SuomiArvostelut

  Arvostelut Nelly.com

  Joskus tekee mieli olla trendikäs ja löytää hienoja, koreilevia vaatteita oikeaan käyttötarkoitukseen, mutta mistä aloittaa kyseinen harrastus? Mistä löytyisi myös varsin ympäristötietoisia vaatteita, jotka ovat ennen kaikkea muodikkaita? Tässä tapauksessa verkkokauppa Nelly voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  NellyLightistä
  Nelly muotitietoisille naisille, 18–35-vuotiaille suunnattu verkkokauppa, joka siis myy muotivaatteita ja vastaavia ennen kaikkea muotitietoisille. Nellyllä, kuten useilla muillakin, kansainvälisillä yrityksellä, on omat ydinarvonsa, joiden perusteella pyritään toimimaan liike-elämässä. Nämä neljä ydinarvoa ovat: 1) Trendikkyys eli tietää, mikä on trendikästä, mikä on uutta ja siksi asiakkaalle tarjotaan ensimmäisten joukossa tietous siitä. 2) Klamoorisuus eli eräänlainen hohdokkuus, glamouria siis vaatteiden kautta. 3) Yksinoikeudellisuus, kuten omat tuotemerkit, joita saa vain palvelun kautta. 4) Nuorekkuus eli tuore sekä nuori perspektiivi monissa asioissa. Nelly on keskittymässä yhä enemmän ympäristöön ja kestävyyteen, kuten planeettaan, ihmisiin ja tuotteisiin. Nelly NLY AB kuuluu Qliro-konserniin, joten sillä ei ole omaa vastuullisuusraporttia. Qliro Groupiin kuuluvat muun muassa Nelly-vaateliike, Lekmer-lelukauppa, fitnesstukku.fi ja Room21-sisustusliike. Vuonna 2010 Qliro Groupin liikevaihto oli 2,2 miljardia Ruotsin kruunua, mikä on noin euroissa 250 miljoonaa. Nellyn tavoitteena on olla jätteetön. Tämä tarkoittaa, että he eivät heitä palautettuja tai hävitettyjä vaatteita menemään, vaan myyvät ja lahjoittavat tai kierrättävät yhteistyössä kumppaneiden, kuten Human Bridge ja Recuprenda m.fl kanssa. Aikomuksena siis on olla miltein jätteetön, he muuttivat jopa kaikki omien tuotemerkkien pesutunnisteet kierrätetyksi polyesteriksi vuonna 2019. Nelly uskoo lisäksi, että toimitusketjun läpinäkyvyys on tärkeää kestävämmän tulevaisuuden kannalta. Askeleena tähän suuntaan on se, että he julkaisevat omien tuotemerkkien tuottajalistan vuonna 2020.

  Nellyn Tuotteet ja Palvelut

  Nellyltä löytyy yli 700 erilaista tuotemerkkiä, joista valita ja jotka löytyvät esimerkiksi selaamalla tätä verkkokauppaa tai käyttämällä tuotesuodattamia tai erillistä valikkoa tuotemerkeille. Nellyn kautta pystyy ostamaan vaatteita, kenkiä, alusvaatteita, uimapukuja, kauneudenhoitotuotteita, asusteita ja urheiluvaatteita jokaiseen tilanteeseen. Nelly saa päivittäin yli 300 uutta tuotetta kansainvälisesti tunnetuilta muotitaloilta myytäväkseen ja tarjotakseen asiakkailleen, sekä yrityksen omilta tuotemerkeiltä, kuten NLY Trend, NLY Shoes, NLY Lingerie ja NLY Design. Nellyn ydinarvo tuoreus tulee esille siitä, että etusivulta löytyy valikko, josta on mahdollista tarkastella tuotteita uuden muodin mukaan, mutta on myös mahdollista käyttötarkoituksen tai tuotetyypin mukaan selailla Nellyn verkkokaupassa erilaisia tuotteita. Nelly vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Youtubessa, Facebookissa, Snapchatissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Nelly tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista. Nellyn asiakaspalvelu toimii sähköpostissa customerservice@nelly.com, mutta on myös mahdollista ottaa yhteyttä yhteydenottokaavakkeen kautta. Nelly myös tukee useimpia suomalaisia pankki- ja luottokortteja maksuvälineenään ja tarjoaa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Nellystä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Nyt meni hermot Verkkokauppaan.

  Nelly.com
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nelly.com

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nelly.com luotettava yritys?

  Nelly.com on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nelly.com tarjoaa?

  Nelly.com on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Nelly.com-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.