SuomiArvostelut

  Arvostelut Elisa

  Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaana saat kaikki perheesi tarvitsemat liittymät, puhelinliittymistä nettiliittymiin, sekä kaikki kodin laitteet, jotka voit ostaa helposti osamaksulla. Tarjolla on myös Elisa Viihde -palvelu, jonka kautta voit tilata itsellesi maksukanavia, kuten C More, Viasat ja HBO Nordic sekä Elisan oman Aitio -ohjelmakirjaston.

  Elisa on Suomen suurin operaattori

  Elisa on Suomen suurin ja tunnetuin matkapuhelinoperaattori. Elisalta saat puhelinliittymät, kiinteän tai kannettavan nettiliittymän, laitteet puhelimista tietokoneisiin sekä erilaiset ohjelmat laitteiden suojaksi, kuten virustorjunnan ja VPN:n sekä pilvipalvelun kuvillesi. Tarjolla olevat puhelinliittymät ovat Elisa Saunalahti liittymiä, joiden kiinteään kuukausimaksuun kuuluu rajattomat puhelut ja tekstiviestit kotimaassa sekä rajaton netti. Saunalahti Huoleton liittymistä saat myös itsellesi S-Ryhmän bonusta. Saunalahden kannettavalla mobiililaajakaistalla surffaat netissä rajattomasti ja katselet myös Elisa Viihde -palvelua. Liittymissä ei ole sitoutumispakkoa eikä sinun tarvitse ostaa niiden yhteydessä laitetta. Elisalla on myös yksi Suomen parhaista asiakaspalveluista, joka auttaaa sinua ongelmatilanteissa. Elisa Guru voi auttaa sinua esimerkiksi uuden tietokoneen asentamisessa tai mobiililaajakaista yhteyden luomisessa laitteellesi. Elisan Gurun asiantuntija luo etäyhteyden tietokoneellesi samalla kun hän kertoo sinulle puhelimessa kaiken, mitä hän tekee asentaessaan koneellesi esimerkiksi virustorjuntaohjemaa.

  Valitse vapaus, valitse Elisa Saunalahti liittymä!

  Puhelimet ja laitteet Elisalta

  Elisan asiakkaana voit ostaa heiltä koko perheen puhelimet ja muut kodin laitteet. Voit maksaa ne pois joko yhdellä kertaa tai osamaksulla kätevästi puhelinlaskusi yhteydessä. Kuukaudessa lyhennettävän summan voi itse päättää valitsemalla sinulle sopivan lyhennysajan 12-36 kuukauden välillä. Puhelimien lisäksi voit ostaa Elisalta tabletteja, läppäreitä, televisioita ja kaiuttimia, kameroita ja jopa kodinkoneita jääkaapeista pakastimiin ja pesukoneisiin. Löytyypä valikoimasta myös urheilukelloja ja sykemittareita. Elisa on siis lähes kaiken kattava laitemyyjä. Kaikkia näitä laitteita yhdistää se, että ne ovat älylaitteita, joiden toimintaa voidaan ohjata esimerkiksi puhelimeen asennettavan sovelluksen avulla.

  Elisa Viihde -palvelu

  Elisa tarjoaa asiakkailleen myös kattavan paketin viihdettä. Elisa Viihde -palvelu toimii kotitelkkarissa sekä verkossa. Elisa Viihteen asiakkaat saavat kotiinsa televisioon liitettävän Elisa Viihteen digiboksin, jonka kautta voi katsella tavallisia televisiokanavia, Netflixiä, Yle Areenaa, Ruutua sekä maksullisia kanavia, jotka asiakkaat voivat tilata Elisa Viihteen verkkosivujen kautta itselleen kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelun kautta on myös mahdollista vuokrata tai ostaa omakseen uutuuselokuvia. Ohjelmien tallentaminen onnistuu boksilla, niitä voi smyöhemmin katsella boksiin kautta tai verkossa kirjautumalla omalle Elisa Viihde -palvelun sivulle. Elisa Viihteen omassa Aitio ohjelmakirjastossa on paljon suomalaisia sarjoja sekä myös Elisa Viihteen omia alkuperäissarjoja. Maksukanavia voi tilata vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Jos haluat esimerkiksi seurata jääkiekon MM-kisoja, tilaa Elisa Viihteen kautta C More Sport -kanava yhden kuukauden ajaksi.

  Elisa Viihde Sport

  Elisa Viihde Sportin kautta pääset seuraamaan erilaisia urheilulajeja kotimaisesta jalkapallosta koripalloon sekä eurooppalaisten liigojen otteluita, kuten Allsvenskan. Uutuutena Elisa Viihde Sportissa on E-urheilu, voit esimerkiksi seurata suureen suosioon nousseen CS:GO -liigan Suomessa pelattavia pelejä, joiden järjestämisessa Elisa Viihde on mukana. Kaikkia näitä voi seurata tilaamalla itselleen Elisa Viihde palvelun, jonka jälkeen voit katsella pelejä joko verkon kautta kotikoneella tai televisiosta Elisa Viihde boksinin kautta.

  Kirjoita arvostelu

  Onko sinulla kokemusta Elisan palveluista? Oletko joskus ostanut heiltä laitteita? Haluasitko kertoa siitä muille? Siinä tapauksessa voit kirjoittaa arvostelun, jotta muutkin pääsevät lukemaan, mitä sanottavaa sinulla on.

  Elisa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Elisa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Elisa luotettava yritys?

  Elisa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Elisa tarjoaa?

  Elisa on enimmäkseen aktiivinen Tietoliikenne-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on All-in-1-paketit, Puhelin ja Lankapuhelin, Internet & Hosting.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Elisa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.