One

Kaikki arvostelut

One

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Logo Liquid Web

Liquid Web

0 arvostelut

Verkkosivujen, blogien ja verkkokauppojen perustaminen on nykyään suosittu tapa kasvattaa lisätienestejä ja ansaita rahaa verko...

Logo Setapp

Setapp

0 arvostelut

Käytämme monia eri applikaatioita tietokoneella ja mobiililaitteilla päivittäin ja moni tehtävä hoituu eri applikaati...

Logo Kaspersky

Kaspersky

0 arvostelut

Nykypäivänä käytämme suurimman osan ajastamme verkossa eri laitteilla ja myös televisiot sekä muut laitteet ovat...

One

Henkilökohtaisten verkkosivujen ja blogien rakentaminen on nykyään todella yleistä ja uusia sivustoja syntyy päivittäin verkkoon eri aiheista ja alueista. Oletko sinä ajatellut oman blogin, verkkosivun tai vaikka verkkokaupan perustamista? Silloin sinä tarvitset palveluntarjoajan, joka voi tarjota sinulle paikan, jossa voit ylläpitää sivustoa, blogia tai verkkokauppaasi. Tällaisia palveluntarjoajia riittää ja ongelmaksi tulee yleensä sen oikean valitseminen. Tähän ongelmaan voi saada apua toisen kokemus palveluntarjoajista. Käyttäjän arvostelu, joka on jo palvelua käyttänyt, auttaa myös sinua valitsemaan ja välttämään ongelmia palveluntarjoajan valinnassa. Kerromme tällä sivulla toimittajasta nimeltä One. Millainen toimittaja One on ja mitä palveluja se tarjoaa asiakkailleen. Voit selvittää tältä sivulta miten saat hankittua palveluita heiltä ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit lukemasi perusteella tehdä oman päätöksesi, haluatko tilata palveluita tältä palveluntarjoajalta tai tehdä kotisivut itse.

Tieto One
One yrityksen historia alkaa vuonn 2002, jolloin sen perustaja Jacob Jensen päätti perustaa B-One yrityksen, joka on myöhemmin  vaihtanut nimekseen One.com. Yrityksellä on toimipiste monessa eri maassa, joita ovat  esimerkiksi Tanska, Ruotsi, Dubai, Saksa, Intia, Ranska, Italia, Alankomaat, Yhdysvallat ja Iso-Britannia. Yritys on osa One.com Group AB konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Malmössa Ruotsissa. Yrityksen liikevaihto liikkuu 4,5 miljooonan euron paikkeilla ja sillä on työntekijöitä noin 20.

Tuotteet ja palvelut One
One tarjoaa asiakkailleen erilaisia verkkoratkaisuja. Näitä ovat domainit, verkkotunnusten siirrot ja oma sähköpostipalvelin. Näiden lisäksi tarjolla on kotisivujen tekemiseen tarkoitettu ohjelmisto, Wordpress optimoitu asennustyökalu tai oman verkkokaupan rakennustyökalu. Omat sivut voi tietenkin rakentaa One.com webhotelliin, jossa oma sivusto on turvassa verkkolevyllä. Näiden lisäksi webhotellissa ja verkkopalveluissa on saatavilla useita erilaisia ammattimaisia työkaluja, joilla omista sivuista voi luoda ammattimaisen näköiset. 

Pakettien hinnatvaihtelevat sen mukaan, millaisia palveluita haluaa ottaa käyttöönsä. Verkkopalvelussa on saatavilla paketti aloittelijalle, joka sopii ensimmäisille projekteille. Blogin pitäjille on tarjolla tutkija-paketti, jossa on hieman enemmän tallennustilaa ja tuki 1 verkkosivulle. Harrastaja-paketti sisältää jo 5 sivun tuen ja 200 Gt tallennustilaa sekä 500 sähköpostilaatikkoa. Saatavilla on myös asiantuntija- sekä guru-paketti, joissa on huomattavasti enemmän verkkosivuja, tallennustilaa sekä satoja premium postilaatikoita. Kaikkiin paketteihin sisältyy myös ilmainen verkkotunnus 1 vuodeksi, verkkosivueditori, Google Ads krediittejä, 24/7 tuki, SSL-varmenne sekä verkkotilastot. Verkkotilastoista saat tietoa vierailijoiden käynneistä omalla sivustolla.

Palveluiden hankkiminen onnistuu helposti sivustojen verkkokaupan kautta. Asiakas voi valita haluamansa paketin sekä etsiä omalle sivulleen verkkotunnuksen, joka pitää erikseen ostaa. Vaihtoehtoisesti voi myös siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen tähän palveluun. Tarkemmat hinnastot ovat saatavillla sivustolla. Asiakaspalveluun ja tukeen voi olla yhteydessä vuorokauden ympäri. Vaihtoehtoja ovat chat, sähköposti. Jos chat ei ole käytettävissä suositellaan olemaan yhteydessä tukeen. Huomioitavaa on myös, että chat on käytössä englannin kielellä.

Suositukset, valitukset ja vinkit One
Jos sinä tarvitset itsellesi verkkopalvelua voit hankkia sen One palvelun kautta. Oletko ehkä jo hankkinut webhotelli tai muita palveluita heidän kauttaan? Arvostaisimme sitä todella paljon, jos voisit kertoa siitä meille SuomiArvostelut sivustolla. Kaikki palaute on todella tärkeää ja auttaa myös muita sivuston käyttäjiä tekemään turvallisia päätöksiä, kun he tekevät hankintoja verkossa. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien, jotka ovat hankkineet palveluita One toimittajan kautta, ennen sinua. Saat myös muuta tärkeää tietoa toisten käyttäjien palautteesta. Onko palvelu turvallinen käyttää? Milloin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ja mitä tehdä jos palvelu ei toimi halutulla tavalla. Ole hyvä ja jätä oma palautteesi tai hyödynnä toisten kokemuksia.