SuomiArvostelut

  Arvostelut Ilmatar

  Oletko ympäristötietoinen ja haluat tulla osaksi sitä? Kiinnostaako sinua ympäristöystävällinen sähkö? Onko tuulivoima sinun intohimosi? Vai haluatko pelkästään edullista sähköä tai muutitko uuteen asuntoon ja on aika hankkia sinulle sähkösopimus? Ilmatar saattaa olla ratkaisu näihin kysymyksiin sinulle. Mutta toimiiko itse sähkönvälityspalvelu sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti? Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Ilmattaresta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä sähkönvälityspalvelu vaivan sekä väärtin arvoinen.

  Ilmattaresta
  Ilmatar on sähköyhtiö, jolla on ainakin 16 tuulivoimalaa käynnissä ympäri Suomea. Lisäksi on rakenteilla lisää tuulivoimaloita. Itse yritys on Ilmatar Luhanka, jonka emoyhtiö on suomalainen Ilmatar Windpower. Ilmattaren tuulivoimalat on sveitsiläisen SUSI Renewable Energy Fund II -rahaston omistuksessa. Rahasto puolestaan on osa sveitsiläistä rahoitusyhtiötä Susi Partnersia. Rahoituksen ja tuulivoimaloiden avulla yhtiö tuottaa päästövapaata sähköä ympärivuotisesti ja ympärivuorokautisesti, koska Suomen tuulisen, kylmähkön ilmaston takia tulee ainakin 100 metrin korkeudessa koko aika. Kylmä ilma johtaa kylminä kuukausina siihen, että energiankulutus on suurinta. Suuremmasta ilmantiheyden takia tuulesta saadaan pakkasella sähköenergiaa enemmän kuin lämpimällä ilmalla. Tuulivoiman tuotanto painopiste on loka – maaliskuussa, minkä aikana tehdään noin 60 % vuotuisesta tuulisähköstä. Yrityksen toimipiste löytyy osoitteesta: Pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki

  Ilmattaren tuotteet ja palvelut
  Ilmatar siis välittää päästötöntä, tuulivoimalla tuotettua sähköä sekä kotitalouksille että yrityksille. Sähkön hinta alkaa 4,86 c/kWh, ja se on yksinomaan uusiutuvaa, puhdasta, hiilikuormituksesta vapaata tuulisähköä. Tällä jälkimmäisellä Ilmatar mainostaa sähköään, ja siihen vaihtaminen tapahtuu käytännössä täyttämällä yhteydenpitokaavakkeen, jolloin yrityksen asiakaspalvelu- myyntitiimi ottaa yhteyttä. Ilmattareen saa myös yhteyttä asiakaspalvelulla: 020 734 1333 Arkisin 8 - 18 ja lauantaisin 9 - 15, sähköposti on asiakaspalvelu@ilmatar.fi
  Ilmatar tarjoaa kolme erilaista sähkösopimustyyppiä: Toistaiseksi voimassaoleva sopimus tarkoittaa, että sähköenergian hinta ja perushinta ovat jo etukäteen tiedossa. Ilmatar tottelee sähkömarkkinalakia ja ilmoittaa hintamuutoksista aina vähintään 1 kuukautta ennen uutta hintaa. Määräaikainen sopimus esimerkiksi vuodeksi tarkoittaa, että sähkösopimus sovitaan ennalta sovitulle ajanjaksolle voimassaolevaksi, kunnes sopimus umpeutuu määräajan päätyttyä. Hinta tulee olemaan sama sopimuskauden ajan. Ennen kuin sopimus päättyy Ilmatar lähettää tarjouksen uudesta sopimuksesta. Määräaikainen sopimus siten jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, jos uutta vastaavaa sopimusta ei tehdä. Pörssisidonnainen (Ilmatar Tuuli Spot tunti): pörssisähkösopimuksessa sähkön hinta luodaan itse sopimuksessa määritellyn tietyn kaavan perusteella. Pörssisidonnainen sopimus itse hinnoittelussaan pistetty Pohjoismaiden sähköpörssi Nord Poolin tunneittain muuttuvaan vuorokausimarkkinahintaan (spot-tuntihinta) tai näistä laskettavaan keskihintaan, kuten kuukauden keskihinta. Tällöin hinta on muuttuva, ja se määritetään jälkikäteen. Asiakas maksaa tuolloin sähköstä sopimuksen mukaista pörssihintaa, johon lisätään Ilmattaren asettama välityspalkkio tai marginaali sekä perusmaksu. Pörssisähkösopimus on joko toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Ilmattaresta
  Löysitkö kaiken tarpeellisen tästä sähköpalvelusta? Oliko itse ostokokemus riittävän hyvä? Tuliko sähkö nopeasti ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Saitko viimein ympäristöystävällistä ja hyvää sähköä? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä sähkövälittäjästä, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta jotka eivät ole varmoja siitä, kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen sähkövälittäjään. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Ilmattareen menevät tietävät, kannattaako heidän tutustua lisää heidän tuotevalikoimaansa.

  Ilmatar (Bonus Longer Version)

  Ilmatar
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ilmatar

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ilmatar luotettava yritys?

  Ilmatar on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ilmatar tarjoaa?

  Ilmatar on enimmäkseen aktiivinen Sähkö-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vihreä sähkö, Sähkö, Edullinen sähkö.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Ilmatar's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""