Skechers

Kaikki arvostelut

Skechers

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Skechers

Kenkiä ei voi olla liikaa, vai voiko? Kenkiä tarvitsee moneen tarkoitukseen ja ne myös kuluvat käytössä. Kenkäbrändejä on useita. Yksi niistä on yhdysvaltalainen Skechers. Kiinnostaako sinua tietää, onko Skechers luotettava yritys? Toimittaako Skechers Suomeen? Mitä toimitus maksaa ja kauanko toimitus kestää? Mitä kenkiä Skechers myy? Lue Suomiarvostelut -sivuilta muiden kuluttajien arvosteluja Skechersistä ja heidän verkkokaupastaan niin selvität, onko tämä oikea yritys sinulle, kun mietit kenkien ostoa.
 
Mikä Skechers on?
Skechers on yhdysvaltalainen kenkäbrändi. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla, Kaliforniassa. Yritys perustettiin vuonna 1992 Robert Greenbergin toimesta. Hänen tavoitteenaan oli luoda kasuaaleja kenkiä. Skechersin ensimmäiset tuotteet olivatkin saappaat ja skeittikengät. Nykyään Skechersin kenkävalikoima on kuitenkin laajempi ja valikoimasta löytyy myös urheiluun tarkoitettuja kenkiä, kuin myös kasuaaleja kenkiä. Skechers on yksi Yhdysvaltojen suurimmista kenkäbrändeistä. Skechers on julkinen osakeyhtiö ja se on osa New Yorkin pörssiä. Yritys toimii kansainvälisesti ja Skechersillä onkin esimerkiksi Pohjoismaissa yli 50 myymälää oman verkkokauppansa lisäksi.
 
Mitä tuotteita Skechers myy?
Skecers on kenkäbrändi, joka siis suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia kenkiä. Skechersin valikoimasta löytyy niin kasuaaleja kenkiä kuin myös urheilukenkiä. Heidän verkkokaupassaan myydään kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Merkiltä löytyykin kenkiä monessa eri kategoriassa: nilkkureita, veden kestäviä kenkiä, urheilukenkiä, tukevia kenkiä ja sandaaleja. Lisäksi, verkkokaupassa myydään myös asusteita. Esimerkiksi valikoimassa on erilaisia kenkien hoitoaineita. Laadukkaita kenkiä tulisikin huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät hyvänä mahdollisimman pitkään. Mikäli kengät haisevat, niihin voi myös käyttää esimerkiksi hajunpoistajaa.
 
Skechersistä ostettujen tuotteiden osto, toimitus ja palautus
Skechersin kenkiä voi ostaa suoraan heidän verkkokaupastaan tai myös kivijalkamyymälöistä, joissa myydään Skechers -merkin kenkiä. Tuotteita voi selata kategorioittain tai etsiä hakusanalla. Kategorioita löytyy niin kengän tyypin, kengän tarkoituksen ja sen kokoelman mukaan. Voit siis esimerkiksi etsiä erikseen Golf -kenkiä, tai sitten vaikka vain sandaaleja. Verkkosivuilla sinun on mahdollista myös suodattaa tuloksia esimerkiksi koon tai värin mukaan.
 
Kun olet löytänyt etsimäsi tuotteen, voit lisätä sen ostoskoriin ja siirtyä kassalle. Skechersin verkkokaupassa maksutapoina käy esimerkiksi Visa tai MasterCard luottokortit, Trustlyn maksutavat tai MobilePay. Maksettuasi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Toimituskulut ovat 10€, mutta Skechers tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 99€ tilauksille. Oston käsittely kestää noin 1-2 päivää ja siitä toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Postin kautta voit valita haluatko kengät toimitettuna kotiin vai postitoimipisteeseen.
 
Mikäli et ole tyytyväinen ostamiisi kenkiin tai tajuat, että ne ovat väärän kokoiset, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet.  Skechersin palautusaika on 14 päivää kuluttajansuojalain mukaisesti. Palautuksen hinta on 10 euroa, joka vähennetään sinulle hyvitettävästä summasta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja hintalapun on oltava paikoillaan. Paketissa tulee palautustarra, jonka avulla voit palatuttaa tuotteet postin kautta takaisin Skechersille.
 
Kokemuksia, kritiikkiä ja kehuja Skechersistä
Oletko tilannut Skechersin verkkokaupasta kenkiä? Haluaisimme kuulla, oliko kokemus sellainen kuin odotit. Onko Skechersillä hyvä valikoima sinua kiinnostavia kenkiä? Oliko osto helppo tehdä ja sujuiko maksu luotettavasti? Tuliko toimitus ajallaan? Entä jouduitko palauttamaan tuotteita, miten se meni? Kerro meille kokemuksesi, arvostelusi tai vapaa sanasi Skechersistä! Haluamme jakaa sinun kokemuksesi Skechersistä, jotta muut voivat joko välttää hutiostoksen tai varmistua, että yritys ja heidän verkkokauppansa on luotettava.
 
Harkitsetko Skechersin verkkokaupasta ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä tilata.