SuomiArvostelut

  Arvostelut Nordic Green

  Sähkö voi olla erittäin kallista ja siitä voi tulla oikea taakka, sillä hinta vaihtelee päivittäin. Se on yksi tärkeimmistä osista yhteiskuntaamme ja tarvitset sähköä käyttääksesi elektronisia laitteita. Ilman sähköä et siis voisi käyttää jääkaappiasi, pyykinpesukonettasi, astianpesukonettasi, valojasi, televisioasi tai jopa matkapuhelintasi. Oikean sähkön tarjoajan valitseminen voi säästää sinulle melko paljon rahaa vuosittain. Yksi yrityksistä, jotka tarjoavat sähköä, on Nordic Green. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Miten heidän palvelunsa eroavat muista samankaltaisista yrityksistä? Ovatko heidän hintansa reiluja ja kohtuullisen hintaisia? Auttavatko he todella sinua säästämään rahaa vuosittain? Onko heillä asiakaspalvelutiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa? Haluatko tietää enemmän siitä, miten tämä yritys voi auttaa sinua säästämään rahaa sähköstä? Lue asiakkaiden arvosteluja ja opi kaikista tosiasioista, jotka ovat tarpeellisia jos haluaisit käyttää Nordic Greenin palveluita.

  Tietoa Nordic Greenistä

  Nordic Green on norjalaisen Troms Kraft-energiaryhmän tytäryhtiö ja se on yritys, joka pyrkii tarjoamaan alhaisen hintaisia sähköratkaisuja, jotka ovat räätälöity joko kotiisi tai yrityksellesi. Yritys tarjoaa sähköntuotantoa, jakeluverkkoja, sähköä rakennustyömaille ja sähkön myymistä asiakkailleen Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. He sijoittavat myös myynnin ja uusiutuvan energian kehittämiseen.

  Tässä videossa Nordic Green näyttää kohtauksia myyntipisteistä.

  Nordic Green

  aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja sen päämaja on Vaasassa sekä se on tarjonnut kilpailullisia sähkön hintoja sekä erinomaisia palveluita kaikille asiakkailleen. Ei ole väliä missä päin Suomea asut, voit saada sähkösopimuksen kerrostaloihin, paritaloihin, kesämökeille, rivitaloihin ja omakotitaloihin. He tarjoavat sekä määräaikaisia sekä toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Voit myös löytää kiinteän hintaisia kuukausittaisia sähkösopimuksia, jotka ovat täydellisiä pienemmille projekteille! Nordic Green tarjoaa kolmea eri mittaustapaa, yleissähköä, Yö & Päivä -sähköä ja kausisähköä.

  Nordic Greenin palvelut

  Voit vierailla Nordic Greenin verkkosivustolla hyödyntääksesi heidän palveluitaan ympäri Suomen 24/7 ja tilata heidän vihreän sähkön sopimuksensa vain yhdellä klikkauksella ja vain muutamassa minuutissa. Voit myös vertailla sopimusten hintoja heidän kotisivullaan käyttäen heidän laskintaan laskeaksesi vuosittaisen hinta-arvion kodillesi. Jos sinulla on kysyttävää sähkön hinnoista, sopimuksista, laskutuskausista tai mitä vain muita kysymyksiä, voit aina ottaa heihin yhteyttä puhelimitse. Jos haluaisit hankkia uuden tilauksen kotiisi tai toimistoosi, voit täyttää sopimuksen, jonka löydät heidän sivustollaan. Olemassa on myös omistautunut sivu kaikille usein kysytyille kysymyksille, joita aikaisemmat asiakkaat ovat kysyneet. Näiden avulla voit saada vastaukset kysymyksiisi ilman, että joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

  Nordic Greenin

  sivustolla on myös blogi, jossa löydät artikkeleita, jotka puhuvat sähkön hinnasta, ohjeita sähkösopimuksista ja monia muita. Voit myös tilata Nordic Green Energy -uutiskirjeen pysyäksesi ajan tasalla yrityksen toiminnasta Pohjoismaissa ja saadaksesi tietoa sähkömarkkinoista ja sähkön hintojen muuttumisesta.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Käyttääkö oma kotisi jo Nordic Greeniä sähkön tarjoajana? Haluaisimme todella tietää, voitko auttaa meitä kertomalla omasta mielipiteestäsi yrityksestä ja millaisia palveluita he tarjoavat. Kerro meille kaikki kokemuksestasi kirjoittamalla arvostelusi siitä, kuinka heidän palveluidensa hyödyntämisen prosessi meni. Kuinka pitkään yritykseltä meni, että sait sähköt kotiisi sen jälkeen kun teit sopimuksen? Oliko heidän palveluunsa siirtyminen helppoa ja vaivatonta? Oletko kohdannut mitään ongelmia kuten sähkökatkoja tai riittämätöntä sähköä käyttäessäsi heidän palveluitaan? Kuinka nopeasti he selvittivät kaikki ongelmasi tai vastasivat kaikkiin kysymyksiisi? Oletko tyytyväinen heidän palveluunsa? Kuinka heidän asiakaspalvelunsa toimi? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita asiakkaita päättämään, tulisiko käyttää juuri Nordic Greenin palveluita tai siirtyä tämän yrityksen palveluihin toiselta sähkön tarjoajalta.


  Nordic Green
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Huijaamisen ammattilaiset

  Meillä on sama tarina kun Vanhuksen omaisella ja taistellaan edelleen.
  Meillekin luvattiin sopimus kirjeenä postilaatikkoon, mutta ei ole vielä tullut...syksystä asti... Ja ei tullut pitkään laskuakaan, vai huomautus että maksattehan heti korotettua sumaa, tähh? Jono asiakaspalveluun kestä 1,5 tuntia ja asiakaspalvelijat ovat hyvin opetettu sanomaan roolisanansa.

  : lapsiperhe Helsingistä09-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huh, työläs irtisanoutuminen

  Valitettavasti ei ole mahdollista huonompi arvosana. 8.2 puhelinmyynti vanhukselle ja luvattiin kirjeenä kaupan vahvistus. Ei ollut saatu kirjettä ja 26.2 sosiaalityöntekijä avusti perumisessa nettilomakkeella, mutta 4.3 tuli tieto ette peruminen kelpaa, koska tiedoissa (pakollisena tietoina) omaisen sähköposti ja uskottiin ettei vanhus ole itse perumista tehnyt. Ei vieläkään kirjettä. 4.3 peruminen puhelimitse vanhuksen kanssa asiakaspalveluun ja tieto, että perumisaika on päättynyt 14 vrk myyntipuhelusta, eli 3.3 eikä vaadi mitään kirjallista vahvistusta - Mutta "tulivat vastaan" ja ystävällisyyttään hyväksyivät perumisen. Että miten meni niinku omasta mielestä? Ei kovin luotettavaa. Piste siitä, että käyttävät markkinoinninestoa (Robinson).

  : Vanhuksen omainen04-03-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nordic Green

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nordic Green luotettava yritys?

  Nordic Green on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nordic Green tarjoaa?

  Nordic Green on enimmäkseen aktiivinen Sähkö-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vihreä sähkö, Sähkö.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Nordic Green's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""