Dustin

Kaikki arvostelut

Dustin

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Toni
Tämä "yritys" valehtelee minkä ehtii puhelimessa ja sähköpostitse. Tilauksen tehtyä mistään lupauksista ei pidetä kiinni. Valehtelevat asiakaspalvelussa ja keksivät huonoja tekosyitä toim...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hirveää palvelua

  Tämä "yritys" valehtelee minkä ehtii puhelimessa ja sähköpostitse. Tilauksen tehtyä mistään lupauksista ei pidetä kiinni. Valehtelevat asiakaspalvelussa ja keksivät huonoja tekosyitä toiminnalleen. Asiakasta pidetään täysin idioottina. En suosittele tätä yritystä kenellekkään, ellei sitten tahdo tulla huijatuksi. Kannattaa lukea facebookista ym. arvosteluita muitakin, niin huomaa, että en ole ainut kuka on tätä mieltä. Olin dustinille vain uusi asiakas jota huijata. En ole ikinä saanut tällaista palvelua mistään.


  This "company" is an absolute JOKE and 100% SCAM! They promise whatever it takes to the customer make a purchase. Then after this, they don't keep any of their words that they have promised by email or by phone. They just keep telling more lies and bad excuses for their actions. DO NOT BUY anything from this scam company, if you don't want to get scammed. If you read other reviews of this company, you can clearly see they don't have a clue how to run a company or they just don't care at all. I was just another customer to be scammed.


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Dustin

Työn teko sujuu aina helpommin, kun internet ei pätki ja tärkeät tiedostot ovat hyvässä ja kätevästi löydettävässä turvassa. Nykyaikainen toimisto edellyttää tehokkaan pilvipalvelujen ja etätyötapojen hyödyntämisen lisäksi toisinaan jo vain uusien tietokoneiden hankintoja. Näissä asioissa yritysten avuksi markkinoille onkin noussut erilaisia toimijoita, jotka toimivat tavallisen verkkokaupan lisäksi myös IT-neuvojina.
Eräs näistä toimijoista on pohjoismainen Dustin. Ovatko sen asiantuntijapalvelut ammattitaitoisia uusien kasvuratkaisujen neuvonnassa? Entäpä tuotteet – toimittuvatko ne rivakasti myös Suomen pohjoisimpiinkin kolkkiin? Ovatko toimituskulut myös useita laitteita sisältävillä tilauksilla kohtuulliset? Pitääkö asiakaspalvelu tilauksen tehneen ajan tasalla sen tilasta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen kaltaistesi yritysasiakkaiden arvosteluja selaamalla. Ne löydät tältä välilehdeltä!


Tietoa Dustin -yrityksestä
Dustin AB on yksi Pohjoismaiden ja Alankomaiden johtavista IT-tuotteiden ja niiden lisäpalveluiden jälleenmyyjistä. Yrityksen perustivat ruotsalainen Bo ja Ulla Lundevall vuonna 1984. Teknologiatuotteita netin välityksellä se alkoi myydä jo vuonna 1995. 
Nykypäivänä Dustinin vuotuinen liikevaihto on noin 1,1 miljardia euroa ja yritys työllistää yli 1800 työntekijää. Vierailijoita sen nettisivuilla on 35 miljoonaa, ja sen osake on noussut Tukholman pörssiin listautumisen jälkeen 88 prosentilla.
Yrityksille tyypillisten kasvutavotteiden lisäksi yritys on asettanut vuoden 2020 päämäärikseen muun muassa ilmastojalanjäljen keventämisen sekä sen, että kumpikin sukupuoli muodostaa organisaatiosta ainakin 40 prosenttia.


Dustin palvelutarjonta
Yrityksen tarjonta on jaettu kahteen verkkokauppaan: yritysasiakkaille suunnattuun Dustiniin ja yksityisasiakkaille tarkoitettuun Dustin Homeen. Kummankin tarjontaan kuuluvat tunnetut tuotemerkit, kuten HP, Lenovo, Sony ja Xiaomi.
Yrityksille suunnatut verkkosivut on lajiteltu tuotteisiin, ratkaisuihin, tietopankkiin sekä asiakaspalveluun, jotka kaikki löytyvät sivuston yläreunasta löytyvän pudotusvalikon kautta. Tuotteita-osiota klikkaamalla asiakkaalle avautuu laaja valikoima eri käyttöjärjestelmien sekä laitetyyppien mukaan lajiteltuja tabletteja, tietokoneita, palvelimia, komponentteja ja monia muita IT-tuotteita. 
Jos tuotteet tilaa ennen kello kolmea iltapäivällä, lähtee tilaus toimitukseen samana päivänä. Yritysasiakkaille tilaukset saapuvat normaalisti 1-2 työpäivän kuluessa, joskin yksi ylimääräinen toimituspäivä lisätään paketteihin, jotka menevät postinumeroalueille 87-99 ja 22 (Pohjois-Suomi ja Ahvenanmaa). Toimituskulut lisätään kaikkiin tilauksiin erikseen.
Nettikaupan asiakaspalveluun saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Jos kyseessä on palautuksen teko, tulee tämä tehdä yrityksen sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Tähän pääsee käsiksi kirjautumalla ensin omalle tilille, menemällä tilaushistoriaan ja valitsemalla sitten tuotteen, jota asia koskee.
Ratkaisut-osiosta yritysasiakas puolestaan voi löytää erilaisia ohjauspalveluja, joita hyödyntää esimerkiksi kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Neuvontaa saa esimerkiksi pilvipalveluihin, etätyöhön sekä turvattuihin verkkoihin liittyen. Näiden ohesta löytää tietoa IT-ympäristöjen muutokseen liittyen esimerkiksi sivuston keräämien trendiraporttien kautta. 
Sivuston Tietopankkiin on kerätty erilaisia suomenkielisiä artikkeleja IT-aiheista, joista mieleisiä pääsee lukemaan itseä kiinnostavaa avainsanaa klikkaamalla. Dustinia koskevien yritysuutisten lisäksi artikkeleja löytyy esimerkiksi pilviyhdestelmiin, videoneuvottelutyökaluihin ja tuottoisiin verkkokokouksiin liittyen. Tietopankista hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa saa oikeastaan minkälaiselle tahansa yritykselle sopivina.
Uutta inspiraatiota teknologisiin ratkaisuihin liittyen saa sivuillekin arkistoituja ja Dustinin tuottamia Solutions- ja IT koulussa -lehtiä selaamalla. Kampanjoista ajan tasalla pysyy esimerkiksi tilaamalla nettisivun sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Dustinin toimintaan liittyen
Oletko palkannut Dustinin asiantuntijat auttamaan yritystäsi pilvipalveluiden kanssa? Löytyivätkö verkkokaupasta sopivat laitteet aiempaakin tehokkaampaa toimistoa varten? Miten nopea oli toimitus? Me ja muut yritystoimintansa kasvuun pyrkivät toimijat lukisimme mielellämme arviosi verkkokaupan toiminnasta. Ilmenikö tilauksessa ongelmia tai yllätyksiä? Auttoiko asiakaspalvelu näiden setvimisessä? Kun kyse on tulevaisuuden innovaatioiden varmistamisesta, ei laadusta tule tinkiä. Kerro siis oma näkemyksesi siitä, miten juuri Dustin auttaa tulevaisuuden menestyjiä toimintansa tehostamisessa.