BikeInn

Kaikki arvostelut

BikeInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

BikeInn

Pohjoismaat ovat tunnettuja painopisteestään pyöräilyssä. Siinä, missä vaikkapa Yhdysvalloissa paikasta toiseen liikutaan pääasiassa henkilöautolla, on Suomessa viime vuosikymmeninä pyritty varmistamaan toimiva julkinen liikenne ja mukavat pyörätiet.
Vaikka maamme omaakin tämän vuoksi harrastukselle erinomaisesti soveltuvat reitit, ei pyöräily silti ole mieluisaa ilman mukavia varusteita. Niin kilpa-ajoja kuin työmatkaakin varten on kannattavaa hankkia kerralla laadukas pyörä ja varusteet.
Tässä apuna ovat netin lukuisat pyöräilyvarusteiden nettikaupat, joihin lukeutuu muun muassa espanjalaisperusteinen BikeInn. Millaista sivulta tilaaminen on? Liittyykö siihen jotain yllättäviä maksuja? Ovatko tuotteet yhtä laadukkaita, kuin kaupassa annetaan ymmärtää? Vastauksia näihin ja muihin mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin saat asiakkaiden itse kirjoittamista kokemuksista.

Tietoa BikeInn -yrityksestä
BikeInn on yksi espanjalaisyrittäjä Dídac Leen vuonna 1998 perustaman vesiurheilutarvikkeiden verkkokauppa DiveInnin laajentumista seuranneista nettikaupoista. Nykyistä kauppojen verkostoa kutsutaan TradeInniksi, joka myy urheilutarvikkeita niin vaellusta, juoksua kuin ekstreme-lajejakin varten. Eri lajeihin erikoistuneita verkkokauppoja on 15, ja ne käsittelevät päivittäin noin 18 000 verkkotilausta. Verkosto työllistää 200 työntekijää ja sen paketit postittuvat yli 200 eri maahan.
BikeInnin maksutapoja ovat PayPal, luottokortti ja DIRECTebanking, joista kaikki turvattu Adyenilla. Luottokortilla tehtävissä verkkokauppaostoksissa hyödynnetään SSL-salausprotokollaa. 
Lisätietoa tilauksiin, maksamiseen ja muihin käytäntöihin liittyen löytää sivuston ala- ja yläosista löytyvien ”Ohje ja ota yhteyttä”- sekä ”Ota meihin yhteyttä” -painikkeiden kautta. Niistä asiakas ohjautuu välilehdelle, jossa on listattu usein kysytyt kysymykset sekä kuvakkeet esimerkiksi palautuksia, omaa tiliä ja yhteydenottoa varten. Klikkaamalla ”Ota meihin yhteyttä” ja valitsemalla, onko tilaamassa vaiko jo tilannut, näytetään asiakkaalle tiedot Chat-palvelua, asiakaspalvelun numeroa ja yhteydenottolomakkeen täyttöä varten.

BikeInn palvelutarjonta
BikeInnin valikoimasta löytyy laaja valikoima polkupyöräilyn johtavia brändejä, joihin kuuluvat muun muassa Specialized, Garmin, Shimano, POC ja Sram. Omien lempimerkkien haku onnistuu helposti sivuston alaosasta löytyvien kategorioiden kautta, jossa tuotteet on järjestelty myös eri varustetyyppien mukaan.
Yksittäisten tuotteiden laadun tutkimisessa apuna ovat niitä klikkaamalla ja alas selaamalla löytyvät asiakkaiden itsensä jättämät arviot. Niitä voi löytää useilla eri kielillä ja eri nimisten ihmisten kirjoittamina. Joistakin arvosteluista voi olla apua myös tuotteiden käytön opettelussa, sillä niistä löytyy toisinaan sivuston asiantuntijoiden vastauksia muun muassa ominaisuuksiin, käyttöön ja huoltoon liittyviin kysymyksiin.
Verkkokauppa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilin luontiin, ja tällöin asiakas voi nähdä samasta paikasta kaikki tilaukset, asiakaspalvelun kanssa käydyn yhteydenpidon, uutiskirjeiden tilaukseen tehdyt valinnat sekä ostettujen tuotteiden arvostelusta ansaitut CoINNsit.
Yritykseltä löytyvät Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilit, joilla kerrotaan muun muassa uusista innovaatioista, kampanjoista sekä eri kisojen voittajista. Nettikauppojen verkosto Tradeinnin sivuilta löytyy myös ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevä blogi, jonka sisältöä voi lukea viidellä eri kielellä. Jos DiveInnin tai minkään muun verkoston kaupan tarjontaa tahtoo selata mobiililaitteella, on tähän saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta ilmaiseksi ladattava TradeInn-mobiilisovellus.
TradeInn pyörittää verkkokauppaan keskittyvän liiketoimintansa lisäksi triathlon-klubi Triatlo Girona Costa Bravaa (TGCBINN), johon on liittynyt yli 180 urheilijaa. Lisätietoja klubin toiminnasta voi löytää espanjan kielellä sen kotiosoitteesta tgcbinn.com.

Valitukset, kiitokset ja vinkit BikeInnin toimintaan liittyen
Tilasitko itse työmatkoilla tai pyöräilyharrastuksessa tarvitsemasi varusteet BikeInniltä? Oliko sivulta löytyneistä tuotekohtaisista arvosteluista hyötyä ostopäätöksen tekemisessä? Sivusto, joka jakaa avoimesti asiakkaidensa sensuroimattomat mielipiteet uusien ostajien eduksi on taatusti monia muita alan toimijoita luotettavampi.
Miten näet sivuston yleisesti vertautuvan muuhun alan tarjontaan? Olit sitten kilpapyöräilyn ammattilainen tai vasta ensimmäisen kunnon pyöräsi hankkinut, on arvostelusta suuri apu muille kaltaisillesi kuluttajille.