RunnerInn

Kaikki arvostelut

RunnerInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Milla
Olivat kuin kopiot, kovat, halpakamkaasta, palautin täysin uutena hävisin 26e postikuluja joita eivät hyvittäneet. En todellakaan suosittele! Lue lisää
N
Niina Lehto
Hinnat tuntuvat halvoilta, mutta muista ottaa huomioon postikulut. Kuluja tulee tilauksen toimituksesta, samoin palautuksesta. Jos palautat, niin rahoja joutuu odottamaan lähes 5 viikkoa. Kahdesti ...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Asics nimbus 3

  Olivat kuin kopiot, kovat, halpakamkaasta, palautin täysin uutena hävisin 26e postikuluja joita eivät hyvittäneet. En todellakaan suosittele!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huonoja kokemuksia

  Hinnat tuntuvat halvoilta, mutta muista ottaa huomioon postikulut. Kuluja tulee tilauksen toimituksesta, samoin palautuksesta. Jos palautat, niin rahoja joutuu odottamaan lähes 5 viikkoa. Kahdesti koettu. En suosittele.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

RunnerInn

RunnerInn arviot:
Liikunta on hyvin tärkeää ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Luultavasti yksi suosituimmista liikuntamuodoista on juoksu. Juokseminen on monelle terapeuttista ja varsinkin lenkkeily luonnossa voi lisätä fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös ihmisen henkistä hyvinvointia. Lenkkeilyä voi harrastaa monella eri tasolla, aloittelijasta kilpajuoksijaan. Juoksu on yksi yleisurheilun seuratuimmista ja suosituimmista urheilulajeista. Juoksu on matalan kynnyksen harrastus, koska sen aloittaminen on edullista ja suhteellisen helppoa. Monet aloittavat lenkkeilyn parantaakseen peruskuntoaan tai liikkuvuuttaan. Juoksu voi tuntua aluksi vaikealta, mutta lenkkeillessä kunto paranee useimmiten nopeasti. 

Liikunnanilon lisäksi ainakin yksi asia yhdistää kokenutta kilpajuoksijaa ja vasta-alkajaa. Nimittäin hyvien varusteiden tärkeys. Juoksusta voi saada erilaisia rasitusvammoja puutteellisen tekniikan tai huonojen varusteiden takia. Juoksijan varusteisiin tulisikin kuulua ainakin mukavat urheiluvaatteet ja juoksuun tarkoitetut lenkkitossut. 

Millaiset juoksulenkkarit olisivat juuri minun jalalleni sopivat? Entä mistä voisin saada mukavia ja hengittäviä urheiluvaatteita? Nykyään suuri osa vaatteiden ja kenkien myynnistä on siirtynyt verkkokauppaan. Omiin tarpeisiin sopivan verkkokaupan valitseminen voi olla vaikeaa. Nykyään on monia tiettyyn urheilulajiin erikoistuneita verkkokauppoja, kuten ainoastaan juoksuvälineitä myyviä verkkokauppoja. Mutta mistä tiedän onko löytämäni verkkokauppa luotettava? Entä millainen asiakaspalvelu verkkokaupalla on, jos kohtaan ongelmia? Kauanko joudun odottamaan tuotteideni saapumista?

Yksi juoksuun erikoistunut verkkokauppa on RunnerInn. Parhain tapa löytää vastaukset yllämainittuihin kysymyksiin on lukea RunnerInnin oikeiden asiakkaiden jättämiä arvosteluja. Luettuasi RunnerInnin arvosteluja voit itse päättää, olisiko RunnerInn sopiva verkkokauppa juuri sinun urheiluvaate ja juoksukenkä ostoksillesi.

Mikä on RunnerInn?
RunnerInn on osa TradeInniä, joka omistaa 15 eri urheilulajeihin erikoistunutta verkkokauppaa. TradeInn myy 1500 eri merkin tuotteita verkkokaupoissaan. TradeInn toimittaa tuotteitaan yli 200 maahan ja tilauksia lähetetään päivässä kuljetukseen noin 10 000. TradeInn on espanjalainen yritys, jonka päävarasto on 15.600 neliömetrin kokoinen. TradeInnillä on yli 200 työntekijää ja työntekijöillä on oma Triathlon joukkue. Yritys tukee muutamia espanjalaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, esimerkiksi Oxfam-järjestöä. 

Millainen verkkokauppa RunnerInn on?
Verkkokaupan etusivulla esitellään RunnerInnin valikoimaa, kuten verkkokaupan tarjoamia tuotemerkkejä. Etusivulla esitellään myös tämän hetken myydyimpiä tuotteita. Tämän lisäksi etusivulla on lyhyt kuvaus RunnerInnistä verkkokauppana. Verkkokaupassa voi navigoida kahdella eri tavalla; tuotemerkin tai tuotekategorian perusteella. Tuotekategorioita ovat esimerkiksi naisten vaatteet ja miesten vaatteet. Verkkokaupasta löytyy kattava Usein kysyttyjen kysymysten-osio, josta voi löytää vastauksen esimerkiksi toimitusta koskeviin kysymyksiin. RunnerInnin toimitusaika riippuu kuljetusyrityksestä ja siitä, onko tuotetta valmiina päävarastolla. Arvioidun toimitusajan ja toimituksen hinnan näkee verkkokaupassa kun lisää valitun tuotteen ostoskoriin. Verkkokauppaan on myös mahdollista rekisteröityä, jolloin saat käyttöösi oman tilin. Omalta tililtä näet kaikkien tilaustesi tiedot. Tilauksesta lähetetään myös tilausvahvistus sähköpostilla. RunnerInnissä voi maksaa tilauksen monilla eri maksutavoilla, kuten Paypalilla ja luottokortilla. RunnerInniä voi seurata suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. 

Kehuja, valituksia ja vinkkejä RunnerInn: 
Oletko ostanut tuotteen RunnerInnistä? Millainen kokemuksesi oli asiakaspalvelusta? Entä toimituksesta? Pitivätkö annetut toimitusajat paikkaansa? Oliko kokemuksessasi jotain ongelmia? Saitko mahdollisesti väärän tai vioittuneen tuotteen? Miten asiakaspalvelu auttoi sinua ongelmasi kanssa? Entä mihin olit mahdollisesti tyytyväinen?  

Kerro meille kokemuksesi RunnerInnistä. Voit kertoa koko kokemuksesi tai vain osan, jos et halua jakaa kaikkea. Kertomalla kokemuksesi RunnerInnistä kerrot uusille asiakkaille mitä he voivat odottaa tältä yritykseltä.  

Onko RunnerInn sinun tarpeisiisi sopiva verkkokauppa? Selvitä lukemalla RunnerInnin aikaisempien asiakkaiden kokemuksia tuotteista, toimituksesta ja muista askarruttavista asioista.