Spartoo

Kaikki arvostelut

Spartoo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Spartoo

Kukapa meistä ei rakastaisi shoppailla uusia kenkiä! Etsitpä sitten korkokenkiä juhliin tai kävelykenkiä arkeen, uudet kengät piristävät sekä asua että mielialaa. Jokainen shoppailusta kiinnostunut tietää toki, että nykyään tarjolla hurjan paljon eri vaihtoehtoja kenkien shoppailuun verkossa. Oletko jo kuullut Spartoosta? Se on yksi netin lukuisista kenkiä myyvistä verkkokaupoista. Tältä sivulta löydät lisätietoja yrityksestä ja voit lisäksi lukea muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluja, vinkkejä ja kommentteja. Niistä on varmasti sinulle apua ostopäätöstä tehdessäsi. Sillä kukapa meistä haluaisi ostaa sikaa säkissä!

Esittelyssä Spartoo
Spartoo on verkossa toimiva kenkäkauppa. Yritys perustettiin vuonna 2006 ja sen päämaja sijaitsee Grenoblessa Ranskassa. Yrityksen perustivat kolme ystävästä: Boris Saragaglia, Jérémie Touchard ja Paul Lorne. Nykyään Spartoo toimii yli 25 eri maassa ja sillä on yli miljoonan kenkäparin varasto ja 30 000 neliömetrin edestä varastotilaa. Sivustolla vierailee 14 miljoonaa kävijää joka kuukausi. Spartoolla on takanaan 17 miljoonan euron rahoitus eurooppalaisilta ja yhdysvaltalaisilta sijoittajilta.

Spartoon tuotevalikoima
Spartoo myy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Valikoimasta löytyy yli 3 500 eri tuotemerkkiä ja 30 000 eri mallia. Naisille Spartoo tarjoaa muun muassa sandaaleja, korkokenkiä, ballerinoja, tennareita ja urheilukenkiä. Miesten valikoimasta löytyy avokkaita, sandaaleita, tennareita ja niin edelleen. Spartoo myy myös työ- ja turvakenkiä. Tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Aldo, Converse, Clarks, Adidas, Vans ja monet muut. Kenkien lisäksi verkkokaupan valikoimasta löytyy myös vaatteita, mekoista collegeihin ja takeista alusvaatteisiin. 

Tilaukset ja toimitus
Voit tilata Spartoon kenkiä yrityksen suomenkielisestä verkkokaupasta. Maksutapoina verkkokaupassa käyvät Visa ja Mastercard-kortit, PayPal, verkkomaksut, pankkisiirto ja Klarna-lasku. Voit halutessasi maksaa tilauksesi kortilla kolmessa erässä. Lisäksi tilauksen voi maksaa toimituksen yhteydessä, mutta tällöin veloitetaan lisämaksu. Spartoo tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksille, jotka toimitetaan Mypack-noutopisteisiin. Tällöin toimitusaika on noin 6 - 8 arkipäivää. Nopeammista, maksullisista toimituksista vastaa UPS, jonka pika-toimitusaika on 1 - 2 arkipäivää ja standarditoimitusaika on 5 - 6 arkipäivää. 

Palautukset 
Spartoon tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja yhteistyökumppaneiden tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusaika lasketaan siitä päivästä, jona olet vastaanottanut tilauksen. Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee tehdä palautuspyyntö kirjautumalla tilillesi Spartoon sivuston kautta. Palautettavan tuotteen pitää olla uuden veroinen ja se pitää palauttaa alkuperäisessä laatikossa ja muovissa. Kun Spartoo on vastaanottanut ja käsitellyt palautuksen, hyvitys maksetaan alunperin käytetyn maksutavan mukaisesti. Spartoon omien tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Yhteistyötuotteilla puolestaan on omat toimitus- ja palautusehtonsa. Muista noudattaa Spartoon palautusohjeita huolellisesti, jotta hyvityksen maksaminen ei viivästy ja palautuksesi käsitellään mahdollisimman nopeasti.

Asiakaspalvelu
Haluatko kysyä Spartoolta kysymyksen tai antaa palautetta? Tavoitat asiakaspalvelun pääasiassa puhelimitse. Lisäksi saat Spartoolta tilausta tehdessäsi käyttäjätilin, jonka kautta voit tarkastella tilaustasi ja kysyä kysymyksiä. Voit myös seurata Spartoota somessa. Yrityksellä on tili Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Lisäksi Spartoolla on oma uutiskirje, jonka postituslistalle voi liittyä yrityksen verkkosivujen kautta.

Spartoo - Arvosteluja, kokemuksia ja vinkkejä
Spartoon valikoimasta löytyy kenkkiä (ja vaatteita!) joka lähtöön. Mutta ovatko kengät laadukkaita ja hintansa arvoisia? Entä miten on laita Spartoon oma palvelun kohdalla? Toimiiko verkkokauppa niin kuin pitääkin? Onko maksaminen verkkokaupan kautta turvallista ja kulkevatko toimitukset ajallaan? Kukaan ei osaa vastata näihin kysymyksiin yhtä hyvin kuin Spartoon omat asiakkaat! Jos siis olet joskus tilannut Spartoon tuotteita, kirjoita arvostelu ja kerro muille käyttäjille rehellinen mielipiteesi Spartoon tuotteista ja palveluista.