DHgate

Kaikki arvostelut

DHgate

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

DHgate

Olet varmasti selaillut verkossa erilaisia verkkokauppoja, joista voi ostaa elektroniikkaa, muotia, koruja, vaatteita ja muita asioita. Monien verkkokauppojen erityisenä ominaisuutena on erikoistua yhteen tuotealueeseen ja toiset taas myyvät lähes mitä vain. Monien kauppojen tuotteet tulevat Kiinasta ja päätyvät asiakkaille useiden välikäsien kautta. Onko tällaiset kaupat turvallisia ja kannattaako niistä tilata tuotteita? Tämän voit helposti selvittää kun luet millainen kokemus verkkokaupasta tilaaminen on ollut toisilla käyttäjillä. Toisen käyttäjän arvostelu yleensä kertoo enemmän kuin verkkokaupan sivuilta saatava tieto ja sen perustella voit nopeasti tehdä päätöksen, haluatko ostaa tuotteita verkkokaupasta. Voit myös lukea mitä kerromme yrityksistä SuomiArvostelut sivuilla. Tällä sivulla kerromme verkkokaupasta nimeltä DHgate. Käymme läpi millainen yritys on kyseessä, ja mitä tuotteita DHgate myy. Tämän jälkeen voit itse tehdä päätöksen haluatko ostaa tuotteita DHgate verkkokaupasta.

Tietoa DHgate
DHgate on yksi maailman johtavista verkossa toimiva tukkukauppa alusta Kiinassa valmistettujen tuotteiden osalta. Alusta luo yhteyden kuluttajan ja myyjän välillä ja tarjoaa edullisen tavan päästä käsiksi Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin sekä ostaa niitä suurissa erissä. DHgate alustalla on noin 2,2 miljoonaa myyjää maailmanlaajuisesti ja alustalta löytyy noin 22 miljoonaa tuotetta. Yrityksen on perustanut Diane Wang ja yrityksen missio on mahdollistaa kaupankäynti kenelle tahansa. DHgate on suojattu alusta, jossa kaikkien kaupankäyntiä monitoroidaan jatkuvasti. Epärehelliset myyjät suljetaan pois alustalta ja laadun varmistamiseksi on käytössä järjestelmä, jonka avulla ehkäistään petoksia ja väärennettyjen tuotteiden myyntiä alustalla.

Tuotteet ja palvelut DHgate
Verkkoalustalta löytyy tuotteita monissa eri kategorioissa. Näitä ovat kännykät ja tarvikkeet, elektroniikka ja kamerat, urheilu ja ulkoilu, terveys ja kauneus, kengät ja asusteet, koti ja puutarha, lelut ja lahjat, korut ja kellot, häät ja juhlat, hiustuotteet, autotuotteet ja paljon muuta. Verkkokaupasta voi myös selailla tuotteita suositusten, tarjousten ja teemojen avulla kuten Squid Game. Tarjouksia on myös saatavilla eri vuode aikoina kuten joulu ja black friday alennukset. Uusille jäsenille on tarjolla kuponkeja ja erityistarjouksia.

Verkkokauppa toimii kuten perinteinen verkkokauppa ja tuotteiden ostaminen onnistuu yksittäisinä kappaleina tai suurempina erinä. Yksittäisten kappaleiden hinta on selvästi kalliimpi ja tukkukauppana kappalehinta laskee, mitä enemmän määrällisesti tuotetta tilaa. Toimitustapoja verkkokaupassa on useita kuten DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS ja Hongkong Post. Toimitusmaksut määräytyvät tuotteiden määrän ja toimitusmaan mukaan ja toimitus ajat vaihtelevat riippuen kuljetusliikkeestä 2 päivästä 10 päivään.

Maksutapoja on myös saatavilla erilaisia. Verkkokaupasta löytyvät normaalit pankki- ja luottokorttimaksutavat, Sofort, pankkisiirto ja muita maksutapoja. Asiakaspalvelun sivuilla voit käyttää sivuston palvelua ja etsiä ohjeita ja vastauksia esille tulleisiin kysymyksiin. Tästä osiosta saat apua tilauksiin, toimituksiin, maksuihin ja muuhun liittyvään. JOs vastausta ei löydy voi asiakaspalveluun olla yhteydessä myös chatin, Facebookin ja viestipalvelun kautta. Chat ja viestipalvelu ovat avoinna vuorokauden ympäri ja viesteihin pyritään vastaamaan 24 tunnin sisällä.

Suositukset, valitukset ja vinkit DHgate
Oletko sinä hankkinut tuotteita DHgate verkkokaupasta? Voisitko kertoa meille SuomiArvostelut sivuilla, miten kyseinen toimittaja onnistui palvelemaan sinua. Saitko tuotteet luvatussa ajassa ja olivatko ne luvatun laatuiset? Miten asiakaspalvelu vastasi sinun kysymyksiisi? Kaikki tällaiset palautteet kiinnostavat myös muita käyttäjiä ja auttavat heitä tekemään oikean päätöksen toimittajan suhteen. Myös sinä voit hyötyä toisten palautteesta, jos olet aikeissa ostaa ensimmäistä kertaa DHgate verkkokaupasta tuotteita. Lisäksi kannattaa käydä tutustumassa toimittajan verkkokauppaan ja selvittää löytyykö sieltä juuri sinulle sopivat tuotteet ja toimitetaanko ne haluamallasi tavalla perille asti.