Telia

Kaikki arvostelut

Telia

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

V
Ville Lukanoja
Sain laskun telialta HBO max palvelusta minkä oli puhelinmyyjä minulle ilmaisena testijaksona myynyt. 18€ laskun saapuessa laitoin viestiä, että saisiko tämän peruttua että olin unohtanut koko tila...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  HBO max

  Sain laskun telialta HBO max palvelusta minkä oli puhelinmyyjä minulle ilmaisena testijaksona myynyt. 18€ laskun saapuessa laitoin viestiä, että saisiko tämän peruttua että olin unohtanut koko tilauksen enkä palveluun kertaakaan ollut kirjautunut.

  Ymmärrykseni vastaisesti koko laskua ei saanut peruttua, ja tilauskin ilmeisesti sitten pyöri vielä kuukauden kun laskuttivat seuraavassa kuussa 11€ lisää 28,95€ yht.). Nyt sitten tuli vielä kuukausien jälkeen 15,95€ lasku, mikä on myöhästyneistä laskuista (viivästyi kun luulin että koko lasku oli peruttu).

  Asialle ei kuulemma mitään voi tehdä eikä hyvittää ja itselleni jäi todella ryöstetty olo kun yhteensä nyt maksoin ~45€ en yhtään mistään. Vähävarainen olen joten tässä nyt paloi kahden viikon ruokabujdetti.


Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo ZTE

ZTE

0 arvostelut

Kännykkämarkkinoita hallitsevat tutut nimet kuten Apple ja Samsung. Markkinoilla on myös paljon pienempiä valmistajia ja uusia ...

Logo Kotimikro

Kotimikro

0 arvostelut

Kotimikron tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kiinnostuneille sekä aloittelijoi...

Logo Drimsim

Drimsim

0 arvostelut

Monet innokkaat matkailijat voivat samaistua tietoliikenne vaivaan, joka liittyy SIM-kortin (Subscriber Identification Module) vaihtamiseen ai...

Telia

Telia on media- ja teknologiayritys, joka on nykyisin yksi pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä sekä yrityksille ICT-palveluista tarjoavista yrityksistä. Telialla on laaja runkoverkko ja yritys investoi koko ajan sen kattavuuden kehittämiseen. Telia tarjoaa palveluita sekä kuluttajille että yrityksille.  

Teliasta yrityksenä

Telialla on ollut monia eri vaiheita ja Suomen valtio on ollut yrityksen pääomistajana ennen sen siirtymistä pääosin Ruotsin valtion julkiseen omistukseen 2002. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 2017, jolloin se tunnettiin valtion omistamana Lennätinlaitoksena.Kymmenen vuoden kuluttua se yhdistettiin Suomen Postiin, jonka jälkeen vuoteen 1993 sillä oli monopoliasema ulkomaisiin puheluihin, silloin yrityksen nimi oli Telecom Finland Oy. Vuonna 1998, yritys osittain yksityistettiin ja nimeksi tuli Sonera Oyj. Sonera jäi suomalaisten mieleen erityisesti epäonnistuneista ulkomaankaupoistaan ja erilaisista skandaaleistaan Suomessa, kunnes se yhdistyi ruotsalaisen monikansallisen Telian kanssa vuonna2002.Tämän jälkeen yritys on stabiloitunut ja kasvanut laajentaen tuotevalikoimaansa ja tarjoamiaan palveluita. Suomessa yirtys toimii nimellä Telia Finland Oyj. Se on pörssinoteerattu yritys, jonka yritysraportit ovat julkisesti saatavilla.

