Wish

Kaikki arvostelut

Wish

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Wish

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat valikoimat ja uusia keksintöjä ilmestyy koko ajan markkinoille lisää. Globaalit markkinat ovat laskeneet hintoja ja saatavilla on paljon tuotteita, jotka tuotetaan toisella puolella maapalloa ja toimitetaan sieltä asiakkaille erilaisten verkkokauppojen kautta. Oletko sinä törmännyt verkkokauppaan, josta saa lähes mitä vain tuotteita, mitä mieleesi voi juolahtaa? Yksi tällainen verkkokauppa on Wish. Tutustumme tällä sivulla Wish verkkokauppaan ja yritykseen. Millaisia tuotteita sieltä voi tilata? Onko verkkokauppa luotettava? Miten ne toimitetaan sinulle ja miten olla asiakaspalveluun yhteydessä? Voit samalla katsoa millainen kokemus Wish verkkokauppa on ollut muille käyttäjille, kun luet heidän kommentit ja palautteet sivuillamme. Arvostelu on hyvä tapa saada selville, onko tilaaminen kyseisestä verkkokaupasta turvallista ja ovatko tuotteet esimerkiksi vastanneet odotuksia.

Tietoa Wish
Wish on amerikkalainenverkkokauppa-alusta, joka toimii välittäjän myyjän ja asiakkaan välillä. Verkkokauppa-alusta on perustettu vuonna 2010 ja se kuuluu ContextLogic Inc. yritykseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee San Fransiscossa Yhdysvalloissa, josta sitä operoidaan maailmanlaajuisesti. Yrityksen liikevaihto on noin 1.9 miljardia dollaria ja yrityksessä työskentelee noin 900 työntekijää. Suurin osa verkkokauppa-alustan tuotteista tulee Kiinasta. Verkkokaupan tuotteet ovat saaneet kritiikkiä ja kiitosta. Kritiikki on usein kohdistunut tuotteiden laatuun ja mahdollisuuteen olla yhteydessä myyjään, jos tuotteessa on ollut jotain vikaa. Kauppa-alustalla on kuitenkin yli miljoona myyjää ja Wish on rakentanut alustalle väylän, jossa asiakkaat voivat paljastaa huonot myyjät. Kaupasta voi myös tilata tuotteita, mitkä ei ole välttämättä laillisisa kaikissa maissa. 

Tuotteet ja palvelut Wish
Verkkosivuille saavuttaessa on heti rekisteröidyttävä käyttäjäksi, jotta kauppaan pääsee sisälle. Rekisteröinti onnistuu facebookin, applen tai googlen tunnusten kautta tai tekemällä kaiken alusta alkaen itse. Verkkokauppa-alusta on valikoimaltaan todella valtava ja tuotteita löytyy erilaisista kategorioista lähes rajaton määrä. Kategorioita on muun muassa muoti, laitteet, asusteet, harrastukset, meikit, kauneus, kengät, autot, sisustus, lemmikkitarvikkeet, puhelintarvikkeet ja niin edelleen. Tuotteita on helppo selata kategorioittain tai asettamalla hakusana kenttään tuote, jota etsitään. Yhdellä hakusanalla löytyy heti satoja tuotteita ja hinnat ovat todella alhaisia. Tuotteiden tilaaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tavoin asettamalla tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä eteenpäin tilauksella.

Toimitus, palautus ja asiakaspalvelu
Tuotteiden takaa näkyy toimitusajat, miissä ajassa tuotteet saapuvat. Toimitusajat vaihtelevat tuotteittain ja ne ovat kahdesta viikosta eteenpäin. Tuotteille tarjotaan rahat takaisin takuu, jos tuote ei saavu perille viimeiseen toimituspäivään mennessä. Palautukset tapahtuvat verkkokaupan oman hyvitysprosessin mukaisesti, josta saa lisätietoa asiakaspalvelusta.

Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla ja sivuilla voi etsiä vastauksia kysymyksiin UKK sivuilla, joissa on kattava lista vastauksia eri tilanteisiin, joita voi tulla vastaan tuotteita tilattaessa. Samoilta sivuilta löytyy kaupantekoon liittyvät sopimukset, jota alusta soveltaa myyjän ja asiakkaan välillä. Jos tuotteissa on havainnut vikaa niiden saapuessa omilta asiakassivuilta saa suoran yhteyden oton tuotteeseen liittyen.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Wish
Oletko sinä tilannut tuotteita Wish verkkokaupasta? Onnistuiko tilaaminen ja saitko sellaiset tuotteet kuin halusit vai oliko kaupankäynti pettymys? Kerro kokemuksistasi meille Suomiarvostelut sivuilla. Sinun palautteesi ja kommenttisi ovat tärkeitä. Olivat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Kaikki palaute auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen Wish verkkokaupan suhteen. Näistä palautteista on myös sinulle hyötyä, jos olet ensimmäistä kertaa tilaamassa Wish verkkokaupasta. Tiedät kommenttien avulla, mihin sinun kannattaa varautua ja miten toimia, jos jotain menee pieleen. Tutustu siis kommentteihin tai lisää omasi sivuillemme, yhdessä teemme ostamisesta turvallista!