SnowInn

Kaikki arvostelut

SnowInn

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Margareetta
Yritin tilata laskulla tuotetta, ja tuotetta ei oltu lähetetty minulle edes viikkoja luvatun toimituspäivän jälkeen. Onneksi sentään tilaus oli helppo perua.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Älä tilaa täältä!

  Yritin tilata laskulla tuotetta, ja tuotetta ei oltu lähetetty minulle edes viikkoja luvatun toimituspäivän jälkeen. Onneksi sentään tilaus oli helppo perua.


Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

SnowInn

Talviurheilu on yksi niistä maailman harvinaisuuksista, joihin meillä pohjoisen asukkailla on etuoikeus. Vaikka talvisin satava lumi ja kylmyys toisinaan vihastuttaa, voi urheilun kautta ottaa siitä ilon irti. Vauhdikkaita elämyksiä ja arkielämää piristäviä muistoja saa taatusti laskettelurinteestä, jossa vauhdin hurman voi vaihtaa kuumaan juomaan ja kahvilan lämpöön juuri silloin, kun se itselle sopii.
Laskettelusta kiinnostuneen eduksi varusteiden ominaisuuksien ja hintojen vertailu on nyt helpompaa, kuin koskaan aiemmin. SnowInn ja monet muut talviurheilun verkkokaupat ovat tasavertaistaneet välineiden saatavuutta ja toisaalta avanneet uusia ovia asiakkaiden väliselle tiedon jakamiselle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat nyt itse vaikuttaa aina vain enemmän tuotteiden ja palveluiden menestykseen – ja juuri siksi arvostelujen jättö ja lukeminen onkin tärkeää.

Tietoa SnowInn -yrityksestä
SnowInn on espanjalaisyrittäjä Dídac Leen vuonna 1998 perustaman sukellustarvikkeiden verkkokauppa DiveInnin laajentumista seurannut nettikauppa. Nykyisellään se on yksi viidestätoista TradeInn-verkoston erikoistuneesta nettikaupasta, alanaan lasketteluvälineet. Emoyhtiö TradeInn myy urheilutarvikkeita niin vaellusta, juoksua kuin ekstreme-lajejakin varten, käsitellen päivittäin noin 18 000 verkkotilausta. Verkosto työllistää 200 työntekijää ja sen paketit postittuvat yli 200 eri maahan.
SnowInnin maksutapoja ovat PayPal, luottokortti ja DIRECTebanking, joista kaikki turvattu Adyenilla. Luottokortilla tehtävissä verkkokauppaostoksissa hyödynnetään SSL-salausprotokollaa. Maksutapojen kuitenkin kerrotaan vaihtelevan maittain, ja siksi niiden tarkistaminen ostopäätöstä tehdessä on suositeltavaa.
Lisätietoa tilauksiin, maksamiseen ja muihin käytäntöihin liittyen löytää sivuston ala- ja yläosista löytyvien ”Ohje ja Ota yhteyttä”- sekä ”Ota meihin yhteyttä” -painikkeiden kautta. Niistä asiakas ohjautuu välilehdelle, jossa on listattu usein kysytyt kysymykset sekä kuvakkeet esimerkiksi palautuksia, omaan tiliin kirjautumista ja yhteydenottoa varten. Klikkaamalla ”Ota meihin yhteyttä” ja valitsemalla, onko tilaamassa vaiko jo tilannut, näytetään asiakkaalle tiedot Chat-palvelua, asiakaspalvelun numeroa ja yhteydenottolomakkeen täyttöä varten.

SnowInn palvelutarjonta
SnowInnistä löytyy laaja valikoima laskettelu- ja lautailuvarusteiden johtavia brändejä, joihin kuuluvat muun muassa Salomon, The North Face, Atomic ja Dakine. Omien lempimerkkien haku on helppoa sivuston alaosasta löytyvien kategorioiden kautta, jossa tuotteet on järjestelty myös eri varustetyyppien sekä käyttötarkoitusten mukaan.
Yksittäisten tuotteiden laadun tutkimisessa apuna ovat niitä klikkaamalla ja alas selaamalla löytyvät asiakkaiden itsensä jättämät arviot. Niitä voi löytää useilla eri kielillä ja eri nimisten ihmisten kirjoittamina. Joistakin arvosteluista voi olla apua myös tuotteiden käytön opettelussa, sillä niistä löytyy toisinaan sivuston asiantuntijoiden vastauksia muun muassa ominaisuuksiin, käyttöön ja huoltoon liittyviin kysymyksiin.
Verkkokauppa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilin luontiin, ja tällöin asiakas voi nähdä samasta paikasta kaikki tilaukset, asiakaspalvelun kanssa käydyn yhteydenpidon, uutiskirjeiden tilaukseen tehdyt valinnat sekä ostettujen tuotteiden arvostelusta ansaitut CoINNsit
Yritykseltä löytyvät Facebook- ja Twitter-tilit, joilla kerrotaan muun muassa uusista innovaatioista, kampanjoista sekä eri kisojen voittajista. Nettikauppojen verkosto Tradeinnin sivuilta löytyy myös ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevä blogi, jonka sisältöä voi lukea viidellä eri kielellä. Jos SnowInnin tai minkään muun verkoston kaupan tarjontaa tahtoo selata mobiililaitteella, on tähän saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta ilmaiseksi ladattava TradeInn-mobiilisovellus.
TradeInn pyörittää verkkokauppaan keskittyvän liiketoimintansa lisäksi triathlon-klubi Triatlo Girona Costa Bravaa (TGCBINN), johon on liittynyt yli 180 urheilijaa. Lisätietoja klubin toiminnasta voi löytää espanjan kielellä sen kotiosoitteesta tgcbinn.com. Verkostolla on myös sen eri nettikauppojen sisältöjä esittelevät Instagram- ja YouTube-tilit.

Valitukset, kiitokset ja vinkit SnowInnin toimintaan liittyen
Oletko tilannut lumilautasi SnowInnin kautta? Millainen oli saamasi tuotteen laatu? Onko asiakaspalvelu todella saavutettavissa 6 tunnin sisällä? Kaikista totuudenmukaisimman vastauksen näihin kysymyksiin antavat asiakkaat itse. Jos siis tahdot auttaa kaltaisiasi kuluttajia laadukkaan palvelun ja tuotteiden löytämisessä, jätä arvostelusi tällä välilehdellä. Se edistää markkinoiden oikeudenmukaisuutta ja vie päivästäsi vain hetken!