SuomiArvostelut

  Arvostelut Ilmatar

  Oletko ympäristötietoinen ja haluat tulla osaksi sitä? Kiinnostaako sinua ympäristöystävällinen sähkö? Onko tuulivoima sinun intohimosi? Vai haluatko pelkästään edullista sähköä tai muutitko uuteen asuntoon ja on aika hankkia sinulle sähkösopimus? Ilmatar saattaa olla ratkaisu näihin kysymyksiin sinulle. Mutta toimiiko itse sähkönvälityspalvelu sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti? Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita Ilmattaresta. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä sähkönvälityspalvelu vaivan sekä väärtin arvoinen.

  Ilmattaresta
  Ilmatar on sähköyhtiö, jolla on ainakin 16 tuulivoimalaa käynnissä ympäri Suomea. Lisäksi on rakenteilla lisää tuulivoimaloita. Itse yritys on Ilmatar Luhanka, jonka emoyhtiö on suomalainen Ilmatar Windpower. Ilmattaren tuulivoimalat on sveitsiläisen SUSI Renewable Energy Fund II -rahaston omistuksessa. Rahasto puolestaan on osa sveitsiläistä rahoitusyhtiötä Susi Partnersia. Rahoituksen ja tuulivoimaloiden avulla yhtiö tuottaa päästövapaata sähköä ympärivuotisesti ja ympärivuorokautisesti, koska Suomen tuulisen, kylmähkön ilmaston takia tulee ainakin 100 metrin korkeudessa koko aika. Kylmä ilma johtaa kylminä kuukausina siihen, että energiankulutus on suurinta. Suuremmasta ilmantiheyden takia tuulesta saadaan pakkasella sähköenergiaa enemmän kuin lämpimällä ilmalla. Tuulivoiman tuotanto painopiste on loka – maaliskuussa, minkä aikana tehdään noin 60 % vuotuisesta tuulisähköstä. Yrityksen toimipiste löytyy osoitteesta: Pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki

  Ilmattaren tuotteet ja palvelut
  Ilmatar siis välittää päästötöntä, tuulivoimalla tuotettua sähköä sekä kotitalouksille että yrityksille. Sähkön hinta alkaa 4,86 c/kWh, ja se on yksinomaan uusiutuvaa, puhdasta, hiilikuormituksesta vapaata tuulisähköä. Tällä jälkimmäisellä Ilmatar mainostaa sähköään, ja siihen vaihtaminen tapahtuu käytännössä täyttämällä yhteydenpitokaavakkeen, jolloin yrityksen asiakaspalvelu- myyntitiimi ottaa yhteyttä. Ilmattareen saa myös yhteyttä asiakaspalvelulla: 020 734 1333 Arkisin 8 - 18 ja lauantaisin 9 - 15, sähköposti on asiakaspalvelu@ilmatar.fi
  Ilmatar tarjoaa kolme erilaista sähkösopimustyyppiä: Toistaiseksi voimassaoleva sopimus tarkoittaa, että sähköenergian hinta ja perushinta ovat jo etukäteen tiedossa. Ilmatar tottelee sähkömarkkinalakia ja ilmoittaa hintamuutoksista aina vähintään 1 kuukautta ennen uutta hintaa. Määräaikainen sopimus esimerkiksi vuodeksi tarkoittaa, että sähkösopimus sovitaan ennalta sovitulle ajanjaksolle voimassaolevaksi, kunnes sopimus umpeutuu määräajan päätyttyä. Hinta tulee olemaan sama sopimuskauden ajan. Ennen kuin sopimus päättyy Ilmatar lähettää tarjouksen uudesta sopimuksesta. Määräaikainen sopimus siten jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, jos uutta vastaavaa sopimusta ei tehdä. Pörssisidonnainen (Ilmatar Tuuli Spot tunti): pörssisähkösopimuksessa sähkön hinta luodaan itse sopimuksessa määritellyn tietyn kaavan perusteella. Pörssisidonnainen sopimus itse hinnoittelussaan pistetty Pohjoismaiden sähköpörssi Nord Poolin tunneittain muuttuvaan vuorokausimarkkinahintaan (spot-tuntihinta) tai näistä laskettavaan keskihintaan, kuten kuukauden keskihinta. Tällöin hinta on muuttuva, ja se määritetään jälkikäteen. Asiakas maksaa tuolloin sähköstä sopimuksen mukaista pörssihintaa, johon lisätään Ilmattaren asettama välityspalkkio tai marginaali sekä perusmaksu. Pörssisähkösopimus on joko toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Ilmattaresta
  Löysitkö kaiken tarpeellisen tästä sähköpalvelusta? Oliko itse ostokokemus riittävän hyvä? Tuliko sähkö nopeasti ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Saitko viimein ympäristöystävällistä ja hyvää sähköä? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä sähkövälittäjästä, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta jotka eivät ole varmoja siitä, kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen sähkövälittäjään. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Ilmattareen menevät tietävät, kannattaako heidän tutustua lisää heidän tuotevalikoimaansa.

