SuomiArvostelut

  Arvostelut Dustin

  Työn teko sujuu aina helpommin, kun internet ei pätki ja tärkeät tiedostot ovat hyvässä ja kätevästi löydettävässä turvassa. Nykyaikainen toimisto edellyttää tehokkaan pilvipalvelujen ja etätyötapojen hyödyntämisen lisäksi toisinaan jo vain uusien tietokoneiden hankintoja. Näissä asioissa yritysten avuksi markkinoille onkin noussut erilaisia toimijoita, jotka toimivat tavallisen verkkokaupan lisäksi myös IT-neuvojina.
  Eräs näistä toimijoista on pohjoismainen Dustin. Ovatko sen asiantuntijapalvelut ammattitaitoisia uusien kasvuratkaisujen neuvonnassa? Entäpä tuotteet – toimittuvatko ne rivakasti myös Suomen pohjoisimpiinkin kolkkiin? Ovatko toimituskulut myös useita laitteita sisältävillä tilauksilla kohtuulliset? Pitääkö asiakaspalvelu tilauksen tehneen ajan tasalla sen tilasta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen kaltaistesi yritysasiakkaiden arvosteluja selaamalla. Ne löydät tältä välilehdeltä!

  Tietoa Dustin -yrityksestä

  Dustin AB on yksi Pohjoismaiden ja Alankomaiden johtavista IT-tuotteiden ja niiden lisäpalveluiden jälleenmyyjistä. Yrityksen perustivat ruotsalainen Bo ja Ulla Lundevall vuonna 1984. Teknologiatuotteita netin välityksellä se alkoi myydä jo vuonna 1995.
  Nykypäivänä Dustinin vuotuinen liikevaihto on noin 1,1 miljardia euroa ja yritys työllistää yli 1800 työntekijää. Vierailijoita sen nettisivuilla on 35 miljoonaa, ja sen osake on noussut Tukholman pörssiin listautumisen jälkeen 88 prosentilla.
  Yrityksille tyypillisten kasvutavotteiden lisäksi yritys on asettanut vuoden 2020 päämäärikseen muun muassa ilmastojalanjäljen keventämisen sekä sen, että kumpikin sukupuoli muodostaa organisaatiosta ainakin 40 prosenttia.

  Etran uudistunut verkkokauppa

  Dustin palvelutarjonta

  Yrityksen tarjonta on jaettu kahteen verkkokauppaan: yritysasiakkaille suunnattuun Dustiniin ja yksityisasiakkaille tarkoitettuun Dustin Homeen. Kummankin tarjontaan kuuluvat tunnetut tuotemerkit, kuten HP, Lenovo, Sony ja Xiaomi.
  Yrityksille suunnatut verkkosivut on lajiteltu tuotteisiin, ratkaisuihin, tietopankkiin sekä asiakaspalveluun, jotka kaikki löytyvät sivuston yläreunasta löytyvän pudotusvalikon kautta. Tuotteita-osiota klikkaamalla asiakkaalle avautuu laaja valikoima eri käyttöjärjestelmien sekä laitetyyppien mukaan lajiteltuja tabletteja, tietokoneita, palvelimia, komponentteja ja monia muita IT-tuotteita.
  Jos tuotteet tilaa ennen kello kolmea iltapäivällä, lähtee tilaus toimitukseen samana päivänä. Yritysasiakkaille tilaukset saapuvat normaalisti 1-2 työpäivän kuluessa, joskin yksi ylimääräinen toimituspäivä lisätään paketteihin, jotka menevät postinumeroalueille 87-99 ja 22 (Pohjois-Suomi ja Ahvenanmaa). Toimituskulut lisätään kaikkiin tilauksiin erikseen.
  Nettikaupan asiakaspalveluun saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Jos kyseessä on palautuksen teko, tulee tämä tehdä yrityksen sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Tähän pääsee käsiksi kirjautumalla ensin omalle tilille, menemällä tilaushistoriaan ja valitsemalla sitten tuotteen, jota asia koskee.
  Ratkaisut-osiosta yritysasiakas puolestaan voi löytää erilaisia ohjauspalveluja, joita hyödyntää esimerkiksi kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Neuvontaa saa esimerkiksi pilvipalveluihin, etätyöhön sekä turvattuihin verkkoihin liittyen. Näiden ohesta löytää tietoa IT-ympäristöjen muutokseen liittyen esimerkiksi sivuston keräämien trendiraporttien kautta.
  Sivuston Tietopankkiin on kerätty erilaisia suomenkielisiä artikkeleja IT-aiheista, joista mieleisiä pääsee lukemaan itseä kiinnostavaa avainsanaa klikkaamalla. Dustinia koskevien yritysuutisten lisäksi artikkeleja löytyy esimerkiksi pilviyhdestelmiin, videoneuvottelutyökaluihin ja tuottoisiin verkkokokouksiin liittyen. Tietopankista hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa saa oikeastaan minkälaiselle tahansa yritykselle sopivina.
  Uutta inspiraatiota teknologisiin ratkaisuihin liittyen saa sivuillekin arkistoituja ja Dustinin tuottamia Solutions- ja IT koulussa -lehtiä selaamalla. Kampanjoista ajan tasalla pysyy esimerkiksi tilaamalla nettisivun sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Dustinin toimintaan liittyen

  Oletko palkannut Dustinin asiantuntijat auttamaan yritystäsi pilvipalveluiden kanssa? Löytyivätkö verkkokaupasta sopivat laitteet aiempaakin tehokkaampaa toimistoa varten? Miten nopea oli toimitus? Me ja muut yritystoimintansa kasvuun pyrkivät toimijat lukisimme mielellämme arviosi verkkokaupan toiminnasta. Ilmenikö tilauksessa ongelmia tai yllätyksiä? Auttoiko asiakaspalvelu näiden setvimisessä? Kun kyse on tulevaisuuden innovaatioiden varmistamisesta, ei laadusta tule tinkiä. Kerro siis oma näkemyksesi siitä, miten juuri Dustin auttaa tulevaisuuden menestyjiä toimintansa tehostamisessa.

  Dustin
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Hirveää palvelua

  Tämä "yritys" valehtelee minkä ehtii puhelimessa ja sähköpostitse. Tilauksen tehtyä mistään lupauksista ei pidetä kiinni. Valehtelevat asiakaspalvelussa ja keksivät huonoja tekosyitä toiminnalleen. Asiakasta pidetään täysin idioottina. En suosittele tätä yritystä kenellekkään, ellei sitten tahdo tulla huijatuksi. Kannattaa lukea facebookista ym. arvosteluita muitakin, niin huomaa, että en ole ainut kuka on tätä mieltä. Olin dustinille vain uusi asiakas jota huijata. En ole ikinä saanut tällaista palvelua mistään.


  This "company" is an absolute JOKE and 100% SCAM! They promise whatever it takes to the customer make a purchase. Then after this, they don't keep any of their words that they have promised by email or by phone. They just keep telling more lies and bad excuses for their actions. DO NOT BUY anything from this scam company, if you don't want to get scammed. If you read other reviews of this company, you can clearly see they don't have a clue how to run a company or they just don't care at all. I was just another customer to be scammed.

  : Toni18-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Dustin

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Dustin luotettava yritys?

  Dustin on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Dustin tarjoaa?

  Dustin on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Dustin-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.