Ellos

Kaikki arvostelut

Ellos

50% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Majida
Erittäin huono .ostin tuote joka maksaa 51e ja maksoin sen pois myöhemmin tule toinen lasku joka hinta oli 31 e eli ihan huijaus firma. Lue lisää
N
Ninni Petetty
ASIAKASPALVELUUN EI SAA YHTEYTTÄ. Lähetyslistan ja laskun mukaan tilauksestani puuttui tavaroita. Soittaessa asiakaspalveluun vastaa automaatti aukioloaikoja. Sähköpostiyrittämällä asiakaspalveluun...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Vaatetta

  Erittäin huono .ostin tuote joka maksaa 51e ja maksoin sen pois myöhemmin tule toinen lasku joka hinta oli 31 e eli ihan huijaus firma.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei hyvä

  ASIAKASPALVELUUN EI SAA YHTEYTTÄ. Lähetyslistan ja laskun mukaan tilauksestani puuttui tavaroita. Soittaessa asiakaspalveluun vastaa automaatti aukioloaikoja. Sähköpostiyrittämällä asiakaspalveluun tulee automaattiviestejä ruuhkasta ja kiitetään kärsivällisyydestä, mutta viikoja on kulunut ja kärsivällisyyteni on loppunut. ASIAKASPALVELUUN EI SAA YHTEYTTÄ TARPEEN VAATIESSA!


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Ellos

Arvostelut Elloksesta
Onko tarvetta kauneudenhoitoon ja vaatteisiin liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja vaatteita ja haluaisit samalla sisustaa kotisi? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien joitakin sesongin mukaisia vaatteita tai vastaavaa. Ellos verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

Elloksesta

Ellos Group on ruotsalainen koti- ja verkkokauppayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa. Ellos-konsernilla on toimintaa Pohjoismaissa ja Venäjällä. Ellosin perustivat vuonna 1947 Olle Blomqvist ja Lars Gustafsson. He halusivat, että heidän yrityksensä nimettäisiin kuten  "LO:", mutta he eivät saaneet rekisteröidä sitä nimeä, koska LO oli jo otettu käyttöön. Vuonna 1978 yritys muutti nykyiseen sijaintiinsa Viarediin, joka sijaitsee 10 km Boråsista länteen. Uudet tilat vihki Ruotsin kuningas Carl XVI Gustaf käyttöön. Vuonna 1988 ICA-konserni osti yrityksen, jolla oli tuolloin 1 500 työntekijää. Vuosina 1997-2013 Ellos tuli osaksi Redcatsia, jonka omistaa holdingyhtiö PPR. Lisäksi vuodesta 2010 lähtien Ellos on tullut mukaan myös kulutusluottobisnekseen, jonka käyttökohdetta ei ole sidottu Elloksen tuotteisiin. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Vuodesta 2013 lähtien Ellos-konserni on ruotsalaisen riskipääomayhtiön Nordic Capitalin omistuksessa. Ellos on yksi Skandinavian johtavista verkkokaupoista, jonka vuotuinen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja jolla on 620 työntekijää. Ellos-konserni tarjoaa kaksi omaa tuotemerkkiä, Ellos vaate- ja kodintuotteissa sekä Jotex kodintekstiileissä ja sisustustuotteissa. Ellos on yksi jalkapalloseura Elfsborgin pääsponsoreista.

 

Elloksen tuotteet ja palvelut
Elloksen tuotekategoriat ovat kokonaisuudessaan seuraavat: naiset, koti, kauneus, lapset, miehet, merkit ja kestävä kehitys. Esimerkiksi miehille tarjotaan seuraavia tuotteita kategorioista: uutuudet, muoti, kengät, sport, laukut & asusteet ja miesten kasvojen, vartalon- ja hiustenhoito. Lisäksi näistä kategorioista löytyy alakategorioita kaikille kuviteltavissa olevillle vaatteille kauluspaidoista housuihin. Lisäksi ihonhoito, kosmetiikka meikeistä kasvonhoitoon ja kasvonhoito on edustettuna monin eri tuotemerkein. Kestävässä kehityksessä Ellos pyrkii poistamaan kertakäyttömuovin kaikista tuotantovaiheista vuoteen 2025 mennessä ja ilmastokompensoimaan kuljetukset sekä käyttämään vain luonnonmukaisia malleja ilman paranneltuja kuvia. Kodin saa sisustettua muun muassa huonekaluilla, matoilla, valaisimilla, tekstiileillä, verhoilla ja muun muassa sesongin mukaisilla tuotteilla sekä eri huoneisiin tai tilanteisiin tarkoitetuilla tuotteilla, kuten kylpyhuoneeseen tai hotellihuoneeseen. Sivustolla on myös monia tarjouksia ja alennuksia kesäalennuksista muihin asianmukaisiin, sesongin mukaan vaihtuviin vastaaviin tarjouksiin. Ellos tarjoaa myös UKK eli usein kysytyt kysymykset osion, jossa vastataan toimitusvaihtoehtoihin ja vastaaviin liittyvissä kysymyksissä.  Ellos tarjoaa yhteydenottokaavakkeen sekä asiakaspalvelun numerosta 010191313 7:30 - 21:00 välillä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Elloksesta
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää itsevarmuutta tai kauneutta? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.