SuomiArvostelut

  Arvostelut SF Anytime

  Maailma on tiiviimmässä yhteydessä, kuin koskaan ennen. Ihmiset, arjessa käyttämämme laitteet, sähkövoimalat – lukemattomat asiat hyödyntävät jatkuvaa verkkoyhteyttä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun jotain huolestuttavaa tai ikävää tapahtuu, virii tieto siitä meistä kenen tahansa ulottuville nopeasti – myös silloin, kun tapahtumapaikka onkin toisella puolella maapalloa.
  Ei ole siis mikään ihme, että nykyaikaa pidetään aina vain stressaavampana. Aika-ajoin on hyvä herätellä omia mielikuvituksen lahjoja ja paeta kuvitteellisiin maailmoihin, sillä näin omaa arkea pystyy arvostamaan enemmän.
  Tähän tarkoitukseen löytyy lukuisia eri suoratoistopalveluja. Vaikka näistä tunnetuin onkin mediajätti Netflix, on sen rinnalle noussut ajankohtaisempaa ja huokeampaa tarjontaa kuluttajille tuovia kilpailijoita, joihin kuuluu muun muassa SF Anytime. Mitä asioita sen asiakkaana voi saada ilmaiseksi? Entäpä mitä saa maksamalla? Sisältyykö käyttöön jotakin yllättäviä lisämaksuja? Vastauksia näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla. Ne löydät meiltä!

  Tietoa SF Anytime -yrityksestä

  SF Anytime on vuonna 2002 perustettu, striimauspalveluja kuluttajille tarjoava sivusto, jonka taustalla toimii ruotsalainen mediajätti Bonnier AB. Konsernin omistaa samaa sukunimeä kantava Bonnierin perhe. Yhtiön perusti vuonna 1804 Tanskan Kööpenhaminassa muuan Gerhard Bonnier, joka oli alkuperältään saksanjuutalaista sukua.
  Bonnierin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, joskin yrityksellä on liiketoimintaa 15 eri maassa. Suomessa sen julkaisemiin aikakauslehtiin kuuluvat muun muassa Tieteen Kuvalehti, KotiMikro ja National Geographic Suomi.
  Se myös omistaa Suomessa merkittävän määrän kustantamoja, johon lukeutuvat WSOY, Tammi ja Kosmos. Bonnier myös osti Akateemisen Kirjakaupan tavaratalo Stockmannilta. Yritys työllistää noin 9 000 henkilöä, ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 2,8 miljardia euroa. Yhtiö teki samaisena vuonna voittoa 146 miljoonaa euroa. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Tomas Franzén.

  Datanomien väyläopinnot

  SF Anytime palvelutarjonta

  Monista muista suoratoistopalveluista poiketen SF Anytimen tarjontaa pääsee tarkastelemaan jo ennen tilin luomista. Katsottavaa sivustolta löytyy paljon, ja sieltä näyttäisi löytyvän vieläkin uudempia elokuvia, kuin vaikkapa pääkilpailija Netflixistä.
  Ensin sivuilla vieraileva ohjataan Koti-osioon, jossa tarjontaa on jaoteltu esimerkiksi uusimpiin elokuviin, TV-sarjasuosikkeihin, sekä parin vuoden takaisiin hittielokuviin. Jos etusivulta ei löydy juuri omaan makuun sopivia vaihtoehtoja, voi vasempaan reunaan sijoitettujen kategorioiden avulla siirtyä esimerkiksi lapsille tarkoitettuun viihteeseen tai tuleviin julkaisuihin.
  Koska tilin luonti on ilmaista, peritään maksu elokuvaa tai sarjaa kohden. Haluamansa tuotteen voi joko vuokrata tai ostaa omaksi – olettaen, ettei SF Anytime menetä elokuvan esitysoikeuksia. Jos näin käy, katoaa se myös käyttäjän omasta valikoimasta maksustakin huolimatta.
  Vuokraamisen tai ostamisen hintaan voi vaikuttaa kuvanlaadun lisäksi myös elokuvan tai sarjan kieli. Suomeksi dubattu versio on usein kalliimpi, kuin alkuperäisellä kielellä suomenkielisten tekstitysten kera listattu vaihtoehto. Vuokrattua elokuvaa voi katsoa 48 tunnin ajan maksuhetkestä alkaen ja sarjojen käyttöoikeudet kestävät 30 päivää.
  Palvelun käyttö on tuettua FireFox- ja Google Chrome -selaimilla, joskin näistä suositellaan jälkimmäisen käyttöä. Itse maksun teko on helppoa, ja pankkikortin tiedot voi myös tallentaa tulevia vuokrauksia varten. Vaikka SF Anytime onkin pohjoismaalainen, vaikuttaisi käyttäjäkokemusten perusteella siltä, että esimerkiksi vikailmoitusten kohdalla kannattaa varautua heikkoon suomenkieliseen selitykseen siitä, mikä meni pieleen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit SF Anytimen toimintaan liittyen

  Ostitko elokuvan SF Anytimen kautta? Löytyikö se maksun jälkeen omasta kokoelmastasi luvatulla tavalla? Onko palvelun tarjoama käyttökokemus mielestäsi kokonaisuudessaan katkonainen vaiko erityisen sujuva? Kun kyse on jopa tuntien pituisten kuvamateriaalien lataamisesta, on tietynlaisten katkosten ilmeneminen varsin todennäköistä. Jättämällä oman arvostelusi voit auttaa muita elokuvien ja sarjojen rakastajia luotettavan palvelun löytämisessä!

  SF Anytime
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa SF Anytime

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko SF Anytime luotettava yritys?

  SF Anytime on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja SF Anytime tarjoaa?

  SF Anytime on enimmäkseen aktiivinen Tietoliikenne-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on TV, Elokuvat & Suoratoisto.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä SF Anytime-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.