SuomiArvostelut

  Arvostelut Fiverr

  Monet hyödyntävät nykyään nettiä muuhunkin kuin sosiaalisen median päivittämiseen. Olet varmasti nähnyt tai kuullut kirjoituksia siitä, miten voit oman työsi ohessa tienata mukavia summia rahaa kyselyillä, käännöksillä tai muilla tavoilla. Netissä on mahdollista tehdä itselleen lisätuloja tai jopa toimia kokopäiväisenä freelancerinä. Miten se onnistuu ja mitä kautta voin tarjota omia palveluitani muille? Netissä on palveluja, jotka välittävät freelancer työvoimaa niin yksityisille kuin yrityksille. Sivusto nimeltään Fiverr on yksi tällainen freelancer verkkosivu. Tutustumme tällä sivulla paremmin Fiverr sivuihin ja siihen mitä se tarjoaa. Miten siellä voi liittyä freelanceriksi? Mitä tehdä jos tulee ongelmia? Voit myös lukea toisten käyttäjien arvostelut ja tutustua siihen millainen kokemus heille on syntynyt, kun he ova käyttäneet Fiverr palveluja. Rehellisten palautteiden avulla voit selvittää, kannattaako kyseistä yritystä käyttää. kun etsit itsellesi esimerkiksi lisätulon lähteitä.

  Tietoa Fiverr

  Fiverr on maailman suurin digitaalinen markkinointialusta ja paikka, jossa ihmiset löytää ja ostaa tarvitsemiaan palveluita tai vaikka rakentaa oman yrityksensä sen avulla. Fiverr International Ltd on Israelilainen online markkinapaikka ja sen pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja se on siitä asti kasvanut kovaa vauhtia ja se on rankattu USA:n yhdeksi suosituimmista verkkosivuista. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 107 miljoona dollaria.

  Tuotteet ja palvelut Fiverr

  Fiverr markkinointialustan palvelut on jaettu useaan eri kategoriaan. Pääkategoriat ovat grafiikka ja suunnittelu, digitaalinen markkinointi, kirjoittaminen ja kääntäminen, video ja animaatio, musiikki, ohjelmointi ja data. Kaikkien näiden kategorioiden alta löytyy useita eri alakategorioita, joista etsiä tarvitsemaansa palvelua. Markkinointi alustalle täytyy ensin rekisteröityä käyttäjäksi, jotta siellä vois ostaa tai myydä palveluja. Rekisteröityminen onnistuu nopeasti Facebook, Google tai Apple tilien avulla. Tämän jälkeen voi lähteä selaamaan ja etsimään haluamia palveluntarjoajia.

  Freelancerin

  täytyy ennen myymisen aloittamista luoda oma profiili, jossa täydennetään kaikki tarvittavat tiedot. Tietoihin lisätään muu muassa omat osaamiset, koulutukset, sertifikaatit ja muut relevantit tiedot. Tämän jälkeen omia palveluita voi alkaa myymään luomalla itselleen keikan markkinointialustalle. Keikka tulee näkyviin kaikille käyttäjille ja halukkaat voivat olla sen avulla yhteydessä freelanceriin. Palveluita tilataan aina ostajan ja myyjän välillä, jotka sopivat keskenään työstä ja siihen liittyvistä ehdoista. Kun palvelussa on saatu työ valmiiksi voidaan alustan kautta toimittaa lasku palvelun ostajalle. Fiverr ottaa oman palvelumaksun laskun yhteydessä ja rahat siirtyvät markkinointialustan kautta käyttäjien omille tileille.

  Palveluiden ostamiseen

  ja myymiseen löytyy verkkosivuilta kattavat ohjeet, joiden avulla aloittaminen onnistuu helposti. Lisäksi tarvittaessa voi olla yhteydessä markkinointialustan tukipalveluun, josta löytyy vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja miten toimitaan tilausten, maksujen ja laskujen kanssa. Sivuilla on myös kattava opastus siihen, miten rakentaa ja kasvattaa myyntiä palvelun kautta ja mitä kannattaa huomioida.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Fiverr markkinointialustalle

  Oletko kiinnostunut lisätulojen hankkimisesta? Vai oletko ehkä freelancer, joka käyttää Fiverr palvelua? Jos olet niin haluaisimme kuulla Suomiarvostelut sivuilla sinun kokemuksesi palvelusta. Onko Fiverr palvelun käyttö turvallista? Pystyykö siellä oikeasti myymään omaa osaamistaan? Kerro meille ja auta muita käyttäjiä löytämään itselleen toimiva freelancer palvelu. Palautteet ovat tärkeitä myös niille, jotka haluavat ostaa osaamista Fiverr alustan kautta. Kaikki rehellinen palaute auttaa toimivan palvelun valinnassa. Samalla myös sinä voit löytää itsellesi tärkeää tietoa toisten arvosteluista tai valituksista. Tällä tavalla vältetään mahdolliset pettymykset ja varmistetaan positiivinen kokemus kaikille. Älä siis odota vaan jätä oma kokemuksesi sivuillemme!

  Fiverr
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fiverr

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Fiverr luotettava yritys?

  Fiverr on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Fiverr tarjoaa?

  Fiverr on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut, Työnhaku ja Yrityspalvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Fiverr-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.