Reebok

Kaikki arvostelut

Reebok

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Reebok

Tekeekö sinun päivittää urheiluvaatteet kansainvälisesti tunnetun tuotemerkin tuotteilla? Aloititko juoksuharrastuksen, mutta et tiedä, mistä löytyisi sitä varten juuri oikeat vaatteet ja kengät.  Reebook voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Reebookista
Reebok International Limited on amerikkalainen jalkine- ja vaatetusyritys, joka on perustettu Boltoniin (Suur-Manchester) ja joka sijaitsee Bostonissa (Massachusetts). Vuodesta 2005 lähtien yhtiö on ollut saksalaisen urheilutarvikeyrityksen Adidaksen tytäryhtiö. Reebok tuottaa ja jakelee kuntoilu-, juoksu- ja CrossFit-urheiluvaatteita, mukaan lukien vaatteet ja jalkineet. Se on Ultimate Fighting Championship (UFC), CrossFit ja Spartan Race virallinen jalkineiden ja vaatteiden sponsori. Vuonna 1958 Reebok perustettiin yrityksenä J.W. Fosterin ja sen poikien toimesta, mutta varsinaisesti yritys perustettu vuonna 1895 Boltonissa, Lancashiressa, Englannissa. Vuodesta 1958 vuoteen 1986 kaikissa Reebokin vaatteissa oli Ison-Britannian lippu, joka ilmaisi yrityksen brittiläisen alkuperää. Yhtiön maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Bostonissa, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa, ja alueelliset toimistot Amsterdamissa, Montrealissa, Hongkongissa ja Mexico Cityssä. Elokuussa 2005 Adidas osti Reebokin tytäryhtiöksi, joka yhdisti kaksi suurinta urheiluharrastusyritystä, mutta ylläpitää toimintaa erillisillä tuotenimillä.  Adidas osti kaikki ulkona olevat Reebok-osakkeet ja suoritti kaupan, jonka arvo oli 3,8 miljardia dollaria. Yrityskaupan jälkeen Adidas korvasi Reebokin NBA:n virallisena urheiluasujen toimittajana vuonna 2006 11 vuoden sopimuksella, joka sisältää WNBA- ja replica-pelipaidat sekä lämmittelyvarusteet.

 

Reebokin tuotteet ja palvelut
Reebok suunnittelee, valmistaa, jakelee ja myy kuntoilu-, juoksu- ja CrossFit-urheiluvaatteita, mukaan lukien vaatteet ja jalkineet. Vaatevalikoimaan kuuluu muun muassa t-paitoja, huppareita ja housuja. Tuotemerkki on myös tehnyt yhteistyötä muiden yritysten kanssa kuntolaitteiden ja treenien tuottamiseksi.Yritys on julkaissut lukuisia merkittäviä jalkineita, mukaan lukien vuonna 1982 käyttöönotettu Reebok Freestyle, joka on valmistettu ja markkinoitu  naisille. Vuonna 1984 kengän osuus Reebokin myynnistä oli yli puolet. 1980-luvulta 1990-luvun alkuun suuntautuneen aerobic-trendin seurauksena Reebok julkaisi myös Reebok Step -nimisen harjoitteluohjelman vuodesta 1989. Tuotemerkki esitteli myös yhden heidän tunnetuimmista kengistään, The Reebok Pump. Jalkineiden kokoelma julkaistiin miesten koripallokenkinä, ja se oli maailman ensimmäinen täysin säädettävä istuvuus, jota ohjataan manuaalisella ilmanjaolla. Vuonna 2010 Reebook julkaisi Reebok Zig -urheilukenkätekniikan ja kenkämalliston siksak-vaahtopohjat.  Reebok Nano julkaistiin vuonna 2011 ja se on ensimmäinen virallinen CrossFit-kenkä.  Yritys on myös tehnyt yhteistyötä Les Millsin ja CrossFitin kanssa tuottaakseen enemmän kuntoiluvaatteita, jalkineita ja treeneihin liittyviä tuotteita. Reebok julkaisi Z-sarjan vaahtomuovin, joka on tiheän välipohjan ja ulkopohjan yhdistelmä, joten vaahto on pehmustettu, mutta ei kulu. Vaahto debytoitiin ZQuick TR:ssä Reebokin uuden delta-logon kanssa vuonna 2014. Reebook tarjoaa myös uutiskirjeen, kun antaa oman sähköpostiosoitteensa, jonka avulla on mahdollista muun muassa saada tarjouksia ja alennuksia monista eri tuotteista. Reebookissa on selkeät valikot, joiden kautta pystyy selaamaan tuotteita, ja tuotteiden kohdalla voi usein valita värin ja koon suhteen, sekä alla löytyy käyttäjäarvioita itse tuotteesta.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Reebookista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.