHL. Kotitoimitus Budbeen tai Postin kautta maksaa 6-10 euroa ja toimitusaika on noin 4-6 työpäivää. Budbeen tai Postin kotiinkuljetus on ilmainen yli 100 euron tilauksille. Jos kuitenkin tarvitsisit tilauksesi nopeasti, voit valita DHL:n pikatoimituksen, joka tulee 1-2 päivässä.  Se maksaa noin 15 euroa. Kun tuotteet lähetetään, saat seurantakoodin, jonka avulla voit seurata paketin toimitusta.

Mikäli muutit mielesi ja haluat palauttaa tuotteet tai osan tuotteista, voit tehdä niin 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Saat paketissa valmiiksi maksetun palautustarran, jonka voit liimata pakettiisi. Kun viet paketin näin Schenkerin tai Postin toimipisteeseen, onnistuu palautus maksutta. Muista lisätä pakettiisi myös palautelomake, jossa tarkennat, mitä tuotteita itseasiassa olet palauttamassa. Palautuksen rekisteröinnissä voi kestää jopa 14 päivää. Rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavallesi, oli se sitten lasku, korttimaksu tai tilisiirto.

Kokemuksia COSilta tilaamisesta
Oletko tilannut vaatteita tai asusteita COS verkkokaupasta? Haluaisimme kuulla, minkälainen kokemuksesi oli. Löysitkö etsimäsi tuotteet heidän valikoimastaan helposti? Onnistuiko tilaus vaivatta vai tapahtuiko jotain yllättävää? Olivatko tuotteet laadukkaita ja mieluisia? Jos puolestaan palautit tuotteen, saitko rahapalautuksen tilillesi ajallaan ja oliko palautus helppo tehdä? Kirjoita arvostelu COSista ja kerro meille kokemuksestasi!

Tai mietitkö kenties COSilta tilaamista? Lue muiden kuluttajien kokemuksia COS verkkokaupasta Suomiarvostelut -verkkosivuilta.