SuomiArvostelut

  Arvostelut TrekkInn

  On tutkittu, että luonnolla – oli sitten kyseessä metsä, meri tai mökkiranta – on ihmisen mielenterveyteen huomattava vaikutus. Suurin osa ihmisten ja sivilisaatioiden olemassaoloajasta vietettiin luonnon parissa, ja tämä on muuttunut vasta viimeisen vuosisadan aikana. Kaupungit ovat kasvaneet aiempaa tiheämmiksi, ja kiireisen työelämän omaava arjen sankari viettääkin nyt valtaosan vuodestaan sisätiloissa: toimistolla, ruokakaupassa tai omassa kodissa.


  Näinkin suuri ja nopea muutos tuo taatusti mukanaan erilaisia sivuvaikutuksia, joita emme ehkä vielä edes tunne. Jos siis tahtoo pitää omasta fyysisestä ja henkisestä terveydestä huolta ja välttää mahdolliset negatiiviset sisäelon seuraukset, on vaellus ja luonnossa kävely erinomainen keino tämän saavuttamiseksi. Harrastukseen tarvittavien varusteiden löytäminen ja vertailu käy helpoiten netin kautta, ja yksi alan palveluntarjoajista on TrekkInn. Millaisia ovat sen myymät tuotteet? Pitävätkö ne patikoijan lämpimänä myös Suomen kaltaisessa pohjoisen maassa? Auttaako asiakaspalvelu eri ongelmien ratkaisussa tehokkaasti? Kaiken tämän ja paljon muuta saat selville verkkokaupan asiakkaiden kokemuksia lukemalla.

  Tietoa TrekkInn -yrityksestä

  TrekkInn on espanjalaisyrittäjä Dídac Leen vuonna 1998 perustaman sukellustarvikkeiden verkkokauppa DiveInnin laajentumista seurannut nettikauppa. Nykyisellään se on yksi viidestätoista TradeInn-verkoston erikoistuneesta nettikaupasta, alanaan retkeily- ja vaellustarvikkeet. Emoyhtiö TradeInn myy urheilutarvikkeita niin vaellusta, juoksua kuin ekstreme-lajejakin varten, käsitellen päivittäin noin 18 000 verkkotilausta. Verkosto työllistää 200 työntekijää ja sen paketit postittuvat yli 200 eri maahan.


  TrekkInnin maksutapoja ovat PayPal, luottokortti ja DIRECTebanking, joista kaikki turvattu Adyenilla. Luottokortilla tehtävissä verkkokauppaostoksissa hyödynnetään SSL-salausprotokollaa. Maksutapojen kuitenkin kerrotaan vaihtelevan maittain, ja siksi niiden tarkistaminen ostopäätöstä tehdessä on suositeltavaa.

  Mitä toimiston väki ostaa 3000€?

  Lisätietoa

  tilauksiin, maksamiseen ja muihin käytäntöihin liittyen löytää sivuston ala- ja yläosista löytyvien ”Ohje ja Ota yhteyttä”- sekä ”Ota meihin yhteyttä” -painikkeiden kautta. Niistä asiakas ohjautuu välilehdelle, jossa on listattu usein kysytyt kysymykset sekä kuvakkeet esimerkiksi palautuksia, omaan tiliin kirjautumista ja yhteydenottoa varten. Klikkaamalla ”Ota meihin yhteyttä” ja valitsemalla, onko tilaamassa vaiko jo tilannut, näytetään asiakkaalle tiedot Chat-palvelua, asiakaspalvelun numeroa ja yhteydenottolomakkeen täyttöä varten.

  TrekkInn palvelutarjonta

  TrekkInnistä löytyy laaja valikoima vaellus- ja retkeilytarvikkeiden johtavia brändejä, joihin kuuluvat muun muassa Salomon, The North Face, Vaude ja Salewa. Omien lempimerkkien haku on helppoa sivuston alaosasta löytyvien kategorioiden kautta, jossa tuotteet on järjestelty myös eri varustetyyppien sekä käyttötarkoitusten mukaan.


  Yksittäisten tuotteiden laadun tutkimisessa apuna ovat niitä klikkaamalla ja alas selaamalla löytyvät asiakkaiden itsensä jättämät arviot. Niitä voi löytää useilla eri kielillä ja eri nimisten ihmisten kirjoittamina. Joistakin arvosteluista voi olla apua myös tuotteiden käytön opettelussa, sillä niistä löytyy toisinaan sivuston asiantuntijoiden vastauksia muun muassa ominaisuuksiin, käyttöön ja huoltoon liittyviin kysymyksiin.
  Verkkokauppa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilin luontiin, ja tällöin asiakas voi nähdä samasta paikasta kaikki tilaukset, asiakaspalvelun kanssa käydyn yhteydenpidon, uutiskirjeiden tilaukseen tehdyt valinnat sekä ostettujen tuotteiden arvostelusta ansaitut CoINNsit.


  TrekkInniltä löytyvät Facebook- ja Twitter-tilit, joilla kerrotaan muun muassa uusista innovaatioista, kampanjoista sekä eri kisojen voittajista. Nettikauppojen verkosto Tradeinnin sivuilta löytyy myös ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevä blogi, jonka sisältöä voi lukea viidellä eri kielellä. Jos TrekkInnin tai minkään muun verkoston kaupan tarjontaa tahtoo selata mobiililaitteella, on tähän saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta ilmaiseksi ladattava TradeInn-mobiilisovellus.


  TradeInn pyörittää verkkokauppaan keskittyvän liiketoimintansa lisäksi triathlon-klubi Triatlo Girona Costa Bravaa (TGCBINN), johon on liittynyt yli 180 urheilijaa. Lisätietoja klubin toiminnasta voi löytää espanjan kielellä sen kotiosoitteesta tgcbinn.com. Verkostolla on myös sen eri nettikauppojen sisältöjä esittelevät Instagram- ja YouTube-tilit.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit TrekkInnin toimintaan liittyen

  Oletko hankkinut vaelluksessa käyttämiäsi tarvikkeita TrekInnistä? Millainen oli niiden toimitusaika? Vaikuttavatko tuotteet kestäviltä? Arvostelusi palvelun laatuun liittyen on tärkeä etenkin muille kaltaisillesi tavan kuluttajille. Oli mielessäsi sitten vain kehuja tai rakentavaa kritiikkiä, on arvostelusi tärkeä. Siispä kirjoita se tällä välilehdellä!

  TrekkInn
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa TrekkInn

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko TrekkInn luotettava yritys?

  TrekkInn on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja TrekkInn tarjoaa?

  TrekkInn on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä TrekkInn-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.