SuomiArvostelut
  Yritykset (2)

  Puhelin ja Lankapuhelin

  Onko lankapuhelimen omistajia vielä olemassa nykyisellä mobiiliaikakaudella? Joidenkin mielestä kotona oleva lankapuhelin on vielä tarpeellinen ja monet yritykset myyvät yhä melko modernin näköisiä lankapuhelimia. Toisille taas mobiilidatan määrä on ainoa asia, jolla on mitään väliä. Haluatko tietää, mitä muut asiakkaat ajattelevat? Lue toisten asiakkaiden jakamia arvosteluja, mielipiteitä, kokemuksia ja moitteita. Olemme tehneet yhteenvedon kaikista lankapuhelinliittymiä tarjoavista yrityksistä. Haluatko jakaa oman kokemuksesi? Jätä vapaasti oma arvostelu.

  Kaikki Puhelin ja Lankapuhelin Yritykset (2)

  Lisätietoa Puhelin ja Lankapuhelin Yritykset

  Koska matkapuhelimet ovat nyt pysyvä ja elintärkeä osa meidän elämäämme, eri yritysten palveluiden valikoimat jatkavat kasvamistaan. Olemassa on niin monia eri merkkejä, tarjoajia ja puhelimia: Nokia, Samsung, HLC, Microsoft ja tietysti Apple. Mutta on myös uusia tulokkaita kuten Huawei ja Motorola. Ja kaikkia näitä tarjoavat yritykset kuten Vodafone, EE, Smarty ja O2. Nämä yritykset puolestaan vaativat asiakkaiden huomion alennuksilla ja erityisillä tarjouksilla. Mutta mikä on paras tarjous ja kuka on paras matkapuhelintarjoaja? Ovatko uusimmat matkapuhelimet tärkein aspekti vai pelaako palvelu myös tärkeän roolin? Ja mitkä ovat kuukausittaiset kustannukset ja mitä maksat, jos käytät enemmän kuin mitä sopimuksessa sanotaan? Kuinka tiukkoja yhden tai kahden vuoden sopimukset ovat ja mitä tapahtuu kun matkapuhelimesi rikkoutuu? Nämä kysymykset ovat tärkeitä, mutta tarjoajat eivät anna niihin selkeitä vastauksia.

  Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista matkapuhelintarjoajista täydennettynä tarinoilla ja kokemuksilla muilta asiakkailta, joilla on käytännön kokemusta ja jotka jakavat mielipiteitään ja valituksiaan. Onko sinulla lisättävää? Ole hyvä ja jätä oma arvostelusi.

  Matkapuhelinliittymät ovat liittymiä, joita voit hankkia matkapuhelimellesi. Kun otat tilauksen matkapuhelimellesi, voit valita, mitä tuotteita ja palveluita haluat käyttää omalla puhelimellasi. Jos otat liittymän, joka sisältää esimerkiksi internetin, voit hyödyntää sitä matkapuhelimellasi. Jos hankit puheminuutteja ja tekstiviestejä, voit käyttää matkapuhelintasi soittamaan lanka- ja matkapuhelimiin sekä lähettää tekstiviestejä muihin matkapuhelimiin. Riippuen hankkimastasi tuotteista ja palveluista maksat kiinteän hinnan kuukausittain. Voidaksemme antaa sinulle selkeämmän näkökulman liittymistä, joita voit hankkia matkapuhelimellesi, erilaisia liittymiä kuvataan seuraavissa kappaleissa.

  Mobiililiittymät internetillä

  Enemmän ja enemmän ihmisiä käyttävät internetiä matkapuhelimillaan lukemaan ja lähettämään sähköpostiviestejä, selaamaan internetiä ja hyödyntämään eri sosiaalisen median verkostoja. Jos hankit puhelinliittymän, joka sisältää internetin, voit käyttää internet-yhteyttä matkapuhelimellasi.Tämä tarkoittaa, että voit käyttää internetiä kun olet yhdistettynä langattomaan verkkoon sekä myös ilman julkisten verkkojen apua. Internetin määrä, jota voit käyttää, riippuu täysin tilauksesta, jonka hankit. Esimerkiksi voit hankkia liittymän rajattomalla internetillä. Mutta olemassa on liittymiä, jotka asettavat rajoja internetin määrään, jota voit käyttää.

