Lookfantastic

Kaikki arvostelut

Lookfantastic

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Lookfantastic

Kauneuden tuotteiden tilaaminen verkosta on nykyään helppoa ja Suomeen toimittavia kauneuden verkkokauppoja on useita. Sinun kannattaakin lukea arvosteluja eri kaupoista, jotta tiedät, onko sivu luotettava ja onko sieltä tilaaminen helppoa. Suomiarvostelut -verkkosivuilta löydät useita verkkokauppoja, joista voit lukea muiden kuluttajien kirjottamia arvosteluja ja näin löytää sinulle parhaimman vaihtoehdon.

Mikä Lookfantastic on?
Lookfantastic on isobritannialainen kauneuden verkkokauppa. Se on perustettu vuonna 1996 ja se olikin ensimmäinen kauneuden verkkokauppa Isossa-Britanniassa. Nykyään sen omistaa The Hut Group, joka on isobritannialainen vähittäiskauppatoimija. Lookfantastic on kasvanut paljon viime vuosina ja nykyään se toimii koko Euroopassa. Sieltä voi tilata kauneuden tuotteita myös Suomeen. Lookfantasticin verkkosivuilla myydään useita globaaleja kauneustuotebrändejä. Verkkosivuilta löytyy tuotteita sekä miehille että naisille. Lookfantasticin verkkosivuilla on yli miljoona vierailijaa ympäri maailmaa joka kuukausi. Nykyään, yrityksellä on suomenkielinen sivu ja myös suomenkielinen asiakaspalvelu. Lookfantasticin verkkosivuilta voi tilata kaikkia kauneuteen liittyviä tuotteita kuten meikkituotteita, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita.

Mitä Lookfantasticissa myydään?
Lookfantasticissa myydään kaikenlaisia kauneudentuotteita. Lookfantasticilla on myynnissä yli 600 eri brändiä ja yli 22 000 tuotetta. Lookfantasticin tuotevalikoimaan kuuluu hiustenhoito-, kasvojenhoito-, ihonhoito- ja meikkituotteita. Yritys myy sekä naisille että miehille tarkoitettuja tuotteita. Tuotevalikoima on laaja. Verkkosivuilta voi ostaa niin edullisempia kauneuden brändejä kuten The Ordinary, NYX, Maybelline ja L’oreal tai luksusbrändejä kuten, Estée Lauder, Yves Saint Laurent tai Jimmy Choo. Lisäksi Lookfantasticilla on myös omia vain heidän verkkokaupassaan myytäviä tuotteita kuten Beauty Box, joka sisältää tietyn määrän yllätystuotteita.

Osto tapahtuu lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin, jonka jälkeen sinun tulee siirtyä maksamaan. Maksutapoina Lookfantasticilla käy Paypal, Paytrail, Google Pay, Trustly ja Klarna. Eli voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla esimerkiksi Paytrailin kautta tai voit maksaa tuotteet laskulla Klarnan kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuotteet toimitetaan tyypillisesti 7–9 päivän kuluessa. Voit valita toimitukseksi joko normaalitoimituksen, pikatoimituksen tai kotiinkuljetuksen.

Voit myös halutessasi tehdä Lookfantasticin verkkosivuille tilin. Tilin kautta voit saada alennuksia ja löydät aiemmat tilauksesi verkkosivuilta omat tilaukset -kohdasta.

Lookfantasticin toimitus- ja palautusehdot
Lookfantasticin tilaukset toimitetaan EU:n sisältä, joten et joudu maksamaan vero- tai tullimaksuja. Voit oston yhteydessä valita kolmesta eri toimitusvaihtoehdosta: normaali toimitus, pikatoimitus tai kotiinkuljetus. Normaalitoimitus toimitetaan 7–9 päivän kuluessa, kun taas pikatoimituksella saat tuotteet 1-2 päivän kuluessa. Toimituksia ei kuitenkaan tehdä juhlapyhinä tai viikonloppuisin. Kotiinkuljetuksella paketti tulee sinulle kotiin ja arvioidun toimitusajan näet tilatessa. Suomeen tilatessa toimitusvaihtoehdoista edullisin on normaalitoimitus ja kallein on pikatoimitus. Kuitenkin, mikäli tilauksesi ylittää tietyn minimisumman, voit saada toimituksen veloituksetta. Minimisumman näät Lookfantasticin verkkosivuilta.

Kaikki Lookfantasticilta tilatut tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta kuluttajasuojalain mukaisesti. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, sinun tulee ottaa yhteyttä Lookfantasticin asiakaspalveluun. Saat asiakaspalvelusta palautusnumeron, jonka avulla voit postittaa tuotteet takaisin. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäispakkauksessa. Kun palautettava tuote tai tuotteet saapuvat takaisin yritykselle, he hyvittävät sinulle tuotteen hinnan sekä toimituskulut. Yleensä palautuksen käsittelyssä kestää 7–30 päivää. Rahat palautetaan samalle maksutavalle, jota käytit tilausta tehdessä.

Kokemuksia Lookfantasticilta tilaamisesta
Oletko tilannut kauneudentuotteita Lookfantasticin verkkokaupasta? Haluaisimme kuulla, minkälainen kokemuksesi oli. Löysitkö etsimäsi tuotteet heidän valikoimastaan helposti? Onnistuiko tilaus vaivatta vai tapahtuiko jotain yllättävää? Jos palautit tuotteen, saitko rahapalautuksen tilillesi ajallaan ja oliko palautus helppo tehdä? Kirjoita arvostelu Lookfantasticista ja kerro meille kokemuksestasi!

Mietitkö Lookfantasticilta tilaamista? Lue muiden kuluttajien kokemuksia Lookfantasticin verkkokaupasta Suomiarvostelut -verkkosivuilta.