Ilmatar kokemuksia - lue arvosteluja & jaa kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

Ilmatar

25% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tuuli
Monta viikkoo meni et viestiin tuli vastaus. Ei kuuluis asiakkaan tarvita kysellä perään monta kertaa. Hiton kallis pulju! Juu ja ottaa päähän noi törkeet puheluhinnat.Lue lisää
K
Kusetettu
Surkein asiakaspalvelu ikinä! Sehän on niinku firman käyntikortti joten ihme touhua, ei tätä päivää. Huippu kallis sähkö ja puhluilla tienaa lisää.Lue lisää
T
Tenunenä
Loppukesästä tuli tehtyä sopparit mökille ja kotiin. Mökille tulee ainakin nyt sähkö jostain, koska edellisen loppulasku tuli. Kotiin pitäisi alkaa 1.11, jota odotan jännityksellä, syynä se, että h...Lue lisää
T
Töpseli
Täällä meni kans muutama viikko että vastattiin. No nopeet syö hitaat! Sitäpaitsi kalliskin on. Ja tuulivoiman luontoysävällisyys on vähän niin ja näin...Lue lisää
L
Laaksosen Pena
Kyllä kans ketuttaa noit puheluhinnat!! Rosvotaan törkeitä hintoja että hoitaa omia asioita. Sähköposteihin vastauksen saaminen kestää viikkoja eli ei pelitä sitä kautta. Sitä saa mitä tilaa.. en t...Lue lisää

Kaikki arvostelut (16)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Epäluotettava

  Monta viikkoo meni et viestiin tuli vastaus. Ei kuuluis asiakkaan tarvita kysellä perään monta kertaa. Hiton kallis pulju! Juu ja ottaa päähän noi törkeet puheluhinnat.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asiakaspalvelun taso nolla!

  Surkein asiakaspalvelu ikinä! Sehän on niinku firman käyntikortti joten ihme touhua, ei tätä päivää. Huippu kallis sähkö ja puhluilla tienaa lisää.

  Siis puheluilla. Hävytöntä rahastusta sekin!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Jännitystä

  Loppukesästä tuli tehtyä sopparit mökille ja kotiin. Mökille tulee ainakin nyt sähkö jostain, koska edellisen loppulasku tuli. Kotiin pitäisi alkaa 1.11, jota odotan jännityksellä, syynä se, että hinta on lähes 2 centtiä halvempi kuin nyt kilpailutus sivuilla.

  Kyseessä siis 24 kk sopparit. On siellä sopparissa yksi virhe, postiosoite on mökille, mutta sillä ei ole juridisesti merkitystä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei kiitos!

  Täällä meni kans muutama viikko että vastattiin. No nopeet syö hitaat! Sitäpaitsi kalliskin on. Ja tuulivoiman luontoysävällisyys on vähän niin ja näin...


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huonoin vaihtoehto!

  Kyllä kans ketuttaa noit puheluhinnat!! Rosvotaan törkeitä hintoja että hoitaa omia asioita. Sähköposteihin vastauksen saaminen kestää viikkoja eli ei pelitä sitä kautta. Sitä saa mitä tilaa.. en tätä ota toista kertaa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Negatiivinen vaikutelma Ilmattaresta

  Edellisellä on käynyt satumainen tuuri. Omalla kohdallani vastauksen saaminen jo tehtyyn sopimukseen liittyen kesti noin 8 viikkoa sähköpostitse. Haluavat tietysti, että heille soitetaan, koska käärivät kalliista puheluista itselleen rahaa. Yrityksen oma valinta on minkälaisen palvelun he ottavat puheluiden suhteen ja mitä soittaminen sen myötä tulee asiakkaalle maksamaan. Mielestäni sekin on huonoa palvelua, jos asiakas joutuu maksamaan kalliita hintoja asioidensa hoitamiseksi. Useat yritykset myös tarjoavat asiakkailleen maksuttomia puheluita. Ilmatar on todellakin nostanut hintoja kesän jälkeen roimasti ja nopeasti muihin sähkönmyyjiin verrattuna, vaikkakin hinnat ovat kaikilla nousseet. En kuitenkaan voi omien kokemusteni pohjalta suositella Ilmatarta millään perusteella.

  Täysin samaa mieltä!! Asiakaspalvelu saa huonot pisteet ja huippu kallis. En keksi yhtään syytä, miksi ostaisin sähköni Ilmattarelta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Toistaiseksi kaikki hyvin

  Vastapainoa negatiivisille palautteille. Olen nyt Ilmataren kautta ottanut kaksi eri sähkösopimusta, molemmat 24kk määräaikaiset tuulisähköt.

  Sähkösopimuksessa oli yksi kohta mistä laitoin asiakaspalveluun viestin. Selventävän vastauksen sain aika tarkalleen vuorokaudessa. Tilaukset oli sujuvia (kuten yleensä kaikilla sähköfirmoilla), aspa toimi ainakin tässä yhdessä tapauksessa ja hinnatkin olivat kilpailukykyiset. Muutaman kuukauden kokemuksella ei siis valittamista.

  Kumma juttu et tämä ainoo positiivinen kommentti nousee aina uudestaan ylimmäiseks. Taitaa olla ylläpitäjä Ilmattaren sukulainen.. Mainontaa! Mutta ei auta, kyllä Ilmatar kaatuu omaan kuoppaansa. Ei suosituksia! Kallis ja huono palvelu.

  haisee kyllä aika pahasti tää arvostelu....

  Joo on kyllä hauskaa et tää "ei valittamista" on aina uudestaan pramilla. Haiskahtaa tosiaan... Mulla huono kokemus Ilmattaresta. Asiakaspalvelu tökkii pahasti ja kallista virtaa. Ei mitään positiivista sanottavaa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erittäin huonoa asiakaspalvelua

  Customer service doesn’t reply to me even though we agreed on a contarct by phone. VERY BAD service.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei tätä!

  Mikä asiakaspalvelu? Ilmatar ei tunne kyseistä käsitettä. Nostaa hintoja huimaa tahtia.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei ikinä enää Ilmatarta!

  Palvelu ei todella pelaa nykypäivän vaatimusten mukaisesti. Ei vastausta sähköposteihin, asiakas on täällä siis täys nolla. Yrittää vedättää joten olkaa tarkkana tämän kanssa! Hinnat ovat myös nousseet ennätystahtiin muihin verrattuna. Miksi fb-sivuilla ei näy juurikaan kommentteja? Syystä ettei totuus paljastuisi. Jotain hämärää tässä on.


Muut katsoivat

Logo Oomi

Oomi

3 arvostelua

Milloin olet viimeksi päivittänyt sähkösopimuksesi? Sähkösopimus alkaa kiinnostaa viimeistään siinä va...

Logo GreenDeal

GreenDeal

0 arvostelua

Luonnonkosmetiikkayritys GreenDeal: Arvostelut, mielipiteet ja kokemukset GreenDeal on kotimainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys, joka ...

Logo Fortum

Fortum

1 arvostelua

Fortumin tavoite on ajaa muutosta puhtaampaan maailmaan. Se haluaa varmistaa nopean ja luotettavan muutoksen hiilineutraalin talouteen tarjoam...

Logo Nordic Green Energy

Nordic Green Energy

5 arvostelua

Sähkö voi olla erittäin kallista ja siitä voi tulla oikea taakka, sillä hinta vaihtelee päivittäin. Se on yksi t...