ASOS

Kaikki arvostelut

ASOS

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuure Mettiäinen
Suomeen pystytään toimittamaan vain murto-osa tuotteista. Toimitusaika pidempi kuin luvattiin ja monta päivää tilauksen jälkeen ilmoitettiin ettei osaa tuotteista pystytä edes toimittamaan. Ei jatk...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Tilaus

  Suomeen pystytään toimittamaan vain murto-osa tuotteista. Toimitusaika pidempi kuin luvattiin ja monta päivää tilauksen jälkeen ilmoitettiin ettei osaa tuotteista pystytä edes toimittamaan. Ei jatkoon.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

ASOS

Kuten mekin, muuttuu muoti koko ajan. Tiettynä vuonna ostettu paita voi jo seuraavana vuonna saada omistajansa ihmettelemään, miten tämä on voinutkaan päätyä niinkin tyylittömän ostopäätöksen tekoon. Nykyaikana tyylien vaihtamisessa ja niillä leikittelyssä ovat onneksi apuna erilaiset nettikaupat, joiden ansiosta edullisten ja laadukkaiden tuotteiden löytäminen on entistä helpompaa.
Yksi nettimuodin jäteistä on televisiomainoksistakin tuttu ASOS. Millainen on sen hintataso? Tulevatko toimitukset perille luvatun ajan sisällä? Sopivatko sivuilla myydyt urheiluvaatteet kovemmankin rasituksen liikuntaan? Parhaiten vastauksia näihin kysymyksiin antavat asiakkaat itse. Heidän kokemuksiaan löydät tältä välilehdeltä.


Tietoa ASOS -yrityksestä
ASOS plc on brittiläinen muodin ja kosmetiikan verkkokauppa. Yritys perustettiin Lontoossa vuonna 2000 tärkeimpänä kohderyhmänään nuoret aikuiset. Nettisivun valikoima muodostuu yli 850 merkistä sekä joistakin sen omalla nimellä brändätyistä vaatteista ja asusteista. Kaupan tuotteet toimittuvat kaikkiin 196 maahan, ja tämän mahdollistavat keskusvarastot Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Euroopan unionissa.
Yrityksen nimi on peräisin sanayhdistelmästä ”AsSeenOnScreen”, mikä viittaa verkkomyyntiin toiminnan keskiössä. Nykyisellään yritystä nimitetään pääosin vain suurin kirjaimin muodostetulla ASOS-kirjainyhdistelmällä, joskin vaatemerkin logossa kirjaimet ovat pieniä. 
Yrityksen päämaja sijaitsee Lontoon pohjoisosasta löytyvällä Camden Townin alueella. Toimistoja löytyy tämän lisäksi Pariisista, New Yorkista, Berliinistä ja Birminghamista. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 2,5 miljardia englannin puntaa ja brändi työllisti yli 4000 työntekijää.


ASOS palvelutarjonta
Brändin nettisivuilla tuotteiden selaus tapahtuu näkymän yläreunasta löytyvien kategorioiden sekä hakukentän kautta. Kategorioita on kaksi, ja ne on jaoteltu sukupuolten mukaan. Sivustolta ei siis löydy esimerkiksi lasten vaatteita. Kun on klikannut näistä omia tarpeita vastaavaa kategoriaa, avautuvat näkymän keskelle sekä yläpalkkiin erilaiset alaosastot, joissa tuotteet on jaoteltu muun muassa vaatteisiin, asusteisiin, kenkiin sekä kasvon- ja ihonhoitotuotteisiin. 
ASOS erottuu muusta markkinoiden tarjonnasta edukseen sillä, että tuotteita voi löytää myös lyhyille, pitkille sekä pluskokoisille suunniteltuina. Tuotetta klikkaamalla asiakkaalle avautuvat varsin tarkat tuotekohtaiset tiedot vaatteen muotoon, istuvuuteen sekä kankaaseen liittyen. Istuvuus pyritään varmistamaan myös sillä, että koot löytyvät Yhdysvaltain, Euroopan ja Iso-Britannian mittastrandardeihin muunnettuina ja myös mallin pituus ja pukema koko kerrotaan vaatekappaleen yhteydessä. 
Koska sivustolla myydään monia eri brändejä, löytää tuotteiden alta myös lisätietoja kyseessä olevaan merkkiin liittyen. Tuotekohtaiset arvostelut sivustolta kuitenkin puuttuvat kokonaan. Vaikka toimitusmaan sekä valuutan vaihto onnistuukin sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvän lippuikonin kautta varsin helposti, ei nettikaupan sisältöä voi tarkastella muilla kielillä, kuin englanniksi. Suositeltavaa olisikin, että ostosten teossa olisi läsnä englannin kieltä sujuvasti ymmärtävä henkilö.
Standard-tason toimitus Suomeen maksaa 5 euroa, poislukien yli 42 euron tilaukset. Samaan hintaan voi valita myös perustasoisen kotiinkuljetuksen. Kummankin saapumisessa kestää useampi arkipäivä. Jos tilauksen tekee ennen tiettyä kellonaikaa, voi 20 eurolla tilata kuljetuksen jo seuraavaksi päiväksi. Lisätietoja aikarajoista saa tilauksen maksun yhteydessä.
Asoksen hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, Mastercard- ja American Express -kortit sekä PayPal, Klarna ja Apple Pay. Nettisivujen ja jälleenmyyjien lisäksi ostoksia voi tehdä ASOS -mobiilisovelluksella, ja uusista kampanjoista sekä tuotelinjoista pysyy ajantasalla seuraamalla yrityksen sosiaalisen median tilejä. ASOS löytyy Facebookista, Instagramista ja Snapchatista.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Asoksen toimintaan liittyen
Oletko ostanut vapaa-ajalla tai harrastuksessa käyttämäsi vaatteet Asokselta? Saitko kenties kehuja joistakin nettikaupasta ostamistasi vaatteista myös toimistolla? Parhaiten markkinoilla menestyvät monenlaisten ihmisten tarpeisiin soveltuvat palveluntarjoajat, ja tällaisten toimijoiden erottumista huonompien joukosta voit edesauttaa oman arvostelusi jättämällä.
Hankitko sivuilta nimenomaan pluskokoiselle, pitkälle tai lyhyelle vartalolle tarkoitettuja vaatteita? Vastasivatko ne odotuksiasi? Jos olit tuotteisiin tyytymätön ja yritit palauttaa ne, onnistuiko tämä helposti? Onko sivuston asiakaspalvelu ammattitaitoinen ja ystävällinen? Kerro oma näkemyksesi tällä välilehdellä!