Tuotteet ja palvelut

Telialla on laaja internetin käyttöä tukeva tuotevalikoima. Telia on toinen Suomen suurimmista teleoperaattoriyrityksistä. Päätuoteryhmät ovat matkapuhelinliittymät, nettiliittymät, TV- ja viihdepalvelut jatietoturvaratkaisut. Puhelinliittymiä Telian valikoimassa on 13 erilaista, viisi 5G liittymää ja seitsemän 4G liittymää. Näihin sisältyypuheluita, tekstiviestejä sekä netin käyttöä. Hinnoittelu perustuu sopimushinnoitteluun, jossa palveluilla on tietty perushinta ja sen päälle lasketaan palveluiden käytöstä aiheutuvat kustannukset riippuen sopimustyypistä. Telialta voi ostaa myös Pre-paid liittymiä. 5G liittymät ovat nopeita ja Telian tuotteista 300M on suosituin, koska se sisältää rajattoman netin käytön Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja lisäksi rajattomat puhelut ja tekstiviestit. Telia tarjoaa yleensä C More suoratoistopalvelun liittymäpaketin lisänä. C More Telian oma sarjoja ja elokuvia tarjoava palvelu. Telian uusin tuote on Telia DOT jaTelia DOT & C More TV, joissa asiakas maksaa vain siitä mitä käyttää. Se toimii erillisen sovelluksen avulla.Vähimmäismaksu on 5 euroa ja enimmäismaksu 25 euroa kuukaudessa. Lisäksi Telia tarjoaa TeliaDOT & C MoreTV, jossa onkiinteäkuukausihinta ja TV sarjat ja elokuvat.

Muuta

Telia-eSIM on sähköinen SIM kortti, jonka Telia otti käyttöön ensimmäisenä Suomessa. Se vaatii kuitenkin eSIM tuen, joka on tällä hetkellä Samsung, Applen ja Huawein uusimmista puhelinmalleista, sekä Applen iPadistä. Mikäli asiakas vaihtaa Telian liiittymään joltakin toiselta operaattoilta, tulee siirto tapahtua Telian ei asiakkaan toimesta. Telian asiakaspalvelu ja tuki toimii pääosin verkon välityksellä. Mutta Suomessa yrityksellä on myös useita kivijalkamyymälöitä, joista saa apua kasvotusten. Tuotteita voi käydä ostamassa suoraan näistä myymälöistä ja niissä pystyy  tekemään lisäksi sopimuksia. Lisäksi Telialla on usein sisäänrakennettuja asiakaspisteitä isompien ketjujen kuten Gigantti sisällä, joissa on mahdollisuus keskustella Telian asiantuntijan kanssa ja tehdä operaattorisopimuksia, lisäksi niitä voi tehdä useiden ostoskeskusten standeillä, joista löytyy aktiivisia myyjiä. Telia tukee kestävää kehitystä puhelintenkierrätyspalvelulla, jossa vanhan puhelimen voi viedä vaihdossa myymällään ja saada siitä hyvityksen uutta puhelinta ostettaessa. Hyvityksen voi saada myös lahjakorttina. Telia Finland on palkittu asiakaspalvelun laadun parantamiseksi kehittämästään innovaatiosta, joka on tekoälyratkaisu, MIWE eli Intelligent Working Environment. Siinä on kysymys työpöytäautomaatiosta, joka tarvitsee avuksi taustarobotiikkaa ja käyttää API-rajapintoja toimiakseen. Sillä vähennetään asiakaspalvelussa töitä tekevien henkilöiden muistin varassa tekemistä ja useiden eri järjestelmien pitämistä auki samanaikaisesti, mikä vaikuttaa keskittymiseen.  

Vinkit, suosittelut, valitukset

Onko sinulla kokemuksia Telian palveluitsa? Mitä mieltä olet Telian tarjonnasta? Entä miten arvioisit asiakaspalvelun? Mitä mieltä olet Telian hinnoittelusta? Kerro omat kokemuksesi ja mielipiteesi Suomiarvostelut sivuillamme ja auta muita asiakkaita tekemään omat ostopäätöksensä kokemuksiisi perustuen. Voit antaa sivuillamme vinkkejä, suosituksia ja myös valituksia täällä: SuomiArvostelut: https://suomiarvostelut.fi/ Arvostamme kommenttejasi.