SuomiArvostelut

  Arvostelut Nike

  Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittelevat monet tahot – niin hyvät kuin pahatkin. Keinotekoisesti niin henkistä kuin fyysistä terveyttä pyritään edistämään esimerkiksi erilaisin lääkityksin, vaikka jo vain liikunnalla voi edesauttaa omaa mielenterveyttä, vastustuskykyä ja yleistä terveyttä hyvin tehokkaasti.
  Liikunta innostaa paremmin, kun käytössä on esteettisesti miellyttävät ja mukavat varusteet. Eri vaihtoehtojen vertailu ja tarkastelu onnistuu nykypäivänä vaikka omalta kotisohvalta käsin. Urheiluvaatteiden valmistajista ehkäpä tunnetuin on Nike. Miten sen tuotteiden osto onnistuu yrityksen omien sivujen kautta? Ovatko toimitusajat kohtuullisia? Miten hyvin nettisivuilta löytyvät tuotekuvaukset vastaavat todellisuutta? Tämän ja paljon muuta saat tietää asiakkaiden laatimia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Nike -yrityksestä

  Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen urheilujalkineiden ja -vaatteiden myyjä. Se on maailman suurin urheiluvaatteiden, -tarvikkeiden ja -kenkien valmistaja, kun mittana käytetään liikevaihtoa; vuonna 2019 tämä oli n. 39 miljardia Yhdysvaltain dollaria (vrt. Adidas 25 mrd. ja Puma 5 mrd.). Yhtiö työllistää noin 70 000 työntekijää ja sen nimi on lähtöisin antiikin Kreikan mytologiassa kuvaillusta voiton jumalatarNikestä.
  Yhtiö on noussut maailman tietoisuuteen muun muassa erilaisilla suuren budjetin kampanjoillaan, joihin ovat kuuluneet mainokset televisiossa, sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa urheilutapahtumissa. Nike sponsoroi monia huippu-urheilijoita, joiden vaatteissa nähdäänkin usein yhtiön rekisteröimät ”Just Do It”-iskulauseet ja Swoosh-logot. Yritys markkinoi tuotteitaan niin Niken että myös muiden sen omistamien tavaramerkkien, kuten Air Jordanin, Air Maxin sekä Conversen nimien alla.

  Verkkokauppa.com Q4’20: Tavoitteet miljardissa

  Nike palvelutarjonta

  Niken valmistamat päätuotteet ovat tyyliltään sporttisia, urheiluun ja vapaa-aikaan tarkoitetuja vaatteita. Merkki ehkä tunnetaankin parhaiten juoksukengistään. Huppareiden ja t-paitojen lisäksi merkin valikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi poolopaidat, shortsit ja mekot. Niken jälleenmyyjiä ovat oikeastaan mitkä tahansa urheilu- ja vaateliikkeet, joiden lisäksi merkin tuotteita voi ostaa sen omasta nettikaupasta.
  Verkkokaupassa vaatteita voi selata kätevästi etusivua alas kelaamalla tai näkymän yläreunasta löytyvien pudotusvalikkojen kautta. Niistä vaatteita voi tarkastella tyypin (paidat, kengät), trendien ja urheilulajien mukaan. Nike valmistaa vaatteita ja tarvikkeita monia eri urheilulajeja varten, ja sivuilta löytävätkin tarvitsemansa niin golffarit, koripalloilijat kuin juoksijatkin.
  Tuotteeseen klikattuaan asiakkaalle avautuu näkymä, josta tämä näkee tuotteen värin, saatavilla olevat koot, tuotekuvat sekä kuvauksen. Klikkaamalla väritietojen alta löytyvää ”Read more”-painiketta asiakas löytää tuotteen materiaalin, erityiset ominaisuudet sekä sille soveltuvat pesutavat. Jos sivuston valmiiksi suunnitelluista tuotteista ei löydy itselle mieluista tuotetta, voi ”Customise”-valikon kautta tarkastella esimerkiksi kenkiä, joiden värit ja designin voi valita itse. Jalkapallofaneille Nike valmistaa paitoja, joihin voi valita printattavaksi juuri oman lempipelaajan nimen ja pelinumeron.
  Luomalla sivuille tilin käyttäjä voi tallentaa tuotteita suosikkeihin silloin, kun ei ole vielä ostoksestaan varma. Jos ostopäätöksen sittemmin tekee, ovat yrityksen hyväksymiä maksutapoja muun muassa Visa-, MasterCard- ja American Express-kortit sekä PayPal ja Klarna. Maakohtaiset tiedot kannattaa kuitenkin tarkistaa ostoksen tekemisen yhteydessä. Yli 50 euron tilauksille toimitus on ilmaista, ja muissa tapauksissa Standard-tason toimituksesta veloitetaan 5 euron lisämaksu. Sivulle Nike Member -tilin luonneille perustason toimitus kuitenkin on ilmainen.
  Brändin kampanjoista ja muista uutisista pysyy ajan tasalla esimerkiksi sen Facebook-, Twitter-, Instagram- ja YouTube-tilejä seuraamalla. Halutessaan yhteistyöhön, tuotteisiin ja alennusmyynteihin saa pääsyn myös tilaamalla yrityksen sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen Nike Member-tiliä luodessaan. Sivuston asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sivuston chatin kautta sekä puhelimitse näiden aukioloaikoina, jotka nekin löytää Niken sivuilta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Niken toimintaan liittyen

  Oletko ostanut Niken tuotteita jälleenmyyjiltä tai sen omilta sivuilta? Toisinaan vaatteiden sopivuus kaupassa ei vastaa niiden mukavuutta arkikäytössä; millaiseksi siis koit niiden käytön urheillessasi? Kestävätkö yhtiön valmistamat tuotteet hyvin tavallista konepesua? Saapuiko tilauksesi perille luvatun ajan sisällä! Arvostelusi on meille tärkeä – jätä se siis tällä välilehdellä!

  Nike
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nike

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nike luotettava yritys?

  Nike on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nike tarjoaa?

  Nike on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Nike-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.