SuomiArvostelut

  Arvostelut Ellos

  Arvostelut Elloksesta
  Onko tarvetta kauneudenhoitoon ja vaatteisiin liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja vaatteita ja haluaisit samalla sisustaa kotisi? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin sesongin mukaisia vaatteita tai vastaavaa. Ellos verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Elloksesta

  Ellos Group on ruotsalainen koti- ja verkkokauppayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa. Ellos-konsernilla on toimintaa Pohjoismaissa ja Venäjällä. Ellosin perustivat vuonna 1947 Olle Blomqvist ja Lars Gustafsson. He halusivat, että heidän yrityksensä nimettäisiin kuten "LO:", mutta he eivät saaneet rekisteröidä sitä nimeä, koska LO oli jo otettu käyttöön. Vuonna 1978 yritys muutti nykyiseen sijaintiinsa Viarediin, joka sijaitsee 10 km Boråsista länteen. Uudet tilat vihki Ruotsin kuningas Carl XVI Gustaf käyttöön. Vuonna 1988 ICA-konserni osti yrityksen, jolla oli tuolloin 1 500 työntekijää. Vuosina 1997-2013 Ellos tuli osaksi Redcatsia, jonka omistaa holdingyhtiö PPR. Lisäksi vuodesta 2010 lähtien Ellos on tullut mukaan myös kulutusluottobisnekseen, jonka käyttökohdetta ei ole sidottu Elloksen tuotteisiin. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Vuodesta 2013 lähtien Ellos-konserni on ruotsalaisen riskipääomayhtiön Nordic Capitalin omistuksessa. Ellos on yksi Skandinavian johtavista verkkokaupoista, jonka vuotuinen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja jolla on 620 työntekijää. Ellos-konserni tarjoaa kaksi omaa tuotemerkkiä, Ellos vaate- ja kodintuotteissa sekä Jotex kodintekstiileissä ja sisustustuotteissa. Ellos on yksi jalkapalloseura Elfsborgin pääsponsoreista.

  Elloksen tuotteet ja palvelut
  Elloksen tuotekategoriat ovat kokonaisuudessaan seuraavat: naiset, koti, kauneus, lapset, miehet, merkit ja kestävä kehitys. Esimerkiksi miehille tarjotaan seuraavia tuotteita kategorioista: uutuudet, muoti, kengät, sport, laukut & asusteet ja miesten kasvojen, vartalon- ja hiustenhoito. Lisäksi näistä kategorioista löytyy alakategorioita kaikille kuviteltavissa olevillle vaatteille kauluspaidoista housuihin. Lisäksi ihonhoito, kosmetiikka meikeistä kasvonhoitoon ja kasvonhoito on edustettuna monin eri tuotemerkein. Kestävässä kehityksessä Ellos pyrkii poistamaan kertakäyttömuovin kaikista tuotantovaiheista vuoteen 2025 mennessä ja ilmastokompensoimaan kuljetukset sekä käyttämään vain luonnonmukaisia malleja ilman paranneltuja kuvia. Kodin saa sisustettua muun muassa huonekaluilla, matoilla, valaisimilla, tekstiileillä, verhoilla ja muun muassa sesongin mukaisilla tuotteilla sekä eri huoneisiin tai tilanteisiin tarkoitetuilla tuotteilla, kuten kylpyhuoneeseen tai hotellihuoneeseen. Sivustolla on myös monia tarjouksia ja alennuksia kesäalennuksista muihin asianmukaisiin, sesongin mukaan vaihtuviin vastaaviin tarjouksiin. Ellos tarjoaa myös UKK eli usein kysytyt kysymykset osion, jossa vastataan toimitusvaihtoehtoihin ja vastaaviin liittyvissä kysymyksissä. Ellos tarjoaa yhteydenottokaavakkeen sekä asiakaspalvelun numerosta 010191313 7:30 - 21:00 välillä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Elloksesta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää itsevarmuutta tai kauneutta? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Verkkokaupan perustamisen ABC

  Ellos
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ellos

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ellos luotettava yritys?

  Ellos on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ellos tarjoaa?

  Ellos on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Kosmetiikka & Hygienia, Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Ellos-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.