Banggood

Kaikki arvostelut

Banggood

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

V
Viljo Manninen
Eu alueelta toimitettu tuote Suomeen oli 110V, eikä meillä käytössä oleva 230V. Asiaa on Banggoodin välillä palloteltu monilla viesteillä ja kahteen kertaan lähetetyillä kuvilla. Palautus tai hyvit...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Väärän jännitemalli tuote

  Eu alueelta toimitettu tuote Suomeen oli 110V, eikä meillä käytössä oleva 230V. Asiaa on Banggoodin välillä palloteltu monilla viesteillä ja kahteen kertaan lähetetyillä kuvilla. Palautus tai hyvitys ei tunnu etenevän. Ei kovin luotettavaa jälkitoimintaa. Olen reklamoinut nyt myös PayPal in suuntaan, jonka kautta maksu.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Logo Superdry

Superdry

1 arvostelut

Muoti muuttuu koko ajan. Voidaan silti sanoa, että siinä missä 2000-luvun alun hittejä olivat naisilla pikkuruiset mi...

Banggood

Arvostelut Banggoodista
Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saattamiseksi loppuun asti. Haluatko yllättää kumppanisi jollakin omaperäisellä lahjalla vai haluatko uusia tyylisi joksikin paremmaksi? Mikäli tekee mieli kuluttaa, niin verkkokauppa Banggood tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin. Mutta, miten hyvin tämä palvelu toimii? Löydätkö tarvitsemasi asiat helposti ja vaivattomasti? Toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti?  Onko itse portaali selkeä ja luotettava. Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Bangoodista. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko Banggood todellakin sinua varten ja riittävän luotettava sekä kelpoinen käyttötarkoituksiisi.

Banggoodista
Banggood on Kiinassa jo yli 10 vuotta pyörinyt verkkokauppa, joka on erikoistunut e-commerce liiketoimintaan ja viemään tuotteita ympäri maailmaa. Se on erikoistunut olemaan suoraan yhteydessä tuottajiin ja poistamaan välittäjien tarpeellisuuden. Banggood myy yli 500 000 erilaista tuotetta ja on yhteistyössä yli 3000 kiinalaisen brändin kanssa. Sillä on 37 varastoa ympäri maailmaa, ja sen brändin mottona on “best bang for your buck”, mistä verkkokauppa on saanut nimensä.  Banggood tarjoaa yli 40 erilaista maksutapaa, postiennakosta luottokortteihin.
 

Banggoodin Tuotteet ja palvelut
Banggood kiinalaisten tuotteiden vientiin erikoistuneena verkkokauppana myy toisin sanoen kaikenlaisia kulutustuotteita elektroniikasta vaatteisiin ja käytännössä kaikkeen, mitä voidaan postilla tuoda. Banggoodin tuotekategoriat, jotka kun selaa ja lukee mielessään, ymmärtää paremmin, mitä tämä verkkokauppa pystyy tarjoamaan, kuten: naisten ja miesten vaatteet, mobiilipuhelimet ja lisätarvikkeet, elektroniikka, teolliset sekä tieteelliset työkalut lasereista teippeihin ja laboratoriotuotteisiin (käytännössä rautakaupan ja monien muiden erikoisliikkeiden tuotteet), auto- ja moottoripyörätarvikkeet, lelut, robotiikka ja harrastustarvikkeet, tietokone- ja muut tietotekniikkatarvikkeet, urheilu sekä ulkoilu, kodin sekä puutarhan eri tarvikkeet ja tuotteet lähtien säkkituoleista kasvatuslamppuihin eli periaatteessa vähän kuin Sims-tietokonepelin kodin sisustukseen liittyvät tuotteet puutarhatontuista eri koreihin, korut ja kellot, keittiö ja kodin elektroniikka, kengät sekä reput, terveys ja kauneuden hoito, valot ja valaistus ja lopuksi desinfiointi ja muu terveyden varjelemiseen liittyvät tuotteet desinfiointiaineista ammattilaisille tarkoitettuihin hengityssuojaimiin.
Banggoodin verkkokaupan sivustot toimivat monilla eri kielillä - tosin valikot ja vastaavat käännetään Googlen konekäänöksellä, tämän lisäksi verkkokauppa tarjoaa affiliate- eli kumppanuusohjelman ja oman erillisen ohjelman muotibloggaajille. Sivustolla on myös erilliset, näkyvät kategoriat tarjoustuotteille, uusille tuotteille, bestsellereille, huippubrändituotteille ja mainostuksessa oleville tuotteille. Banggood tukee monia eri kuljetus- ja postitusvaihtoehtoja. Palvelu tukee 7 päivän palautusoikeutta, mikäli tuote on viallinen ja 30 päivän palautusoikeuden, mikäli ostaja ei ole tyytyväinen tuotteeseen, mutta muuten on toimiva. Lisäksi palvelu tarjoaa 180 päivän takuun, mutta tietyissä, helposti kuluvissa, tuotteissa tämä ei välttämättä ole kokonaisuudessaan voimassa.
 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Banggoodista
Löysitkö tarvitsemasi tästä verkkokaupasta? Oliko ostokokemus riittävän hyvä sinulle? Olivatko tuotteet laadukkaita ja palvelu pelasi jopa vikatilanteessa? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia maksutapahtumia, ja tilaus tuli perille hyvin pakattuna? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille, ketkä haluavat tilata joitakin tuotteita, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjiltä aikaa sekä vaivaa jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää Banggoodin palveluita.