Adidas

Kaikki arvostelut

Adidas

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Adidas

Arvostelut Adidaksesta
Kiinnostaako aloittaa uusi urheiluharrastus, mutta tarvitset sitä varten uusia urheiluvaatteita. Haluatko päivittää jalkineesi ja haluat laatua tunnetulta valmistajalta? Vai onko ikävä jo kolmea raitaa jossakin vaatteessa?  Adidas tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, jolloin voit arvioimaan vastaako tämä tarpeisiisi ja täyttääkö se odotuksesi.

 

Adidaksesta 

Adidas on monikansallinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Herzogenaurachissa, Saksassa. Yritys valmistaa ja suunnittelee kenkiä, vaatteita ja asusteita. Se on suurin urheiluvaatteiden valmistaja Euroopassa ja toiseksi suurin maailmassa Niken jälkeen. Se on holdingyhtiö Adidas-konsernille. Adidaksen vuoden 2018 liikevaihto oli 21,915 miljardia euroa. Adolf Dassler perusti yrityksen äitinsä talossa. Yritykseen liittyi myös hänen vanhempi veljensä Rudolf vuonna 1924 nimellä Dasslerin veljesten Kenkätehdas. Dassler auttoi naulattujen juoksukenkien (piikkien) kehittämisessä useita urheilutapahtumia varten. Piikikkäiden urheilujalkineiden laadun parantamiseksi hän siirtyi raskasmetallisista piikeistä kankaan ja kumin hyödyntämiseen. Dassler vakuutti yhdysvaltalaisen pikajuoksijanJesse Owensin käyttämään käsintehtyjä piikkejään vuoden 1936 kesäolympialaisissa. Vuonna 1949 veljien välisten suhteiden hajoamisen jälkeen Adolf perusti Adidaksen, ja Rudolf perusti Puman, josta tuli Adidakselle kilpailija. Adidaksen logo on kolme raitaa, jota käytetään yrityksen vaate- ja kenkämalleissa markkinoinnin apuna. Adidas osti kyseisen logon vuonna 1952 suomalaiselta urheiluyhtiö Karhu Sportsilta 1600 eurolla ja kahdella pullolla viskiä. Siitä tuli lopulta niin menestyvä, että Dassler kuvasi Adidasta "kolmiraitaiseksi" yritykseksi.

 

Adidaksen tuotteet ja palvelut

Adidaksen verkkokauppa monikansallisena ja lähes satavuotiaana seurailee myytäviään tuotteita eli on valkoinen ja selkeä. Verkkokauppa tarjoaa uutiskirjeen ja kategoriat ovat seuraavat: miehet, naiset, lapset, urheilu, tuotemerkit ja kokoelmat eli esimerkiksi Stars Wars teeman mukaan tehdyt urheilujalkineet. Miehille sekä naisille löytyy kenkiä, vaatteita, lisätarvikkeita ja urheiluun liittyviä vaatteita ja jalkineita. Periaatteessa kaikki tunnetuimmat urheilulajit ja urheiluvaatteet ovat edustettuina tässä verkkokaupassa tenniksestä jalkapalloon. Lisäksi ympäristötietoisuus on nostettu esille Adidaksen tarjotessa vielä erillistä tuotekategoriaa kierrätetystä muovista ja muusta muovijätteestä tehtyihin vaatteisiin. Tuotesuodattimien avulla vaatteet voidaan vielä lajitella koon, värin, sukupuolen, brändin, kokoelman tai alennuksen perusteella. Adidas tarjoaa myös mobiilisovelluksia ladattavaksi puhelimeen, kuten esimerkiksi treenisovelluksen, jolla voi treenata tiettyjä lihasryhmiä tai juoksusovelluksen, jolla voi luoda omia reittejään ja haastaa muita samaan. Adidas tarjoaa myös säännöllisesti päivitettävän blogin monilla erilaisilla blogikirjoituksillaan, kuten, mitä ei kannata tehdä aamuisin herätessä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Adidaksesta

Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait tarvittavat urheiluvaatteet ja kengät? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.