New Balance

Kaikki arvostelut

New Balance

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

New Balance

Urheilu on yksi niistä toiminnoista, jotka vaativat erityisiä varusteita ja vaatteita. Urheilutoimintaan ei voi osallistua millä tahansa vaatteilla. Urheilusta nauttii parhaiten, kun käytössä on oikeat urheiluvaatteet. Oikeissa urheiluvaatteissa on myös mukavampaa ja vapaampaa. New Balance on yksi yrityksistä, jotka tarjoavat urheilu- ja vapaa-ajan varusteita. Sinun tulisi kuitenkin lukea New Balancen arvostelut täältä saadaksesi tietää, ovatko ne olleet tehokkaita oikeiden urheiluvarusteiden tarjoamisessa.

Tietoja New Balance
New Balance perustettiin vuonna 1906 William J. Rileyn toimesta liikkeeksi, joka keskittyi ortopedisten tuotteiden ja jalkatuet myyntiin. Se on monikansallinen yritys, jonka kotipaikka on Bostonissa, Massachusettsissa. Se väittää olevansa yksi maailman suurimmista jalkineiden ja vaatteiden verkkokaupoista. Niiden tavoitteena on rakentaa maailmanlaajuisia tuotemerkkejä, joista urheilijat, työntekijät ja yhteisöt ovat ylpeitä. Yrityksellä on viisi tehdasta Uudessa Englannissa ja yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se työllistää yli 4 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Ne ovat sitoutuneet osoittamaan vastuullista johtajuutta. New Balancen tehtävänä on auttaa urheilijoita heidän tavoitteissaan, olipa kyse sitten ammattiurheilijoiden auttamisesta ennätysten ja mitalien saavuttamisessa tai tavallisten urheilijoiden kannustamisesta saavuttamaan uusi ennätys, juoksemaan ensimmäinen 5 km tai vain elämään terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa. New Balancen tuotteet ovat yhdistelmä toimivuutta ja muotia, ja ne tarjoavat sinulle tarvitsemasi suorituskykyisen teknologian ja haluamasi tyylin. New Balance n työntekijät ympäri maailmaa toteuttavat nämä tavoitteet korkeatasoisten taitojensa ja luovuutensa avulla. Vaikka New Balance tarjoaa markkinoiden parhaita tuotteita, New Balance on myös yhtä sitoutuneita antamaan takaisin. Samalla kun New Balance pyrkii menestymään, he haluavat uskoa, että myös muilla on sama mahdollisuus.

Tuotteet New Balance
Vuodesta 1906 lähtien itsenäisenä toimijana yritys on antanut ihmisille voimavaroja urheilun ja käsityötaidon avulla ja luoneet myönteistä muutosta yhteisöihin eri puolilla maailmaa. Suorituskyvyn ei pitäisi pysähtyä jalkoihin. Miesten kuntoiluvaatteet täydentävät täydellisesti suorituskykyisiä urheilu-, harjoittelu- tai juoksukenkiä. New Balance -vaatteet miehille on suunniteltu liikkumaan kanssasi ja suojaamaan sinua elementeiltä. Miesten urheiluvaatteet takista tekniseen t-paitaan ja shortseihin auttavat pitämään olosi mukavana koko harjoittelun ajan. Heidän tuotteisiinsa kuuluvat miesten ja naisten vaatteet, kuten takit, liivit, hupparit, collegepaidat, pitkähihaiset paidat; miesten ja naisten kengät, kuten saappaat, sandaalit, työkengät, hiljattain alennetut kengät; poikien ja tyttöjen vaatteet, kuten pohjat, sukat, asusteet, laukut; vapaa-ajan urheiluvälineet, urheiluvälineet, urheiluvaatteet jne. Miesten ja naisten kokojen välillä on noin 1,5 kokoa eroa. Esimerkiksi miesten koko 7 vastaa suunnilleen naisten kokoa 8,5. Leveys pysyy kuitenkin samana muuntamisen aikana: jos käytät naisten D-leveyttä, käytät myös miesten D-leveyttä. Tässä taulukossa esitetään kokomuunnokset naisten ja miesten kenkien välillä. Useimmissa malleissa pienin tarjottu miesten koko on 5,5. New Balance tarjoaa useita eri leveyksiä, jotta he voivat parhaiten vastata jokaisen tarpeisiin. Leveydet ovat seuraavat: Miesten X-Narrow Narrow Medium/Standard Wide X-Wide XX-Wide. Miesten X-Narrow Narrow Medium/Standard Wide X-Wide XX-Wide. Leveyksien välillä on eroa ja 4E- ja 6E-leveyksien välillä on 3/8" ero. On tärkeää huomata, että tämä on suurin mahdollinen leveysero, ja se esiintyy jalkapallon kohdalla. Näin ollen ero on pienempi kengän kärjen ja kantapään suuntaan. Huomaa, että saatavilla olevat leveydet vaihtelevat mallinumeron mukaan.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä New Balancelle
Jos olet käyttänyt New Balance -tuotteita aiemmin, jätä ystävällisesti arvostelu. Miten arvioisit heidän tuotteidensa laatua? Miten arvioisit heidän asiakaspalveluaan? Suosittelisitko New Balancea muille? Jaa kokemuksia New Balancesta ja auta muita ostopäätöksessä.