SuomiArvostelut

  Arvostelut LightintheBox

  Missä teet ostokset, jos vaatekaappisi kaipaa täydennystä tai kaipaat kotiisi uusia sisustuselementtejä? Monien ihmisten ratkaisu olisi lähteä suorinta tietä lähimpään tavarataloon, mutta nykyään yhä useammat tekevät arjen hankintoja myös netistä. Nettishoppailussa on kuitenkin se ongelma, että yksittäisistä kaupoista saattaa olla paljon vaikeampaa saada puolueetonta tietoa. Tällä sivustolla tarkoituksemme on vastata juuri tähän ongelmaan, sillä tarjoamme alustan, jolla kuluttajat saavat jakaa kokemuksiaan verkkokaupoista ja muistakin yrityksistä. Ohesta löydät toivottavasti jo useampia aiempien lukijoidemme jättämiä kommentteja, jotka liittyvät verkkokauppaan nimeltään LightInTheBox. Alta löydät myös lyhyen yhteenvedon siitä, mikä LightInTheBox on. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan tiedonvaihtoon sivustollamme. Jos sinulla on kokemusta verkkokaupasta LightInTheBox tai jostakin muusta esittelemästämme yrityksestä, jätä rohkeasti oma arvostelusi!

  Tietoa LightInTheBoxista

  LightInTheBox on vuonna 2007 perustettu nettikauppa-alanyritys. Sen johto on varsin kansainvälinen, sillä yritystä johdetaan osittain Kiinan Pekingistä ja osittain Seattlesta Yhdysvalloissa. LightInTheBox markkinoi itseään yrityksenä, jonka keskeisenä tavoitteena on tarjota laaja valikoima tuotteita laajoille, maiden rajat ylittäville markkinoille. Lisäksi he tuovat esiin sen, että he käyttävät paljon dataa asiakkaiden käyttökokemuksen parantamiseksi. LightInTheBox sanoo, että tämän ansiosta he muun muassa kykenevät tarjoamaan asiakkailleen kustomoituja vaatteita, kuten häämekkoja, laajasta markkina-alueesta huolimatta.

  LightInTheBoxin tuotteet ja palvelut

  Koska LightInTheBox markkinoi itseään nimenomaan suurena, maailmanlaajuisesti toimittavana tavaratalona, ei liene yllättävää, että yrityksen verkkosivuilla on runsaasti erilaisia tuotekategorioita. Yksityiskohtaisimman ja ajankohtaisimman esittelyn LightInTheBoxin tuotteista saa toki tutustumalla niihin korkeimman omakätisesti, mutta tarkastellaan tässä muutamia merkittäviä kategorioita. LightInTheBox myy muun muassa vaatteita, jotka on eroteltu omille osastoilleen aivan kuten tavallisessa vaatekaupassa. Vaatteet nousevat vahvasti esiin yrityksen verkkosivustolla seikkaillessa, mutta omat kategoriat löytyvät myös muun muassa kodin pienelektroniikalle, valaistukselle ja puutarhatuotteille. Ulkonäköön liittyviä kategorioita ovat muun muassa edellä mainitut vaatekategoriat sekä kauneustuotteiden kategoria. Tarjolla on niin autoelektroniikkaa kuin puhelimiakin. Myös korut ja kellot ovat saaneet oman nurkkauksensa sivustolta.

  LightInTheBox-verkkosivut

  Sivustolla navigoidessa saattaa huomata, että se esittää varsinaisten tuotekategorioiden lisäksi asiakkaan mieltymyksiin sopivia tuote-ehdotuksia. Suositusten sopivuus riippuu toki asiakkaan evästeasetuksista sekä ennen kaikkea siitä, onko hän kirjautunut sisään omalle LightInTheBox-käyttäjälleen. On myös syytä mainita, että tavanomaisen tavaratalon tapaan LightInTheBox järjestää kausikohtaisia alennusmyyntejä, esimerkiksi uuden kouluvuoden alkamisen kunniaksi. Yrityksellä on olemassa peruutus- sekä palautusmenettely, mikäli asiakas muuttaa mielensä ostosten tekemisen jälkeen. Peruutusmenettely mahdollistaa sen, että jos asiakas peruu tilauksensa ennen sen lähettämistä, palautetaan tuotteesta maksetut rahat asiakkaalle kokonaisuudessaan. On tosin huomionarvoista, että mittatilaustyönä tehtyjä tilauksia koskevat hieman ankarammat peruutusehdot. Yrityksen käyttämä palautusmenettely puolestaan perustuu moniportaiseen malliin, jossa erilaisilla tuotteilla on erilaiset palautusajat ja -ehdot. Lähtökohtaisesti asiakas on itse vastuussa palautukseen liittyvistä toimituskuluista. Koska palautusmenettelyn yksityiskohdat riippuvat kyseessä olevasta tuotteesta, suosittelemme vahvasti uusimpien palautusehtojen tarkistamista tuotekohtaisesti, jotta asiointi sujuisi mahdollisen jouhevasti.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä LightInTheBoxin asiakkailta

  Jos katsot tämän tekstin viereen, näet aiempien lukijoidemme jättämiä kommentteja LightInTheBoxista. Suosittelemme lämpimästi niihin tutustumista, sillä tämänkaltaisessa yhteenvedossa ei ole mahdollista antaa samanlaista käytännön tietoa, jota aidot asiakaskokemukset voivat tarjota. Tutustu siis mielin määrin ohesta löytyviin arvosteluihin. Haluamme rohkaista sinua osallistumaan myös itse tähän tiedonvaihtoon. Jos siis olet asioinut tai päätät asioida LightInTheBoxin kanssa, voit kertoa meille kokemuksestasi jälkeenpäin. Tulivatko tuotteet sujuvasti perille? Olivatko ne laadukkaita ja ehjiä? Ratkesivatko mahdolliset ongelmat nopeasti? Millainen asiointikokemuksesi oli kokonaisuutena? Näihin kysymyksiin vastaamalla voit luoda hyvän arvostelun ja siten auttaa muita lukijoitamme päättämään, onko LightInTheBox heidän tarpeisiinsa sopiva tavaratalo netissä.

  LightintheBox
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa LightintheBox

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko LightintheBox luotettava yritys?

  LightintheBox on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja LightintheBox tarjoaa?

  LightintheBox on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Kosmetiikka & Hygienia, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä LightintheBox-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.