  Matkapuhelinliittymät ilman internetiä

  Jos et koskaan käytä internetiä puhelimellasi, voit hankkia liittymän ilman internetiä. Tässä tapauksessa voit käyttää laitettasi puheluiden tekemiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Et voi käyttää internetiä puhelimellasi tai jos sinulla on laite, jolla ei voi käyttää internetiä, tilauksen hyödyntäminen, jossa ei ole internetiä on kiinnostavampaa kun katsotaan kustannuksia.

  Puhelinliittymät laitteen kanssa

  Kun hankit mobiililiittymää, et voi vain valita tilausten välillä, jotka sisältävät internetin ja mitkä eivät. Voit myös valita, haluatko laitteesi hinnan lisättäväksi kuukausittaiseen laskuusi. Jos valitset liittymän laitteesi kanssa, saat upouuden laitteen liittymäsi lisäksi. Kustannukset lisätään kuukausittaiseen laskuusi.

  Puhelinliittymät ilman laitetta

  Puhelinliittymää ilman laitetta kutsutaan myös vain sim -liittymäksi. Jos hankit tämän liittymän, saat ainoastaan sim-kortin liittymän tuotteilla ja palveluilla. Tätä sim-korttia voidaan käyttää nykyisessä laitteessa. Tällä tavoin kuukausittaiset kulusi ovat halvempia kuin että jos maksaisit uudesta matkapuhelimesta.

  Ainostaan sim-kortti vai liittymä toiselta tarjoajalta? Ja miksi et ottaisi uutta matkapuhelinta sim-korttisi kanssa? Ainoastaan sim on usein fiksu ratkaisu. Liittymät matkapuhelinyrityksiltä sisältävät suurimmalta osalta 'ilmaisen' puhelimesi maksun, joka tarkoittaa, että lopussa maksat silti puhelimestasi. Entä jos puhelimesi hajoaa putoamisen jälkeen? Usein sinun täytyy yhä maksaa liittymästäsi, sillä puhelimesi sisältyy siihen yhä. Tässä tapauksessa sinun on silti ostettava uusi matkapuhelin, koska liittymääsi ei usein voida muuttaa muutamaan vuoteen. On myös mahdollista ostaa enemmän soittominuutteja tai MB:tä, mutta et voi muuttaa sitä takaisin. Hankalaa ja vaarallista. Tämän takia ainoastaan sim on parempi valinta. Mutta mikä on paras valinta? Me jätämme vastauksen tähän kysymykseen, jotta voit päättää. Onko sinulla kokemusta ainoastaan sim -liittymästä? Kirjoita arvostelu ja kerro kaikille, minkä yrityksen tulisi saada positiivinen tai negatiivinen arvio sinun mielestäsi.

  Ovatko kuukausittaiset kustannuksesi liian korkeat? Vai etkö halua saada odottamattomia kustannuksia liittymääsi? Pelkäätkö laskuasi joka kuukausi, koska pelkäät käyttäneesi enemmän kuin liittymäsi sallii? Sitten prepaid saattaisi olla vaihtoehto sinulle. Prepaid on helpoin tapa hallita kustannuksiasi. Maksat kiinteän summan rahaa. Kun raha loppuu, puhelimesi liittymä lopettaa toimimisen, joten sinun ei koskaan enää tarvitse kohdata odottamattomia kustannuksia. Mutta kuinka kätevää tämä oikeasti on? Ja kuinka lataat puhelimeesi lisää minuutteja? Voitko maksaa luottokortilla? Kuinka voit tarkistaa jäljellä olevat soittominuutit, voitko tarkistaa sen verkossa? Muut asiakkaat voivat antaa vastaukset näihin kysymyksiin. Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista puhelintarjoajista, jotka tarjoavat prepaid-palveluita. Lue heidän käytännön kokemuksiaan, arvostelujaan, mielipiteitään ja valituksiaan, joiden avulla voit tietää, mitä se oikeasti tarkoittaa kun valitset prepaidin.