SuomiArvostelut

  Arvostelut About You

  Oletko etsinyt muodin verkkokauppaa ja olet ehkäpä kiinnostunut kokeilemaan Saksan suurinta muodin verkkokauppaa? Haluatko kenties ostaa vaatteesi verkkokaupasta, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen? Kerro kokemuksesi About You verkkokaupasta niin, että muutkin tietävät oliko kokemuksesi positiivinen vai negatiivinen. Jättikö kokemuksesi jotain toivomisen varaa? Jätä arvostelu niin autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä.

  Tietoa About Yousta

  About You on yksi nopeimmin kasvavista verkkokaupoista Euroopassa. About You sai alkunsa Hampurissa 2018. About You tarjoaa muotia ja teknologiaa ja heidän tavoitteenaan on digitalisoida perinteinen ostospolku luomalla insipiroiva ja henkilökohtainen ostoskokemus, jonka voit tehdä älypuhelimesi välityksellä. About Youn sivuilla asiakkaat voivat löytää juuri heille sopivaa muotia yli 2000 merkin valikoimasta. About Youlle tärkeintä on henkilökohtaisuus, personoitu ostokokemus, insipiraatio ja verkkokaupankäynti ja nämä ovatkin siivittäneet verkkokaupan yli 1,17 biljoonan euron myyntiin vuonna 2020/21. About You on suurin muodin verkkokauppa Saksassa. About You on kasvanut käsittämään 23 eri maan markkinat seitsämässä vuodessa. About Youlla on yli 1000 työntekijää, jotka edustavat yli 65 kansallisuutta.

  About Youn arvot

  About Youn missiona on tarjota inspiroiva ja huomioon ottava työympäristö tiimilleen. Jokainen työntekijä tuo panoksensa eloisaan työkulttuuriin ja About Youn brändiin. About Youn monimuotoinen työyhteisö, jossa on erilaisia taitoja, vahvuuksia ja ammattitaitoa jakaa yhteisen vision, joka vaikuttaa jatkuvasti työkulttuuriin, brändiin ja tapaan, jolla About You hoitaa liiketoimintaansa. About Youn brändin ydin perustuu yrityskulttuuriin: siihen, että on hienoa olla reilu. About You haluaa rohkaista muita ja itseään panostamaan kaikki huomioon ottavaan ja reiluun muotikulttuuriin. Voit lukea lisää About Youn työkulttuurista ja visiosta heidän yrityksensä kulttuurin opaskirjasta, jonka löydät heidän verkkosivuiltaan.

  About You tiedostaa, että yhteiskuntaa, jonka osa kaikki ovat, ei koskaan pitäisi pitää itsestäänselvyytenä. About You tiedostaa vastuunsa siinä, miten heidän yrityksensä toimintamalli vaikuttaa yhteiskuntaan. Tämä vastuu alkaa pienillä operatiivisilla ja teknisillä muokkauksilla, jotka varmistavat säännöstellyn ja turvallisen dataympäristön ja käsittävät laajemmin myös suorat ja epäsuorat työpanokset yhteiskunnan hyväksi. About You painottaa kunnioitusta ja reiluutta sisäisessä toiminnassaan, mutta nämä ovat myös arvoina kaikissa sopimuksissa, joita he sopivat. About You vaikuttaa ympäröivään yhteisöönsä samalla rikastavalla tavalla kuin se vaikuttaa About Youhun. About You ei pelkää toimia, mikäli jokin taho tarvitsee lahjoituksia. About Youlle keskeisiä arvoja ovat monimuotoisuus, itsetunto ja hyvä kehoitsetunto, ei vaan About You tiimin sisällä vaan myös kaikissa mediakampanjoissa, joita he luovat. About You antaa panoksensa menestyvään uuteen sukupolveen koulujen ja yliopistotapahtumien kautta.

  About You ja kestävä kehitys

  About You haluaa ottaa vastuun planeetasta ja ihmisistä, joiden kanssa he ovat yhteydessä. Sen vuoksi About Youn täytyy ajatella liiketoimintaansa sen kannalta, miten he voivat edistää merkityksellistä muutosta. About You tekee töitä sen eteen, että tietoisuus tästä muutoksesta on liiketoiminnan päätösten takana ja tätä inspiroivat merkityksellinen vuorovaikutus, asiakkaille tärkeä kestävyys ja yhä tärkeämmät voitta tavoittelemattomat kansalaisjärjestöt. About You mittaa jatkuvasti hiilijalanjälkeään. Tulosten perusteella About You välttää ja vähentää jalanjälkeään, koordinoi parannuksia partneriensa kanssa ja kompensoi kaikki CO₂ päästöt, joita ei voi vähentää suoraan.

  About You edistyi kestävän kehityksen tavoitteissaan vuonna 2020, jolloin About You alkoi kiinnittää huomiota pakkausmateriaaleihinsa, joissa on vähemmän materiaalia ja suurempi prosenttiosuus niistä voidaan kierrättää. About You tekee yhteistyötä ClimatePartner-yrityksen kanssa ja laskee kaikki CO₂-päästönsä. About You tekee jatkuvasti töitä partneriensa kanssa kompensoidakseen kaikki päästönsä.

  About You
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa About You

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko About You luotettava yritys?

  About You on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja About You tarjoaa?

  About You on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä About You-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.