  Ilmatar (Bonus Longer Version)

  Ilmatar
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  3
  20% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  4.4
  Toimitus
  rating
  3.6

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Ala-arvoinen asiakaspalvelu

  Ei vastaa viesteihin!!

  : Pekka Lehto13-09-2021
  Taina A.15-09-2021

  KIERTÄKÄÄ ILMATAR KAUKAA!! Kyllä, tämä firma on todella kuuluisa HUONOSTA ASIAKASPALVELUSTA!! Viikkotolkulla ruuhkaa, automaatti lähettää selityksiä... No perästä kuuluu! Lisäksi tuulivoiman ekologisuus on kyseenalaista rakentamisprosesseineen.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Todella surkea, jos on olemassakaan..

  Ei vastaa puheluihin eikä viesteihin.

  : Markku Heimosaari05-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Erittäin huonoa asiakaspalvelua ja kusetuksen maku

  Tein sähkökilpailutuksen Zmartan kautta ja sain sekä mökille että kotiin tilausvahvistukset Zmartalta, mutta sähköyhtiö Ilmatar väittää ettei tuollaisia sopimuksia ole tehty/heille tullut.
  Ilmattarelta eivät sitten edes alkaneet hoitaa sopimuksia kuntoon viikonlopun aikana, syytä en saanut selville miksi. Nyt ei sitten uuteen mökkiin tullut sähköjä ajallaan ja odotellaan arkea jotta voidaan jostain toisen toimivamman palveluntarjoajan kautta saada sähkösopimukset kuntoon

  : Mikko Nummi28-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Surkea asiakaspalvelu.

  Asiakaspalvelu ei vastaa yhteenkään viestiin. Soittaminen maksaa lähes 20 centtiä minuutilta eli hetkessä saa menemään puheluun kuukauden sähkölaskun verran euroja.

  : höpöhöpöfirma21-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  kusetusfirma VAROITUS!

  Tilattiin toistaiseksi voimassa oleva sopimus ja sen lopputtua kuukaisi myöhemmin ei laskua näkynyt.

  Lopulta tuli postiin ropo capitalin lasku missä viivästysmäaksu ja samalla olivat ottaneet koko vuoden perusmaksut vaikka oli vain kuukauden käytössä.

  Noh, ensin hyväksyivät viivästysmaksun poiston mutta eivät sitä että maksaisin vain yhden perusmaksun koska käytin sitä vain kuukauden. Lopulta otin yhteyyttä kkv:lle jossa ilmoittivat että olin oikeassa ja ilmoitin tämän tiedon heille eteenpäin.
  Sitten hyväksyivät tämän mutta lisäsivät takaisin viivästysmaksun.

  Kysyin tästä laskua ja sanoin että miten voitte lisätä tämän jos ensin kirjoititte että sen voi jättää maksamatta. Ei vatausta, sanoin että en ole saanut uutta lakua ja mitä pitäisi maksaa, ei vastausta. Lopuksi tuli nopealla viiveellä uusi lasku missä ylimääräiset perusmaksut oli poistettu mutta viivästysmaksujen lisäsksi olivat vielä lisänneet udden viivästysmaksun.

  Puhutaan 30€ ja he tekivät näin paljon vaivaa että voisivat kusettaa minimipalkalla olevaa henkilöä

  PYSYKÄÄ KAUKANA POISSA!!

  : KusetettuAsiakas27-04-2021
  Juupajuu13-08-2021

  Eli otit sähkösopimuksen KUUKAUDEKSI? Saako niin lyhyitä sopimuksia mistään edes? Vaikuttaisi nyt kyllä siltä, että minipalkkaasi vaikuttaa myös minimijärjenjuoksusi..

  kylpä22-08-2021

  Kusettaja virma ilmeisesti, rakentavat ihan kuinka lystäävät eivät piittää metsänimostajista mitää

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ilmatar

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ilmatar luotettava yritys?

  Ilmatar on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3/10 tähteä, ja asiakkaista 20% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ilmatar tarjoaa?

  Ilmatar on enimmäkseen aktiivinen Sähkö-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vihreä sähkö, Sähkö, Edullinen sähkö.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Ilmatar-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.