Elisa

Kaikki arvostelut

Elisa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo One

One

0 arvostelut

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittä...

Logo Liquid Web

Liquid Web

0 arvostelut

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen perustaminen on nykyään suosittu tapa kasvattaa lisätienestejä ja ansaita rahaa verko...

Logo Setapp

Setapp

0 arvostelut

Käytämme monia eri applikaatioita tietokoneella ja mobiililaitteilla päivittäin ja moni tehtävä hoituu eri applikaati...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 arvostelut

Nykypäivänä käytämme suurimman osan ajastamme verkossa eri laitteilla ja myös televisiot sekä muut laitteet ovat...

Elisa

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaana saat kaikki perheesi tarvitsemat liittymät, puhelinliittymistä nettiliittymiin, sekä kaikki kodin laitteet, jotka voit ostaa helposti osamaksulla. Tarjolla on myös Elisa Viihde -palvelu, jonka kautta voit tilata itsellesi maksukanavia, kuten C More, Viasat ja HBO Nordic sekä Elisan oman Aitio -ohjelmakirjaston.

Elisa on Suomen suurin operaattori
Elisa on Suomen suurin ja tunnetuin matkapuhelinoperaattori. Elisalta saat puhelinliittymät, kiinteän tai kannettavan nettiliittymän, laitteet puhelimista tietokoneisiin sekä erilaiset ohjelmat laitteiden suojaksi, kuten virustorjunnan ja VPN:n sekä pilvipalvelun kuvillesi. Tarjolla olevat puhelinliittymät ovat Elisa Saunalahti liittymiä, joiden kiinteään kuukausimaksuun kuuluu rajattomat puhelut ja tekstiviestit kotimaassa sekä rajaton netti. Saunalahti Huoleton liittymistä saat myös itsellesi S-Ryhmän bonusta. Saunalahden kannettavalla mobiililaajakaistalla surffaat netissä rajattomasti ja katselet myös Elisa Viihde -palvelua. Liittymissä ei ole sitoutumispakkoa eikä sinun tarvitse ostaa niiden yhteydessä laitetta. Elisalla on myös yksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, joka auttaaa sinua ongelmatilanteissa. Elisa Guru voi auttaa sinua esimerkiksi uuden tietokoneen asentamisessa tai mobiililaajakaista yhteyden luomisessa laitteellesi. Elisan Gurun asiantuntija luo etäyhteyden tietokoneellesi samalla kun hän kertoo sinulle puhelimessa kaiken, mitä hän tekee asentaessaan koneellesi esimerkiksi virustorjuntaohjemaa.

Puhelimet ja laitteet Elisalta
Elisan asiakkaana voit ostaa heiltä koko perheen puhelimet ja muut kodin laitteet. Voit maksaa ne pois joko yhdellä kertaa tai osamaksulla kätevästi puhelinlaskusi yhteydessä. Kuukaudessa lyhennettävän summan voi itse päättää valitsemalla sinulle sopivan lyhennysajan 12-36 kuukauden välillä. Puhelimien lisäksi voit ostaa Elisalta tabletteja, läppäreitä, televisioita ja kaiuttimia, kameroita ja jopa kodinkoneita jääkaapeista pakastimiin ja pesukoneisiin. Löytyypä valikoimasta myös urheilukelloja ja sykemittareita. Elisa on siis lähes kaiken kattava laitemyyjä. Kaikkia näitä laitteita yhdistää se, että ne ovat älylaitteita, joiden toimintaa voidaan ohjata esimerkiksi puhelimeen asennettavan sovelluksen avulla.

Elisa Viihde -palvelu
Elisa tarjoaa asiakkailleen myös kattavan paketin viihdettä. Elisa Viihde -palvelu toimii kotitelkkarissa sekä verkossa. Elisa Viihteen asiakkaat saavat kotiinsa televisioon liitettävän  Elisa Viihteen digiboksin, jonka kautta voi katsella tavallisia televisiokanavia, Netflixiä, Yle Areenaa, Ruutua sekä maksullisia kanavia, jotka asiakkaat voivat tilata Elisa Viihteen verkkosivujen kautta itselleen kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelun kautta on myös mahdollista vuokrata tai ostaa omakseen uutuuselokuvia. Ohjelmien tallentaminen onnistuu boksilla, niitä voi smyöhemmin katsella boksiin kautta tai verkossa kirjautumalla omalle Elisa Viihde -palvelun sivulle. Elisa Viihteen omassa Aitio ohjelmakirjastossa on paljon suomalaisia sarjoja sekä myös Elisa Viihteen omia alkuperäissarjoja. Maksukanavia voi tilata vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Jos haluat esimerkiksi seurata jääkiekon MM-kisoja, tilaa Elisa Viihteen kautta C More Sport -kanava yhden kuukauden ajaksi.

Elisa Viihde Sport
Elisa Viihde Sportin kautta pääset seuraamaan erilaisia urheilulajeja kotimaisesta jalkapallosta koripalloon sekä eurooppalaisten liigojen otteluita, kuten Allsvenskan. Uutuutena Elisa Viihde Sportissa on E-urheilu, voit esimerkiksi seurata suureen suosioon nousseen CS:GO -liigan Suomessa pelattavia pelejä, joiden järjestämisessa Elisa Viihde on mukana. Kaikkia näitä voi seurata tilaamalla itselleen Elisa Viihde palvelun, jonka jälkeen voit katsella pelejä joko verkon kautta kotikoneella tai televisiosta Elisa Viihde boksinin kautta.

Kirjoita arvostelu
Onko sinulla kokemusta Elisan palveluista? Oletko joskus ostanut heiltä laitteita? Haluasitko kertoa siitä muille? Siinä tapauksessa voit kirjoittaa arvostelun, jotta muutkin pääsevät lukemaan, mitä sanottavaa sinulla on.