LightintheBox

Kaikki arvostelut

LightintheBox

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

LightintheBox

Missä teet ostokset, jos vaatekaappisi kaipaa täydennystä tai kaipaat kotiisi uusia sisustuselementtejä? Monien ihmisten ratkaisu olisi lähteä suorinta tietä lähimpään tavarataloon, mutta nykyään yhä useammat tekevät arjen hankintoja myös netistä. Nettishoppailussa on kuitenkin se ongelma, että yksittäisistä kaupoista saattaa olla paljon vaikeampaa saada puolueetonta tietoa. Tällä sivustolla tarkoituksemme on vastata juuri tähän ongelmaan, sillä tarjoamme alustan, jolla kuluttajat saavat jakaa kokemuksiaan verkkokaupoista ja muistakin yrityksistä. Ohesta löydät toivottavasti jo useampia aiempien lukijoidemme jättämiä kommentteja, jotka liittyvät verkkokauppaan nimeltään LightInTheBox. Alta löydät myös lyhyen yhteenvedon siitä, mikä LightInTheBox on. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan tiedonvaihtoon sivustollamme. Jos sinulla on kokemusta verkkokaupasta LightInTheBox tai jostakin muusta esittelemästämme yrityksestä, jätä rohkeasti oma arvostelusi!

Tietoa LightInTheBoxista
LightInTheBox on vuonna 2007 perustettu nettikauppa-alanyritys. Sen johto on varsin kansainvälinen, sillä yritystä johdetaan osittain Kiinan Pekingistä ja osittain Seattlesta Yhdysvalloissa. LightInTheBox markkinoi itseään yrityksenä, jonka keskeisenä tavoitteena on tarjota laaja valikoima tuotteita laajoille, maiden rajat ylittäville markkinoille. Lisäksi he tuovat esiin sen, että he käyttävät paljon dataa asiakkaiden käyttökokemuksen parantamiseksi. LightInTheBox sanoo, että tämän ansiosta he muun muassa kykenevät tarjoamaan asiakkailleen kustomoituja vaatteita, kuten häämekkoja, laajasta markkina-alueesta huolimatta.

LightInTheBoxin tuotteet ja palvelut
Koska LightInTheBox markkinoi itseään nimenomaan suurena, maailmanlaajuisesti toimittavana tavaratalona, ei liene yllättävää, että yrityksen verkkosivuilla on runsaasti erilaisia tuotekategorioita. Yksityiskohtaisimman ja ajankohtaisimman esittelyn LightInTheBoxin tuotteista saa toki tutustumalla niihin korkeimman omakätisesti, mutta tarkastellaan tässä muutamia merkittäviä kategorioita. LightInTheBox myy muun muassa vaatteita, jotka on eroteltu omille osastoilleen aivan kuten tavallisessa vaatekaupassa. Vaatteet nousevat vahvasti esiin yrityksen verkkosivustolla seikkaillessa, mutta omat kategoriat löytyvät myös muun muassa kodin pienelektroniikalle, valaistukselle ja puutarhatuotteille. Ulkonäköön liittyviä kategorioita ovat muun muassa edellä mainitut vaatekategoriat sekä kauneustuotteiden kategoria. Tarjolla on niin autoelektroniikkaa kuin puhelimiakin. Myös korut ja kellot ovat saaneet oman nurkkauksensa sivustolta.

LightInTheBox-verkkosivut
Sivustolla navigoidessa saattaa huomata, että se esittää varsinaisten tuotekategorioiden lisäksi asiakkaan mieltymyksiin sopivia tuote-ehdotuksia. Suositusten sopivuus riippuu toki asiakkaan evästeasetuksista sekä ennen kaikkea siitä, onko hän kirjautunut sisään omalle LightInTheBox-käyttäjälleen. On myös syytä mainita, että tavanomaisen tavaratalon tapaan LightInTheBox järjestää kausikohtaisia alennusmyyntejä, esimerkiksi uuden kouluvuoden alkamisen kunniaksi. Yrityksellä on olemassa peruutus- sekä palautusmenettely, mikäli asiakas muuttaa mielensä ostosten tekemisen jälkeen. Peruutusmenettely mahdollistaa sen, että jos asiakas peruu tilauksensa ennen sen lähettämistä, palautetaan tuotteesta maksetut rahat asiakkaalle kokonaisuudessaan. On tosin huomionarvoista, että mittatilaustyönä tehtyjä tilauksia koskevat hieman ankarammat peruutusehdot. Yrityksen käyttämä palautusmenettely puolestaan perustuu moniportaiseen malliin, jossa erilaisilla tuotteilla on erilaiset palautusajat ja -ehdot. Lähtökohtaisesti asiakas on itse vastuussa palautukseen liittyvistä toimituskuluista. Koska palautusmenettelyn yksityiskohdat riippuvat kyseessä olevasta tuotteesta, suosittelemme vahvasti uusimpien palautusehtojen tarkistamista tuotekohtaisesti, jotta asiointi sujuisi mahdollisen jouhevasti.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä LightInTheBoxin asiakkailta
Jos katsot tämän tekstin viereen, näet aiempien lukijoidemme jättämiä kommentteja LightInTheBoxista. Suosittelemme lämpimästi niihin tutustumista, sillä tämänkaltaisessa yhteenvedossa ei ole mahdollista antaa samanlaista käytännön tietoa, jota aidot asiakaskokemukset voivat tarjota. Tutustu siis mielin määrin ohesta löytyviin arvosteluihin. Haluamme rohkaista sinua osallistumaan myös itse tähän tiedonvaihtoon. Jos siis olet asioinut tai päätät asioida LightInTheBoxin kanssa, voit kertoa meille kokemuksestasi jälkeenpäin. Tulivatko tuotteet sujuvasti perille? Olivatko ne laadukkaita ja ehjiä? Ratkesivatko mahdolliset ongelmat nopeasti? Millainen asiointikokemuksesi oli kokonaisuutena? Näihin kysymyksiin vastaamalla voit luoda hyvän arvostelun ja siten auttaa muita lukijoitamme päättämään, onko LightInTheBox heidän tarpeisiinsa sopiva tavaratalo netissä.