SuomiArvostelut

  Arvostelut Moi

  Jokainen omistaa matkapuhelimen tänä päivänä, mutta voidaksesi ottaa siitä kaiken irti, tarvitset puhelinliittymän, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Mutta hämmentävätkö kaikki erilaiset matkapuhelinliittymien tarjoajat ja heidän tarjoamansa liittymät? Etkö tiedä, minkä yrityksen palvelut olisivat parhaita juuri sinulle? Vilkaise yritystä Moi. Moi on yksi tällainen yritys, joka tarjoaa puhelinliittymiä. Mutta kuinka hyvä tämän yrityksen palvelut ovat? Onko heillä hyvä kattavuus? Ovatko heidän liittymänsä reilun ja kohtuullisen hintaisia? Joutuisitko ostamaan uuden numeron saadaksesi sim-kortin? Lue arvosteluja, joita Moin asiakkaat ovat jättäneet saadaksesi idean yrityksestä ja päätä, onko tämä sim-kortin tarjoaja juuri sinulle vai joudutko jatkamaan etsimistä.

  Tietoa Moista

  Käyttäen DNAn 4G LTE:tä, joka tarjoaa 99% kattavuuden suomalaisille, Moi tarjoaa huippunopean matkapuhelinverkon ja puhelinliittymät asiakkailleen ympäri Suomen. Koska se on ensimmäinen matkapuhelunverkko, joka on suunniteltu pääasiassa dataa varten, sillä on erilaisia liittymiä ja muita palveluita kuten puheluita, viestitystä ja internet-palveluita. He tarjoavat edullisia liittymiä, jotka alkavat 6 eurosta ja nousevat 23 euroon, jos haluat rajoittamattoman liittymän. Heidän turbonopea internetinsä auttaa sinua pelaamaan pelejä, katsomaan videoita ja suoratoistamaan sarjoja heidän 300 Mbit/s nopeudellaan. Mutta jos et ole kiinnostunut turbonopeuksista, he tarjoavat myös normaaleja 100 Mbit/s liittymiä. Moi voi auttaa sinua siirtymään toisesta liittymästä heidän palveluunsa erittäin helposti ja nopeasti. Asiantuntijat huolehtivat koko prosessista sinun puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. He pyörittävät myös blogia, jossa he puhuvat tärkeistä ja informatiivisista aiheista kuten vinkkejä vanhemmille, jotka ovat ostamassa uutta puhelinta lapselleen, vinkit 4G-reitittimenostamiseen, parhaat sovellukset matkalla, tai saat vinkkejä siihen kun lapsesi käyttää älylaitettaan liikaa.

  Moi kysyi ihmisiltä nykyisestä liittymästään. Katso tämän kyselyn tulokset yllä olevasta videosta!

  Moin palvelut

  Voit tilata ilmaisen SIM-kortin Moilta heidän sivustonsa kautta. Syötä vain etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja he hankkivat sim-korttisi. He tarjoavat palvelun nimeltään Mun Moi, jota voit käyttää heidän sivustollaan, jossa voit tehdä kaiken itse. Voit tilata oman sim-korttisi, jos haluat. Voit myös muuttaa olemassa olevia liittymiäsi, voit joko alentaa liittymiä tai laajentaa niitä. Voit myös seurata monen sim-kortin internetin käyttöäsi. Voit myös maksaa laskusi suoraan sovelluksesta. Jos hukkaat puhelimesi, voit helposti sulkea liittymän väliaikaisesti, jotta sinua ei veloiteta päivistä, jolloin et käytä palvelua. Voit myös tehdä tämän älylaitteellasi asentamalla heidän mobiilisovelluksensa iOS- ja Android-laitteille. Jos kohtaat ongelmia liittymäsi tai muun asian kanssa, voit aina ottaa heihin yhteyttä heidän live chat -toimintonsa kautta, jonka löydät sivustolta. Teknikot ovat valmiita auttamaan sinua välittömästi. Voit myös vierailla usein kysyttyjen kysymysten osiossa, jossa löydät kysymyksiä, joita muut asiakkaat ovat kysyneet ennen tai voit soittaa heille aukioloaikoina. Moilla on myös uutiskirje, jonka voit tilata kuullaksesi ensin loistavista tarjouksista, joita he tarjoavat erittäin usein. Voit löytää Moin myös sosiaalisen median alustoista kuten Facebook, Twitter, Youtube ja LinkedIn, jossa voit vuorovaikuttaa heidän ja muiden asiakkaiden kanssa.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo ottanut liittymän Moilta? Millainen sinun kokemuksesi oli heidän kanssaan? Ajatteletko, että yritys tarjoaa reilut hinnat palveluista? Mitä ajattelet heidän internetin nopeudestaan ja kattavuudestaan? Oliko aikoja, jolloin et saanut signaalia? Putosiko internetin nopeus liikaa kun käytit sitä? Saitko mahdollisuuden kokeilla heidän turbonopeuttaan? Kerro meille kaikki kokemuksestasi jättämällä arvostelu tälle sivulla, jotta voit jakaa oman mielipiteesi yrityksestä. Näin voit auttaa myös muita asiakkaita, jotka haluaisivat käyttää Moin palveluita.

  Moi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  6
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Toimimatonta palvelua

  Mun Moi -palvelu on alhaalla eikä SIM-korttia pysty aktivoimaan mitään muuta kautta. Asiakaspalvelu oli erittäin tylyä eikä pystynyt antamaan mitään arviota aikataulusta, milloin liittymän saa käyttöön. Moi on edullinen, mutta ilmeisesti ei kovinkaan toimiva asiakaspalvelun yms. suhteen, joten suosittelin pitäytymään perinteisten toimijoiden parissa.

  : Panu K22-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  6
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Moi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Moi luotettava yritys?

  Moi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Moi tarjoaa?

  Moi on enimmäkseen aktiivinen Tietoliikenne-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on All-in-1-paketit, Puhelin ja Lankapuhelin, Internet & Hosting.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Moi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.