SF Anytime

Kaikki arvostelut

SF Anytime

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo DAZN

DAZN

0 arvostelut

Oletko sinä live-urheilun ystävä ja haluat seurata useita eri lajeja livenä? Nykyään urheilun katselu vaatii yleens&a...

Logo Vod Base

Vod Base

0 arvostelut

Suoratoistopalveluita on nykyään tuhansia. Moni meistä katsookin sarjoja ja elokuvia pääasiassa netistä eikä per...

Logo OnlineCinema.eu

OnlineCinema.eu

0 arvostelut

Toisinaan on pakko viettää pitkiä aikoja kotosalla – ja joskus peräti yksin. Riippumatta siitä, pakottiko sinut...

SF Anytime

Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimalat – lukemattomat asiat hyödyntävät jatkuvaa verkkoyhteyttä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun jotain huolestuttavaa tai ikävää tapahtuu, virii tieto siitä meistä kenen tahansa ulottuville nopeasti – myös silloin, kun tapahtumapaikka onkin toisella puolella maapalloa.
Ei ole siis mikään ihme, että nykyaikaa pidetään aina vain stressaavampana. Aika-ajoin on hyvä herätellä omia mielikuvituksen lahjoja ja paeta kuvitteellisiin maailmoihin, sillä näin omaa arkea pystyy arvostamaan enemmän. 
Tähän tarkoitukseen löytyy lukuisia eri suoratoistopalveluja. Vaikka näistä tunnetuin onkin mediajätti Netflix, on sen rinnalle noussut ajankohtaisempaa ja huokeampaa tarjontaa kuluttajille tuovia kilpailijoita, joihin kuuluu muun muassa SF Anytime. Mitä asioita sen asiakkaana voi saada ilmaiseksi? Entäpä mitä saa maksamalla? Sisältyykö käyttöön jotakin yllättäviä lisämaksuja? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla. Ne löydät meiltä!

Tietoa SF Anytime -yrityksestä
SF Anytime on vuonna 2002 perustettu, striimauspalveluja kuluttajille tarjoava sivusto, jonka taustalla toimii ruotsalainen mediajätti Bonnier AB. Konsernin omistaa samaa sukunimeä kantava Bonnierin perhe. Yhtiön perusti vuonna 1804 Tanskan Kööpenhaminassa muuan Gerhard Bonnier, joka oli alkuperältään saksanjuutalaista sukua.
Bonnierin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, joskin yrityksellä on liiketoimintaa 15 eri maassa. Suomessa sen julkaisemiin aikakauslehtiin kuuluvat muun muassa Tieteen Kuvalehti, KotiMikro ja National Geographic Suomi.
Se myös omistaa Suomessa merkittävän määrän kustantamoja, johon lukeutuvat WSOY, Tammi ja Kosmos. Bonnier myös osti Akateemisen Kirjakaupan tavaratalo Stockmannilta. Yritys työllistää noin 9 000 henkilöä, ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 2,8 miljardia euroa. Yhtiö teki samaisena vuonna voittoa 146 miljoonaa euroa. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Tomas Franzén.

SF Anytime palvelutarjonta
Monista muista suoratoistopalveluista poiketen SF Anytimen tarjontaa pääsee tarkastelemaan jo ennen tilin luomista. Katsottavaa sivustolta löytyy paljon, ja sieltä näyttäisi löytyvän vieläkin uudempia elokuvia, kuin vaikkapa pääkilpailija Netflixistä.
Ensin sivuilla vieraileva ohjataan Koti-osioon, jossa tarjontaa on jaoteltu esimerkiksi uusimpiin elokuviin, TV-sarjasuosikkeihin, sekä parin vuoden takaisiin hittielokuviin. Jos etusivulta ei löydy juuri omaan makuun sopivia vaihtoehtoja, voi vasempaan reunaan sijoitettujen kategorioiden avulla siirtyä esimerkiksi lapsille tarkoitettuun viihteeseen tai tuleviin julkaisuihin.
Koska tilin luonti on ilmaista, peritään maksu elokuvaa tai sarjaa kohden. Haluamansa tuotteen voi joko vuokrata tai ostaa omaksi – olettaen, ettei SF Anytime menetä elokuvan esitysoikeuksia. Jos näin käy, katoaa se myös käyttäjän omasta valikoimasta maksustakin huolimatta.
Vuokraamisen tai ostamisen hintaan voi vaikuttaa kuvanlaadun lisäksi myös elokuvan tai sarjan kieli. Suomeksi dubattu versio on usein kalliimpi, kuin alkuperäisellä kielellä suomenkielisten tekstitysten kera listattu vaihtoehto. Vuokrattua elokuvaa voi katsoa 48 tunnin ajan maksuhetkestä alkaen ja sarjojen käyttöoikeudet kestävät 30 päivää.
Palvelun käyttö on tuettua FireFox- ja Google Chrome -selaimilla, joskin näistä suositellaan jälkimmäisen käyttöä. Itse maksun teko on helppoa, ja pankkikortin tiedot voi myös tallentaa tulevia vuokrauksia varten. Vaikka SF Anytime onkin pohjoismaalainen, vaikuttaisi käyttäjäkokemusten perusteella siltä, että esimerkiksi vikailmoitusten kohdalla kannattaa varautua heikkoon suomenkieliseen selitykseen siitä, mikä meni pieleen.

Valitukset, kiitokset ja vinkit SF Anytimen toimintaan liittyen
Ostitko elokuvan SF Anytimen kautta? Löytyikö se maksun jälkeen omasta kokoelmastasi luvatulla tavalla? Onko palvelun tarjoama käyttökokemus mielestäsi kokonaisuudessaan katkonainen vaiko erityisen sujuva? Kun kyse on jopa tuntien pituisten kuvamateriaalien lataamisesta, on tietynlaisten katkosten ilmeneminen varsin todennäköistä. Jättämällä oman arvostelusi voit auttaa muita elokuvien ja sarjojen rakastajia luotettavan palvelun löytämisessä!